Melvins febriga natt med spindlar...

Melvin vaknade någon gång efter 02.00 i natt och hade feber, han kom in till oss och la sig men kom inte riktigt till ro... snart började han se spindlar i sängen, blev jätte rädd och skrek, stackars liten... Han sa till mig att han var rädd för spindlarna och sen var de tydligen lite här och var.. han kunde inte ha sin snus heller för den var det tydligen också spindlar på och en spindel fastnade på hans finger och ville inte ramla av hur mycket han än skakade på handen..

Så småningom fick jag hämta vatten, en ny snus och ta av honom nattskjortan och då efter ett evigt klättrande från den ena sidan till den andra och 100 försök tt ligga  bekvämt så somnade vi om men då var nog klockan närmare 04.00...

Meja har också sovit oroligt i natt, Casper hade svårt att somna i går kväll på grund av hans rethosta och Jonna vaknade lite då och då när jag var in till meja men somnade snabbt om igen. Hilma hon har sovit som en stock natten igenom, trodde hon skulle vakna av Melvins håll-igång men vi hade tur!

Casper var sur och grinig nu på morgonen, jag bad honom flera gånger snällt att ta det lugn och göra det han skulle, Jonna stormade upp och sa att hon kände sig pigg! Jag tog tempen som visade 38,0 grader... hon var pigg ända tills hon hade fått på sig overallen... men ut fick hon gå en sväng i alla fall, det är bra med friskluft!

Casper gnällde och var sur på Jonna trots att jag sagt åt honom och tillslut så exploderade jag.... att de ska kunna göra en så förbannad!! jag försökte verkligen in i det sista med att hålla tålamodet men när de inte lyssnar för 5 öre så känns det inte som någon mening... Hade ett samtal med Casper medan han åt frukost, får se om det hjälper, han måste komma till insikt över hur han är mot andra och speciellt mot Jonna och oss andra på morgnarna och vad det får för följder... kanske att det hjälpte en aning i alla fall!?

Göran som lovade att komma ner för en timma sen är fortfarande uppe, men orkar inte bry mig... jag och Hilma har ätit frukost, de andra kikar på bompa, frukosten är fortfarande framdukad men jag är så himla less på allt detta tjat om morgnarna... alltid är det någon man ska behöva tjata på och tjata är det värsta jag vet men det blir ju så när man måste väcka och säga till flera gånger och ingenting händer...

Ja jag vet inte hur denna dag blir, hoppas bara att den fortsätter bättre än den börjat!? Får se ur många som insjuknar i feber och förkylning de närmaste dagarna, skulle vara skönt om alla fick sin dos så att vi får vara friska i jul och i början av det nya året! Fast jag vill ju hålla mig frisk såklart!

Har funderingar på om jag ska baka lite matbröd idag, både filbröd till julen och så havrebröd i vanlig ordning!!

Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus