15 Januari, 2 månader kvar...

Minnah tog sovmorgon i morse, hon vaknade inte förrän 08.10 och då hade vi tagit oss igenom både frukosten och att skolbarnen kommit iväg till skolbussen. 

Pappan som också fått lite sovmorgon, i alla fall tills Minnah vaknade, klev upp en stund efter. Jag gjorde dem klara för förskolan och han skjutsade iväg dem. 

Efter lunchen var det dags för Minnah att sova och pappan att åka och jobba, jag blev ensam hemma med Minnah och hade 2 timmar för mig själv... eller nästan i alla fall för jag pratade i telefonen en del av tiden. Först ringde svärmor när jag precis vikt undan och skulle stoppa in sängkläderna i garderoben och sen ringde jag älsklingen för att prata om Jonna och hennes planer, kom dock inte fram till något riktigt konkret. 

Blev lite sen till förskolan, väntade in skolbarnen och åkte direkt när Meja kom innanför dörren, jag var redan påklädd och bilen igång. 
Inga kissolyckor i dag, Louie har blivit lite lat och kissar på sig dagligen nu, hoppas det går över snart, kommer ju oftast ett litet bakslag. 

När alla kommit hem värmdes de sista lussebullarna, bra mellis tyckte barnen. 3 sv barnen har bad på skolan i morgon och ska ha med sig fika, bad Jonna hoppa av bussen vid Tempo och handla en limpa, hon var lite lätt frusen när hon om hem för det var -16 grader ute, jag trodde det "bara" var -12 som tidigare. 

Till middag åt vi uppvärmda biffar, pasta, brunsås och grönsaker. 
Efter middagen fick flickorna som ska på bad i morgon fixa sina egna smörgåsar, första gången, annars brukar jag alltid fixa på morgonen, känns som att de inte blir goda av att ligga i kylen under natten men de smakar säkert lika. Dryck fixar vi i morgon eller senare ikväll. 

Köket är undanstökat, jag nattar de små, bara Theo som inte somnat än. Towe underhåller Minnah och Jonne hjälper Meja med läxa, Melvin, Hilma och Ninni slappar nu innan de ska sova. 

Måste förresten skriva något form av system med listor över allas olika uppgifter och inlogg till mail, snap, musicaly mm, blir galen när ingen minns vem som hade vilket lösenord osv om de råkar logga ut eller som i detta fall när vi fick återställa Hilmas telefon. 

Jonna och Meja var nyss ner i källaren och eldade och bar lite ved, var i alla fall det jag bad dem göra. 
Snart ska resterande barn i säng, Jonna och Meja lär vara vakna lite längre men inte alltför sent ändå. 
Älsklingen ska stanna i stan i natt då han slutar 20.00 och börjar igen 07.30 i morgon. 

Jag ska försöka hinna skriva matlista och sen börja på en handlingslista, när vi nu ska hinna handla... men det löser sig alltid, jag är ju i stan varje dag i slutet av denna vecka. 

Nu sover även Theo så dags att sätta fart 😅

(null)
Fullt vid bordet och ändå är vi inte alla 🙈

(null)
Kortspel har det ägnats åt idag, försöker få Theo att göra annat än att spela tv-spel, även om han lekt för förskolan idag så skadar det inte med lite kortspel. 

Sist men inte minst, som rubriken lyder så är det idag 2 månader tills jag fyller 35år!!! När man själv var liten så kändes ju det ganska gammalt, nästan som tant... men jag känner mig inte så mycket äldre än 23 idag 😅

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus