13 Januari, söndag, scones och rena sängar...

Fick typ sovmorgon idag, eller i alla fall kunde jag ligga och dra mig och det är ju alltid trevligt en helg, synd vara att man egentligen bara blir tröttare av det eller mer slö kanske man kan säga. 

Trodde att vi hade franska i frysen men så var inte fallet så älsklingen föreslog scones och det var ju väldigt länge sen så varför inte. 
Först kokade jag gröt till mig och Minnah, kokade extra då det alltid är så att Louie också vill ha, och som jag trodde kom han lagom tills att den var klar, Lilly också. 
När vi ätit satte jag igång med sconesen, Lilly som smakade på degen och tyckte att den inte smakade något vidare vägrade sen äta själva sconesen när de var klara. Förstod först inte varför, men när jag förklarade att skälva bröden var godare ön degen så smakade hon en smula och ville sedan ha hon också. 

Resten av dagen har känts lite för slö för att jag inte ska bli lite halvdeppig, men till sista så har lite i alla fall blivit gjort. 
Alla har duschat, alla sängar är renbäddade och hälften av sängkläderna tvättade. Middagen blev gjord, biffar stod på menyn och jag hade råkat ta fram lite väl mycket färs så nu finns det kvar så det räcker en hel middag till. 4kg färs räcker till receptet gånger 10... har 5-dubblat det någon gång tidigare men inte 10-dubblat det 😅, 69 rätt stora biffar blev det!

Efter middagen åkte jag till Klövsjö för att hämta Hilma, älsklingen fixade disken 🙌🏻. 

Nu har Casper åkt tillbaka till stan, alla små (utom Minnah) ligger i sina sängar, Jonna och Meja ska strax också gå och lägga sig.
Jag sitter brevid Minnahs säng och försöker få henne att förstå att det är dags att sova, man brukar aldrig behöva sitta med henne men det kan vara så att hon sov lite för sent idag, väckte henne precis innan middagen men hon somnade sent så hon har egentligen inte sovit för lång tid utan bara för sent. 
Hoppas hon somnar snart så jag kan gå och duscha, i morgon väntar jobb, men bara en dag och sen ät jag ledig 3 dagar, på torsdag är både jag och älsklingen lediga tillsammans.  

(null)

(null)

(null)



(null)
Just ja, när jag bäddat ur de mindre barnens sängkläder så tänkte jag ta våra men möttes av detta! En Louie som tagit på en film på Apple-tv:n, tagit ner Minnahs napp samt korgen på samma hylla, den som vi fick i julklapp av Görans pappa med ett kuvert och massor av kolor och choklad. Det fanns kanske 20 chokladbitar kvar och dessa hade han sen skalat, lagt i sängen brevid sig, under täcket så klart och kikade på film och hade väldigt mysigt. Att han låg i smält choklad och var helt kladdig runt munnen och om händerna gjorde honom ingenting... fjärrkontrollen var i behov av rengöring senare också. 🙈😅😂

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus