16 Januari, -22 grader kallt...

Som jag anade redan igår kväll så skulle det vara kallt idag, -22 grader på morgonen som sen sakta men säkert minskade. -17 grader var det när jag hade lämnat barnen på förskolan och då tog jag och Minnah en uppfriskande promenad när hon skulle sova och jag skulle till affären. 

(null)

(null)

 När barnen var på förskolan hade jag tänkt att bara slappa när Minnah sov men hon vaknade innan vi kommit hem efter en dryg timmas promenad så vi åt först lunch och sen när vi tände upp i pannan så passade jag på att tömma rummet på ved. 
Efter det var hon rätt trött igen så jag bäddade ner henne i vagnen och ställde ut henne, klockan var då strax efter 13.00 och 13.30 gick jag ut och vi tog en promenad för att hämta barnen, nu var det ca -14 grader ute. 
(null)

Vi blev kvar på skolgården tills skolbussen kom, de lekte på snöhögen och Minnah sov. 
Lilly och Louie åkte bussen med skolbarnen hem men Theo ville gå. 
Väl hemma så satte jag Hilma på att vika all tvätt, hon sorterade upp i olika tvättkorgar när hon var klar. Hon vek alla underkläder och jag resterande. 

Till middag blev det Spaghetti, korv och broccoli. 
Efter middagen var klockan 18.00 och snart läggdags, en timma går fort. 

Nu ikväll har vi suttit och kikat efter en bra extern hårddisk till mig och jag har skickat efter ett presentkort på Netonnet, vann presentkort på jobbet och får sen välja vart jag vill använda pengarna. 
Sen har vi kikat på bland annat Sophias Änglar och jag har nickat till hela tiden men ändå inte gått och lagt mig... väldigt dumt. 
Men nu ska jag isäng, i morgon väntar jobb, tagit en av extravaganta i morgon, typiskt då vi nåda var lediga. Men jag jobbar i alla fall torsdag till måndag nu och sen är jag ledig 2 dagar. 

Puss och god natt. 

#10yearchallange som går på sociala medier, jag antog utmaningen och delade våra familjefoton från 2009 och 2019

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus