2 Februari... armarna i kors 😍

IgĂ„r den 2 Februari sĂ„ satt jag och Ă„t frukost med Minnah innan jag skulle Ă„ka och jobba, hon gjorde vĂ€rldens sötaste grej 😍!!! Hon blev sur nĂ€r kag försökte ge henne mer gröt nĂ€r hon inte ville ha och hon satte armarna i kors framför bröstet, och inte sĂ„ som smĂ„ barn oftast gör att de typ mer kramar om sig sjĂ€lv utan vĂ€ldigt tydligt! 

(null)
 SĂ„Ă„Ă„ söt ❀

Jobbdagen flöt pĂ„ bra, gjorde en superfin balayage pĂ„ en yngre tjej som hade enormt hĂ„r đŸ€©
Hon hade sin mamma med sig och bĂ„da var mycket nöjda och det var helt klart vĂ€rt nĂ€stan 5 timmars jobb. Tog tid dĂ„ vi först skulle gĂ„ igenom vad vi skulle göra, ge prisförslag och hjĂ€lpa kunder i receptionen och svara i telefonen, bara det tog 30 min och sen kanske 20 min för att locka hĂ„ret och ta bilder. 

Efter jobb hade vi egen hĂ„rvĂ„rd, jag, Frida och Sanna, Sarah och Emelie gjord pĂ„ varandra tidigare pĂ„ dagen. 
Starten drog ut pĂ„ tiden, jag skulle flytta bilen och Frida skulle ringa ett samtal men nĂ€r vi vĂ€l kom igĂ„ng sĂ„ var vi igĂ„ng i stort sett hela tiden och gick frĂ„n salongen vid 01.00 tiden. 

Jag kom hem strax innan 03.00, skjutsade hem Sanna först bara innan. 
NĂ€r jag kom hem hade Louie vĂ€ckt Minnah och Lilly var ocksĂ„ vaken, de lĂ„g i vĂ„r sĂ€ng och kikade pĂ„ film tills jag kom hem. 
Jag kröp ber i sĂ€ngen, Minnah ville tutta men kom inte till ro, ville ur sĂ€ngen men det fick hon inte. 
Ganska snart stĂ€ngde vi av filmen och efter ca 30 min sov vi alla och dĂ„ var klockan runt 04.00, sov sen till 08.00, drog oss en stund innan det var dags att kliva upp, Ă€ta nĂ„gon och sen Ă„ka och jobba igen. 


(null)
Före

(null)
Efter

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign pÄ www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus