14 Januari, jobb och mera jobb...

Jobb hela dagen lång, Minnah vaknade vid 05.00 tiden och somnade om brevid mig i sängen efter lite torrtuttande, mjölk finns nog bara i några droppar och jag gjort ett bra tag. 

Relativt lugn morgon eller snarare att jag höll mig lugn då bland annat Louie var högljudd och hade bråttom. 
Barnen åkte till skolan och jag kom iväg hemifrån strax efter 08.00, stannade till på skolan för att lämna glasögonen till Meja innan jag fortsatte till Svenstavik då jag var tvungen att tanka bilen. 

Kom upp till salongen så det var 10 min kvar innan vi öppnade, matburkarna hann jag inte springa upp med till Casper men det är ju lika smidigt om han hämtar dem efter skolan så det gör inget. 

Fick idag reda på att det fattas timmar denna månad så jag måste lägga till 2 pass, hur nu vi ska lösa det. Blev smått irriterad att jag fick veta det så långt in i månaden men det var också ett undantag då hela grejen runt det hela ändras från och med i år och just januari, därav sena uppgifter. Såg till att ta reda på hur det ser ut med antal timmar matchat med antal procent resten av året så jag kan hålla lite koll själv. I December däremot hade jag ganska gott om plustimmar men kan inte räkna dem till Januari tyvärr. 

Hur gick det annars då? Jo en bra dag, som de flesta är, lite sen till en klippning på eftermiddagen men jag tog nästan igen tiden helt innan jag slutade. 

Innan jag åkte från stan fick jag hämta upp Isak så han fick åka med hem, han hade stannat kvar för att Göran egentligen skulle till stan och köpa en bil men han med bilen ändrade sig plötsligt... 
Släppte av honom längs vägen och kom hem  vid 22.30, vek undan lite tvättade sängkläder och nu ska vi fika innan läggdags. 

(null)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus