17 Januari... massor med snö!

Blev väckt av Ninni vid 05.26 i morse, hon frågade om hon fick ha sin iPod, Minnah vaknade såklart och jag blev lite grinig på henne då hon hade kunnat fråga pappan som ändå sov på soffan. 
I alla fall så fick jag extra tid på mig att duscha 😅. 

Fixade frukost, Melvin och Meja kom in, Jonna sov inte hemma så Melvin som med Meja, det hade snöat massor sa de och när jag kikade ut konstaterade jag att det kommit minst 25 cm snö!!! Pudersnö! Hej mitt vinterland 😍. 

Älsklingen som jag tror hade tänkt äta frukost med oss klädde istället på sig för att gå ut och skotta, jag fixade undan efter frukost, skolbarnen gick till bussen, jag såg till att de mindre barnen borstade tönder och fick på sig kläder, packade inför förskolan och gjorde sen mig själv klar för att åka och jobba. 
När jag kom ut var det mesta skottat, jag skötte sllt inne så gott jag kunde så att han skulle hinna skotta så mycket som möjligt. 

Resan till stan gick bra, lite jobbigt med all snörök men jag kom fram som jag skulle och kunde parkera utan större problem, här i stan hade det inte kommit mer än 10-15 cm snö. 

Förmiddagen på jobbet var ganska lugn, hann packs upp varor, gå med skräp, ringa kunder och lite annat. Eftermiddagen var däremot full. 

Louies besök hos tandläkaren idag hade gått bra, barnen har hittat sllt hemma för att åka skidor på skolan i morgon, jag och Meja plockade in allt sent i förrgår kväll. 

Eftersom jag ska jobba i morgon och sen helgen så sover jag hos Casper i natt. Köpte en sallad som jag ätit samtidigt somnjag lyssnat på ljudbok. 
I morgon ska jag hem efter jobbet, på lördag ska några från jobbet ut och äta men jag ska nog inte med, tror familjen vill att jag kommer hem när jag ändå slutar lite tidigare och det är helg. 

Nu ska jag sova, trodde jag var pigg tills efter att jag ätit och slappar lite i soffan. Nu ligger vi i sängen jag och Casper, redo att sova, bara att lägga undan mobilerna. 

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus