Doris är nu hemma!!!

Hostade som attans i morse när vi ätit frukost, hostade så jag fick ont under magen, som om någon stack en kniv i vänster sida vid varje host!!! Ringde förlossningen bara för att försäkra mig om att det inte var någon fara, BM i Svenstavik var ledig, fick en läkare att ringa upp men han kunde inte göra mycket åt hostan cocillana har jag ju redan... bestämde mig för att avvakta och se under dagen...

Jag och Maria hämtade katterna, hon tog ungarna och jag mamman Doris! En unge ska Maria ha och en ska Hennes mamma ha (Görans mormor). Det gick jätte bra att hämta Doris, lite svårare med ungarna eftersom de är lite vilda och inte så van vid människor, men det år säkert att vänja dem snabbt!

Doris hon var inte brydd för hundarna, ja lite men hon kände igen Morris, det gick jätte bra att släppa henne här hemma, hon fick vara i kattburen en bra stund först vara för att bekanta sig lite med omgivningen! Hon har legat på sin vanliga plats i trappen nästan hela dagen, varit och ätit och jag tror även hon har besökt kattlådan! Hon vill gärna att man klappar henne, hon försökte till och med att jama, fast hon inte kan jama!! Det verkar i alla fall som att det kommer att gå jätte bra!

Efter lunchen lade jag ut Hilma och Melvin i vagnen, Göran fixade sänglampor till Jonna och meja då de gärna vill ligga och läsa på kvällen!! är inte ens problem att stoppa dem i säng redan vid 19.00 tiden om vi vill!!! Jonna blir ganska snabbt trött av att läsa så hon ville sova redan efter 20 min, hon bad om att få släcka lampan!!

Med Hilma och Melvin sovande i vagnen, Jonna och meja lekande på sitt rum så gick jag och la mig på soffan en stund, kände att tempen var på väg upp och passade på att vila när det var lugnt!
Göran gick ut och skottade snö efter en stund, Casper gjorde honom sällskap när han kom från skolan.

Mamma ringde vid 15.00 tiden som surrade lite, Jonna och meja fick börja plocka undan på rummet för 15.30 hade vi blivit bortbjudna på fina hos Susanne, Tony fyller ju 9 år idag!! Grattis Tony!!!
Vi klädde på oss, gick ut, jag lastade vedvagnen, vi tog in hundarna som fått varit ute och lekt en bra stund och sen gick vi till Thunellvägen!
Morris var som vanligt lite svår att få in, man måste alltid lura honom och det är ju inte så kul, hoppas han lär sig att lyssna även utomhus snart!

När vi kom hem igen var klockan närmare 18.00 tror jag, satte barnen i ett bad, Göran griljerade skinkan och sen gjorde han fika!! Det blev ingen middag för oss idag eftersom vi fikade så sent och alla barnen fikade så de mådde illa!

Vi fikade och sen var det dags att natta barn, Jonna gick gladeligen och lade sig eftersom hon skulle läsa!! Jag fixade Hilma och Melvin under tiden, Melvin kom ner och ville bajsa, så av med blöjan, bajsa och sen på med blöjan igen!! han har blivit så duktig!!! och allt är på hans eget initiativ, ingen som tvingat honom!!!

Jonna ropade, när jag kom sa hon "Nu vill jag att vi ska släcka för jag är så trött och vill sova"!!! Meja hade redan somnat och då var klockan 19.30. Melvin och Hilma var vakna lite längre, men nu tror jag det är tyst där uppe, ska gå upp och kika till dem om en stund!

Göran och Casper är på bandy! Ingenting bra på tv, så jag sitter här i godan ro och skriver, samt kikar runt lite! Ska snart sätta mig och virka lite tror jag, var ju flera dagar sen jag gjorde det sist, kanske till och med en hel vecka!?

Pappa och Milla har fått en lägenhet i Sveg nu också!! På Myrgränd och det känns jätte skoj, de packar tydligen för fullt och det är otroligt spännande för dem, nästan så spännande att de inte vet vart de ska ta vägen!! det blir en minnesvärd och annorlunda jul för dem!!!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus