Juldagen...

Usch va jobbigt det kommer att bli sen när skolan börjar igen, sovmorgon varje dag....

Precis innan vi skulle kliva upp blev det strömavbrott... men det varade bara ca 30 minuter..

Upp laga frukost, äta frukost, klä på barn, hade inte såå bråttom med det, men i alla fall så tickade klockan på och det blev dags att bege sig till svärmor för att fira lite jul där också!

Till allas glädje så visade termometern bara -14 grader idag, så elkassetten stängdes av och barnen kunde åka skidor till farmor, Meja prövade sina för första gången! Upptäckte dessvärre att han som packade pjäxorna gav oss ett par som var 2 storlekar mindre än de som vi skulle ha så det klämde lite på Mejas tår, ska ringa i morgon och prata med dem, tänkte ju inte på det då...
Melvin åkte på sin snowracer och Hilma sov en sväng i vagnen!

Spenderade resten av dagen på kvarteret bredvid, barnen fick klappar och vi också! Vi åt lite julmiddag och sen blev det kväll och dags att återvända hem... jag och Göran hade varit hem en ång redan med klapparna och varit ut med hundarna, passade på att fylla på i kaminen också!

När vi kom hem var alla ute en stund, Göran skottade och barnen lekte, men en efter en kom de in och sen var det bara Casper och Tony kvar, men de kom in så småningom de också!

Hilma har varit lite bättre idag men har fortfarande feber och otäcka sprickor i överläppen... grinig är hon också... hoppas det går över annars får vi besöka farbror doktorn i veckan...

Hilma, Melvin och Meja la sig tidigare än de andra ikväll, Tony sover här i natt, de har nyss lagt sig efter att vi kikat på film och ätit ännu mer julgodis!

Nu är det vuxentid så det är bästa att jag tar tillvara på den och inte sitter här ;0)..

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus