22 Januari och film...

Sovit helt själv i sängen i natt, Lilly vaknade igår innan vi lagt oss och somnade om direkt i soffan så jsg var henne tillbaka till sin säng. Älsklingen som oftast känner sig så pigg somnade ganska omgående på soffan efter att jag lagt mig och jsg själv var helt slut och somnade tydligen med mobilen i handen, tur jag hann ställa klockan i alla fall 😅. 

Nu när jag jobbat torsdag till måndag så har de varit riktigt effektiva med tvätten här hemma, oftast brukar den inte hinna prioriteras när jag jobbar men jag blev överraskad igår kväll när alla tvättkorgar var i princip tomma och det uppskattas verkligen!!!

Towe missade bussen i morse pga krångel med vantarna, pappan skjutsade och han tog snällt med sig all insalmling också, skönt att tömma skrubben då den var överfull med pappersförpackningar, plast, glad och metall. 
När han kom tillbaka så var det ganska snart dags för honom att åka till stan för att jobba och då lämnade han barnen på förskolan först ❤️. 
Han började inte jobba förrän 14.00 egentligen men han skulle följa med Casper till polisstationen för att fixa pass till honom, han och de andra i klassen har blivit erbjuden att ha praktik i England 3 veckor! 

När alla åkt och det bara var jag och Minnah kvar hemma så klädde jag på mig sköna hemmakläder innan jsg tog med mig Minnah ner i källaren för att elda. När jag ändå var i farten så tömde jag rummet på ved också och staplade mitt emot pannan, lite drygt 130 vedträn räknade jag till 😅. Räknar ofta när jag gör något, oftast omedvetet. 

När vi var klara var det dags för Minnah att sova och jag hade i princip lovat mig själv att ta det lugnt, skulle det förra veckan men då skulle jag "bara" göra det här och det där osv, först. Idag satte jag mig och kikade på film på Netflix, 2 filmer hann jag se och båda fick mig att gråta, minns inte riktigt vad de hette men kanske uppdaterar om det senare. 
Minnah vaknade strax innan 14.00 så jsg värmde lunch till henne och inväntade skolbarnen, åkte direkt när Meja, som var först, klev innanför dörren. 

Väl på förskolan så var Theo och Lilly redan påklädda och ute, ute på skolgården på snöhögen. Louie var fortfarande inne, de hittade inte hans kängor men de stod bara på fel plats, jag hittade dem direkt få jag kom in. 
De sa att de bara tänkte hjälpa till lite genom att klä dem tills jag kom och det var ju snällt sa jag, dock hade det räckt med jacka, skor och mössa, overaller var inte nödvändigt, jag fick till svar att de ju ville leka på snöhögen men vem ska egentligen bestämma det kan man undra 🤔. 
Jaja, tanken var ju god, Louie fick på dig skorna och så släppte jag ut honom innan jag plockade med jackor och påse med kläder samt växlade några ord med personalen. 
Tog en stund och fick skärpa till rösten lite innan jag fick med dem till bilen men hem kom vi tillslut. 

Hemma dukade vi fram lite mellis, bara en hård smörgås var då klockan nästan ändå var 15.00. 
Till middag åt vi gnocchi med broccoli, räkor, vitlök och chili, nästan alla åt bra, inte Louie. 

Efter middagen har de flesta av barnen spelat spel och byggt pussel, Ninni kan bygga hur länge som helst! Men det var ett himla tjat innanr hon kunde bestämma sig för hon ville göra, tjatar lääänge på en sak och när hon väl får göra det så ör hon klar efter 10 min 🙈. 
Själv röjde jag och diskade undan i köket, sen vek jag och sorterade all den ren och torra tvätten. 
Jag hade tänkt natta barnen vid 19.00 men tvätten tog lite längre tid så strax efter 19.30 låg de i sina sängar och de sover redan, i alla de tre mindre som sover här inne i lilla sovrummet intill vardagsrummet. De som sover uppe ska ha lagt sig de också, bara Minnah, Jonna och Meja kvar sen då. 

Kvar att göra idag är bara att hänga tvätten som är i maskinen och sätts igång en maskin med blöjor annars tror jag allt är i sin ordning, lär ju få tjata lite på de uppe att vara tysta och sova hörs det som...  

I morgon är en ny dag 😍

(null)

(null)
Dessa bilder är från frukostlagning med Minnah och Louie i lördags morse 😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus