29 Januari, kallt igen...

Kände mig trött i morse när det var dags att klivs upp och göra frukost, visste att det fanns disk kvar på bänken i köket då sllt inte gick in i diskmaskinen, drömde innan jag vaknade att jag var tvungen att diska innan jag kunde göra frukost 🙈. 

Barnen kom iväg till skolan som de skulle, däremot blev vi sen till lämningen på förskolan men vi kunde ha utvecklingssamtal angående Theo ändå. Minnah var med och hon skulle klättra på varenda stol som fanns 😅. 
Pappan åkte mot jobb samtidigt som vi åkte mot förskolan och det var minst -20 grader ute... Brrr!!!

När jag och Minnah kom hem igen så gav jag henne lunch, fanns tortellini sen igår som hon glatt mumsade i sig, jag tog reda på tomaterna i kylen och gjorde en bönsallad och tillsatte salladsblad och kokt potatis. 

Minnah lade jag direkt när hon ätit, bytte en blöja också innan såklart men annars direkt. Jag ringde Göran som hade frågor angående Casper som fortfarande hade riktigt ont i armen/handen. Det slutade med att Göran gick på sitt lönesamtal som planerat och sen tog ut timmar ur timbanken så han kunde ta med sig Casper hem och mellanlanda på hälsocentralen för att kolla upp handen lite extra. 
Själv satt jag i soffan och åt min lunch ochlyssnade på ljudbok, fortsatte med att sortera och vika tvätt och helt plötsligt var det snart dags att hämta barnen på förskolan igen... trodde jag...
Älsklingen ringde strax innan jag skulle åka och sa att han hann hämta dem. 

Till middag åt vi blodpudding, potatisbullar och bacon. 
Melvin fixade köket efter middagen, tog ett bra tag men han stressar typ aldrig och det blir ordentligt gjort. 

Barnen nattades innan 20.00 och somnade strax efter. 
Vi har sett på fredagens Talang och ätit lite gott, mitt i veckan jag vet men ibland får man det. 

Minnah har myst i soffan idag också och tränat att gå med skor inomhus. Inte alltid så lätt första gången men det släppte fort 😍

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
 
(null)

(null)
 Klätterapan!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus