Julhandlat!!!

Har spenderat dagen i Östersund, hade tänkt åka den 21:a men då har ju alla fått barnbidrag och pension så vi gjorde nog ett smart drag att åka idag!!!

Åkte vid 09.00 efter vi lämnat meja på dagis, informerade om att Casper ev hämtade henne om vi inte hann hem... men de tyckte att hon fick stanna lite längre om så var fallet!

Först handlade ju hundmat och ben på Djurmagasinet och sen åkte vi på ICA MAXI för att handla julmat samt vanlig mat för 3 veckor! Tänkte oss för lite extra när vi handlade idag eftersom det bara fanns begränsat med pengar och det gick precis!!!

Vi blev lite senare och mest på grund av alla snörök och alla som körde så sakta! Ringde dagis och det var inga problem att hon stannade, då slapp ju Casper hämta, han och Jonna vet jag klarar sig hemma själva en stund och det hade säkert gått bra med Meja också men är tacksam att hon fick stanna 1 timma längre på dagis! Meja var så glad också över att hon fick äta mellis där! Egentligen ska hon dit på tisdag också men hon fick ta jullov redan idag eftersom både Casper och Jonna är lediga på tisdag också!

Väl hemma packade vi ur bilen, Göran stannade ute och skottade snö, minst 10 cm har det kommit idag!! Jag gick in och klädde av barn samt plockade upp alla matvaror, fick fin hjälp av Melvin som byggde torn av allt!

Vi åt precis innan vi åkte hem och var därför inte så hungriga, men middag till barnen blev det, tur att det fanns rester, snabbt och enkelt!

Har haft en del kraftiga sammandragningar idag också, känns som att bebisen kan komma vilken dag som helst... men det kan ju lika gärna dröja några veckor....

I morgon ska vi hämta hem Doris och jag hoppas att det går bra, att hon känner igen sig och blir lika trygg, kelig och gosig som hon varit!

Har pratat i nästan en timma med mamma idag också sen vi kom hem! Pratade om lite av varje, fast mest saker som hör julen till! Det är ju nära nu, bara 8 (7) dagar kvar!!!

Nä jag är trött och har varit det hela dagen så nu är det dags för sängen! Men måste ta en sup för hostan först, dricka vatten ska jag också, känner mig så törstig om dagarna nu!!!

Puss puss



Kommentarer
Postat av: Monika Weisten

Var rädd om dig nu. Slappa så mycket som möjligt. Du stressar och far runt hemma som en jojo. Och det är inget illa menat mot dig. Man är bara rädd om dig och lillplutten du har i magen.

2010-12-16 @ 22:56:39
Postat av: Kimsan

Ja jag ska försöka ta det lugnare, har faktiskt gjort det de senaste dagarna!!! Tack för omtanken!!!

2010-12-16 @ 23:07:06
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Helena

Ser fram emot att få hålla i en liten bebis nånting framöver :)

2010-12-17 @ 09:42:08
Postat av: Kimsan

Det ska du absolut få göra!!! Kram

2010-12-17 @ 19:33:19
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus