Fredag -27 till -15!!!

I morse var det -27 grader... när och hur ska det här sluta tänkte jag, temperaturen i sovrummet visade nu 12 grader!!!! Melvin hade kommit till mig ganska tidigt under natten, han var lite halvkall när han kröp tätt intill under mitt varma täcke! Göran hade ångrat sig och ville inte riktigt gå upp och lägga sig när han fått mitt sms igår!!! han sov på soffan i natt igen....

Det var lite trögt att kliva upp i morse znozade en gång och sen hörde jag att Göran redan var uppe med Jonna och Casper så då passade jag på att znoza en gång till!!! Strax innan 07.00 klev jag upp, Melvin några minuter innan mig!

Jonna och Casper hade skött sig jättebra med att kliva upp!!! Det var bara Casper som skulle på skolan och frukosten hade jag ju inte hunnit fixa så han fick ta sig några smörgåsar så åt vi lite senare.

Jag vet inte alls vad som blev fel idag men jag har varit på ett väldigt dåligt humör hela dagen, har verkligen försökt att få det att vända men det har inte gått, speciellt inte när Jonna varit på sin sur och tvär sida också... Meja kom snäppet efter och så Melvin efter det, i alla fall på eftermiddagen...

Varmare har det blivit ute i alla fall, från -27 till -17 på bara någon timma och sen har det stigit ännu 2 grader till -15!!! Det tog ett tag innan den startade men luftvärmepumpen är igång i alla fall och vi kommer inte att behöva frysa i natt!!!

Jo just ja, jag gjorde ju pepparkaksdeg igår, i år testade jag ett recept med ägg i och idag provbakade jag och Melvin två plåtar och jag kan ju lova att det är äggen som gör pepparkakorna spröda!!! Riktigt nöjd är jag, så i morgon ska det bakas både pepparkakor och lussebullar och kanske lite matbröd när vi ändå är igång! Göran har lovat att ta tag i städningen under tiden vi bakar!!!

Göran och Casper åkte på bandy vid 19.00 tiden, jag nattade barnen 19.20 och alla var i säng 9.45!! Kände att alla var trötta och griniga som oftast på fredagar och jag behövde lite lugn och ro! Till middag åt vi tacos och vi hade ätit klart ganska precis kl 18.00...

Nu ska jag snart se utröstningen av Idol och sen ska jag hämta ved så att det är gjort, skönt att slippa göra det på morgonen!!

Puss puss



Kommentarer
Postat av: Lovisa 60+

Du är en Toppenmamma, hinner med så mycket.

Ha en fin helg.

2010-12-04 @ 10:24:51
Postat av: Kimsan

Tack så mycket! Jag gör mitt bästa :0)! Hoppas du också får en fin helg!

2010-12-04 @ 12:37:43
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Sandra

Härligt med en bakdag!

2010-12-04 @ 21:01:30
URL: http://perfectbynature.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus