Promenad hem från förskolan...

När jag precis skrivit klart förra inlägget så ringde telefonen, det var från Bilbolaget, där vi har lämnat in S-maxen som vi köpte den 11 oktober 2018, det medföljer ju sån där 3 månaders garanti om något visar sig vara fel eller gå sönder på bilen och den ska få ny lykta bak och ny ledstrip fram + att dieselvärmaren inte fungerar men det var just därför de ringde idag, bilhandlaren som vi köpte bilen av kommer inte att bekosta den, bara såna fel som har med säkerheten i trafiken att göra. Jag fick också information att de inte skulle bekosta felsökningen som vi måste göra pga att någon indikation lyser, men när jag ringde upp firman under promenaden mot förskolan så hade det blivit ett missförstånd sa de, dieselvärmaren får vi bekosta själva men felsökningen ska göras och den står de för och om de visar sig vara något fel som har med trafiksäkerhet att göra så står de väl för det också antar jag...
Den ska in i morgon 07.00 men Göran som ska jobba natten har redan lämnat in den.
 
Jo men jag klädde ju på mig där när klockan närmade sig 13.30, jag brukar låna ett par av Caspers täckbyxor då mina är slängda sen förra väntern då de gick sönder, men jag tror kanske att han har tagit med sig dem till stan för jag hittade dem inte, hand andra vill jag inte låna för de är sååå skitiga, hade dem dock igår när vi skottade snö. I alla fall så klämde jag på mig Jonnas täckbyxor som satt åt lite för mycket i midjan för att det ska vara bekvämt men det gick bra, dock har hon spräckt dem i grenen upptäckte jag.
 
Theo var inte så pepp på att gå hem men det gick om sig och vi hade en sätt trevlig promenad, Lilly var trött i benen och skulle absolut stå på brädan och det fick hon men inte u de brantaste backarna och då var det ju så synd om henne... Louie han frös om näsan sa han och Theo hade lite svår att låta bli Minnah i vagnen, jag valde ju att gå pga att jag inte skulle behöva väcka henne men hon vaknade på vägen till förskolan i alla fall. Louie ville låna hennes napp och det fick han ifall han lovade att ge tillbaka den om hon blev ledsen, men hon var glad och nöjd hela vägen.
 
När vi väl kom hem så dröjde det inte alls lång tid förrän skolbarnen också kom in genom dörren och det obligatoriska "nu kommer alla hem" kaoset var igång.
Jag hade lovat att vi skulle fika lussebullar när vi kom hem och så fick det bli, bätre att äta upp dem än att de ska ligga i frysen för länge.
 
Melvin har varit som ett litet avvaktande åskmoln i 3 dagar nu och jag tror det beror dels på att han är tött då vi kommit in i rutinerna igen, det har varit lite dåligt med sömn hela lovet egentligen men nu väcker jag dem ju tidigt, sen håller han på att bli sjuk också tror jag.
Vi blev lite osams vid middagen, jag körde honom i säng men som alltid med Melvin så tar ju allt lite längre tid när han ska göra något och det i kombination med Ninni som ska kommentera allt gjorde att de två rök ihop och jag fick gå in och bryta, han kom ner igen för att kissa och då passade jag på att prata lite mer honom om hur han mår, om något hänt osv, men det var inget speciellt, han var nog bara trött.
 
Till middag åt vi Tacos, jag och Melvin åkte och handlade det som fattades och när vi kommit hem igen så smet jag in på badrummet för att duscha, jag ville göra det i tid för en gångs skull, annars blir det typ alltid det sista jag gör och det är så ledsamt när man mest bara vill slappa eller sova.
 
I morgon ska vi upp extra tidigt, eller egentligen inte men jag ska åka lite tidigare, jag jobbar i morgon och behöver möta upp Göran i stan när han går av natten vid 09.00.
 
Från promenaden hem, Theo vägrade overall fastän jag sa att det var kallt, han höll med om att det var lite kyligt åt benen och kanske lärde han sig något, han klagade absolut inte utan nämnde bara att det kanske var lite kallt ändå.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus