11 Februari och jobbmåndag...

Kände mig definitivt piggare idag och redo att jobba, skönt att jobba 1 dag och sen vara ledig i 3 dagar innan jag går på och jobbar helgen vilket innebär 4 dagar i rad, fredag till måndag. 

Melvin glömde sin tröja hemma i morse så jag åkte några minuter tidigare och lämnade den till honom på skolan. 

Lyssnade på min ljudbok i bilen påväg in till stan, den är extra spännande nu när den närmar sig slutet och jag vill lyssna mer samtidigt som jag inte vill att den ska ta slut, då måste jag hitta en ny att lyssna på. 

Hämtade upp Sanna, parkerade och promenarede upp till jobbet, var där 20 min innan vi började, lagom för att inte behöva stressa, hinna gå på toaletten, kika igenom kundlistan, byta skor och prata lite. Jag fyllde även i min semester inför sommaren. 

(null)
Såg dessa 3 älgar vara påväg upp mot vägen i morse när jag kom körande men de vände och skuttade tillbaka in mot skogen. Väldigt graciösa trots sin storlek de där mäktiga djuren. 

Förmiddagen flöt på bra, gruvade mig lite inför eftermiddagen som också bara bestod av klippningar men det gick bra. Blev lite sen men det räddades av att min näst sista kund inte hann med att nyansera håret som bestämt då hon var tvungen att åka iväg på jobb så vi klippte bara. 
Blev klar med sista kunden strax innan 19.00, gjorde i ordning lite te som jag kunde ha med mig i bilen på vägen hem. 

Kom hem en stund innan 21.00 och nu är boken pm än mer spännande och bara en dryg timma kvar att lyssna på av drygt 20 timmar!!!

Jonna och Meja kände sig trötta och gick ut för att sova, jag satte mig i soffan efter att jag kommit hem och bytt om för att hinna mysa med dem lite. Frågade Göran om han ville fika med mig, men när jag väl fick tummen ur att kliva ur soffan som sov han djupt och jag tassade till köket och gjorde två smörgåsar med ägg, det fick bli min middag, det och en kopp te för jag lände mig frusen. 

Lilly vaknade när jag svalt sista tuggan, tassade upp och kissade under tiden som jag borstade tänderna. Ligger nu brevid henne och väntar på att hon ska somna om i sin säng, lovade henne att komma till vår säng senare om hon vaknar igen. 
Passade då på att skriva lite och nu verkar det som hon somnat, ska se om jag får med mig min älskling till sängen eller om han blir kvar på soffan? Jag är i alla fall trött och behöver sova. 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus