Storhandling...

Idag gick förmiddagen mest åt till att vänta, vänta på att tiden skulle gå och klockan skulle bli 12.00. 
Vi lyssnade på musik, jag eldade, vi fixade lite smått i klädkammaren och jag hämtade en låda på vinden. 
Vi åt lunch och sen tog barnen på sig kläder, ja Lilly tar ju alltid på sig kläder det första hon gör på morgonen men de andra då. De hann även lyssna på musik och dansa lite under tiden som jag klädde mig och gjorde mig klar. 

Strax efter 12.00 lämnade vi av Theo, Lilly och Louie hos farmor, Ninni och Minnah fick åka med oss till stan för månadens storhandling. 

Det första vi gjorde när vi kom in till stan var att tanka, sen blev det en kort sväng på Jula där vi köpte grejer för att sätta upp en taklampa i barnens rum, kalsonger till Louie och höstliga gympaskor till Ninni. 
Efter det åkte vi till Djurmagasinet och handlade mat till Tyra. 

Nästa stopp blev busstorget, jag levererade kakbeställningen, Jonna har sålt via skolan för att samla pengar till en resa till Berlin. Sprang även ner på apoteket och köpte mer rengöring och kräm till ansiktet. 

På Ica Maxi gick det ju ändå relativt bra, en sele hade vi med till Minnah, sån man kan ha när de sitter i vagn eller matstol för att inte klättra ut, funkar i kundvagn också 😅. 
Efter ca 2 timmar och nästan 3 fulla kundvagnar så var vi klara. 

Vi åt på Sibylla i Brunflo på vägen hem och sist stannade vi på Dollarstore i Svenstavik och avklarade den listan också. 

Väl hemma tog det ca 1 timma att bära in, packa upp och lägga allt på plats, kanske lite mer än 1 timma 🤔. 

De små barnen lade sig strax innan vi var klara och nu har jag nyss skickat ut Hilma och Towe för att sova, de somnade båda till här i soffan. Meja ska strax också gå och lägga sig och även Melvin. 

(null)
Demonstrativ väntan på mat ❤️

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus