13 Februari...kaos...

Gårdagen fortsatte ungefär som jag förutspått, bara ta det lugnt och ingen jäkt efter att barnen kommit hem, först lite mellis och sen lekte och spelade barnen på lite olika håll tills det var dags för miffag som ju blev tonfiskssås. Jonna nattade barnen och jag satte mig med datorn och min nya hårddisk sm jag äntligen hämtat (några dagar sen ;P) och så förde jag över bilder från den andra hårddisken så nu finns allt på 2 ställen. Nu fattas bara att jag ska försöka organisera och fixa till allt så det blir någon ordning men det verkar som att jag på enklaste sättet löser det med att ta in dem i datorn och sen för tillbaka dem igen när jag gått igenom allt...? Det är bra med Mac men också lite knepigare... men jag lär mig nog så småningom, har ju bara haft datorn i snart 5 år!!! Det var mer än 37000 bilder i alla fall.
 
Dagens morgon var lite lugnare än gårdagen, vi hjälptes åt att göra dem klar för förskolan och jag skjutsade, idag visade termometern på 0 grader.
När jag kom tillbaka var Minnah påklädd och klar för en promenad, ute sken solen och det var fantastiskt väder, jag klädde mig såklart för varmt och jag var rätt svettig när vi kom tillbaka! jackan var fuktig och hade börjat likta lite syrligt så jag passade på att tvätta den, var ett tag sen sist.
 
Vi åt lunch och Minnah som bara sov 1 timma behövde snart sova igen, under tiden som hon sov så kurade jag ihop mig under en filt i soffan och passade på att sova, kom isäng sent igår kväll och blev väckt av Minnah första gången runt 04.00 tiden.
 
När barnen kom hem från förskolan, där för övrigt Louie och 2 andra barn satt i köket och mumsade banan utan någons vetskap, så bröt det lös något sorts kaos! Alla var överallt, ingen satt stilla, ingen hade ro att vänta, ingen lät Minnah vara osv... vi fick i oss lite mellis i alla fall...
När skolbarnen också kom hem så betedde de sig på ungefär samma vis, det var högt ljud och bråk, småtjafs och många som hade svårt att lyssna på någon eller vara snälla med varandra... Melvin lekte länge med de små men det var små moment som ställde till det lite hela tiden, inte en lugn sekund någon stans...
Till middag fick det bli strips och nuggets, och då och där när vi satt och åt var det ändå rätt lugnt. Efter middagen dansades det och lyssnades på musik innan läggdags.
 
Vi har lagt undan en del tvätt och så har jag försökt kika på lite bilder från hårddisken och ska som sagt lista ut hur jag ska gå tillväga med att få ordning, men det gör jag en annan dag. Nu är det snart dags att sova för att inte vara död i morgon.
 
Puss å hej
 
Monterade ihop den nya napphållaren jag virkat, den gamla har han "snusat" sönder
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus