8 Februari, fredag och snart helg!

Morgonmöte 09.00, måna positiva saker och lite negativt, jag behöver öva upp mitt tempo ännu mer, vinna några minuter till på varje kund samt planera mina längre behandlingar bättre! Jag gillar inte stress och jag blir sällan stressad, kanske där "felet" ligger!?
 
Allt flöt på bra även denna dag, en stamkunde som jag hade innan jag gick på mammaledighet hittade tillbaka till mig och det tyckte jag var väldigt roligt och hon tyckte det var skönt att komma tillbaka till mig även om hon blivit bra omhändertagen då jag varit borta också, men det värmer lite extra i hjärtat <3
 
Hade ett intressant samtal med en annan kund som jag klippt tidigare också, hon jobbar på försloka och jag vet absolut vart jag ska söka förskoleplats till barnen ifall vi någon gång flyttar till stan!
 
Även denna dag blev jag sen, intressant samtal med en läkare som sista kund, blev totalt 30 min sen och då tog jag ändå igen lite tid på sista kunden, näst sista kunden var en balayage och det är alltid svårt att beräkna tid på tycker jag men jag börjar få bättre koll och huvudsaken för mig är att jag gör ett bra jobb och får en nöjd kund!
 
När jag slutat så åkte jag för att handla innan jag äntligen fick sätta mig i bilen med ljudboken och åka hem, har längtat efter helgen som jag ska spendera med barnen, Göran jobbar.
MEN... när jag kom hem så visade det sig att både Ninni och Lilly kräkts, Ninni på morgonen och Lilly vid nattningen, hon kräktes på Ninnis rygg så båda fick dusha. De sov när jag kom hem men Lilly vaknade efter en stund, ville ha vatten och lite fil, efter en knapp timma kräktes hon igen och sen ännu en gång eller 2 innan jag tog med mig henne till sängen för att sova. Hon var gnällig och hade ony i magen och i huvudet, kände sig hungrig och törstig, tyckte det var väldigt jobbit att kräkas, det såg ut som att hon dog varje gång då hon vände på ögonen!
Hon somnade till slut, men Minnah vaknade, ammade länge och lugnt för en gångs skull och somnade om, senare kom Louie och när jag blev väckt vid 06.00 tiden på morgonen så kände jag mig inte det minasta utvilad...
 
Älsklingen skulle upp och jobba, vi väkte Casper som i princip sovit sen han kom hem från stan, vi föreslog att han skanske skulle åka tillbaka till stan för att minimera risken att åka på magsjuka han också... så han klev upp och åkte med till stan...
 
Måste lägga semester senast måndag också och jag har så svårt att välja när!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus