Badat i en hink!

Vi köpte ju en bassäng innan midsommar, eller typ en minipool som man blåser upp kanterna på och den rymmer typ 700 L vatten.

Vi skurade rent den idag (tömde den tidigare i veckan) och fyllde den igen, med kallt vatten! Hade vi eldat i pannan så kanske det gått att få till lite ljummet vatten i alla fall men med vår 120 L beredare så går det inte...

Till Ninni tog jag ut badbaljan och fyllde med varmt vatten och Towe fick ta den stora hinken som Melvin badade i för någon vecka sen, samma hink som Casper och Tony badade i några ggr när de var små :).

Tyvärr upptäckte vi när barnen badat i poolen att det är hål i den, luften åker ur och det är ur båda kanalerna... Antingen med sabotage eller otroligt dålig kvalité!? Borde hålla bättre om man betalar 300kr kan jag tycka!

Så här mysigt hade småtjejerna i alla fall <3


Vecka 36+0

Nu är det bara 4 veckor kvar till bf! Men följer lillebror samma spår som sina äldre bröder så bör han komma några dagar tidigare, typ 5 el. 6... Det visar sig :).

Igår var vi till stan och jag hade haft ganska mycket sammandragningar större delen av dagen och vissa tryckte neråt och gjorde lite ont... Ringde förlossningen och fick komma in på en snabb koll bara för säkerhets skull när vi ändå var i stan.

Allt såg bra ut, det var iofs ganska mjukt där nere men tappen var det ändå 1,5-2 cm kvar av och den var sluten så vi bedömde det som ingen fara :).

Jag brukar ju ha förvärkar sista tiden men oftast de två sista veckorna vill jag minnas, inte de 4 sista...

Det börjar väl kanske bli dags att packa bb-väskan och göra iordning lite smått här hemma, kläderna har jag gått igenom men inte lagt på plats.

Fick avboka förra besöket hos BM som skulle ha varit i torsdags (3 dagar sen) men vi ska göra ett nytt försök i veckan som kommer, vi skulle höras på telefon i morgon (måndag).

Så här ser i alla fall magen ut nu idag, bilden tog jag för ca 1,5 timma sen.


Småkissarna 1 månad idag!

Jag var tvungen att kolla i bloggen, datumet då de föddes fastnar inte...
Men idag den 29 juni blev de i alla fall 1 månad och det innebär ca 2 månader kvar tills de är redo att flytta.

De har listat ut hur de klättrar ur korgen så nu har vi ställt dit en med lägre kant, och även om de gärna ligger i sin korg så är deg inte brydd att undersöka omgivningen, dock har de bara vågat sig in hit i vardagsrummet, än så länge!

För någon dag sedan tog vi in kattlådan åt dem, en av bebisarna är dålig i magen men det verkar som det blivit bättre.

Vi ska börja ge dem lite välling och mat också så Sötnos slipper lite av ansvaret och allt tuttande.

Tror för övrigt att Sötnos tycker att det börjar bli trångt att dela korg med sina bebisar, hittar dem ofta tuttande i en hög på golvet :).Bilarna så gott som återställda...

Hämtade hem stora bilen från lack och däck ute idag, lämnade in den och hämtade lilla bilen i förrgår (om jag minns rätt!?)
Så nu är de så gott som återställda, ska bara fixa på nya däck på forden (lilla bilen) så vi slipper fortsätta köra på vinterdäcken (dubbfria).

Skönt att det snart är fixat men så tråkigt med alla dessa tusenlappar som vi fått lägga ut helt i onödan, för att någon hemsk människa/människor vill jävlas! Sammanlagt när allt är fixat kommer det att ha kostat oss närmare 8000kr plus bensin för att lämna och hämta bilarna. Så jävla tråkigt! Storhandling denna månad är bara att glömma! Vi får leva på det som redan finns i frysen. Vi lär inte svälta men det blir till att snåla och planera, ingen direkt höjdarstart på sommaren :(.

Nu är det (för länge sen) dags att sova, så vi orkar med morgondagen då jag om det är skapligt väder ska tvätta minst 4 maskiner tvätt!

Puss å godnatt, sov gott <3


Avlusning!

Igår upptäckte jag lus på Meja, kammade och fann ca 15 st, hittade även ca 15 st på Jonna, 3 st på mig själv och 5 st på Göran, de andra var lusfria fast Hilma hade några ägg...
 
Kammade i morse också och hittade ytterligare 1 lus på tre av oss som hade igår. 
man kan ju bli fi lössen bara genom att kamma varje dag i typ 2 veckor, har en NitFree kam som även punkterar äggen, använde den sist (för något år sen) då vi endast hittade på Jonna.
 
Men denna gång valde vi att köpa medel på apoteket, Anti-lice heter det som vi köpte och det räcker med endast 1 behandling för att ta död på både löss och ägg! Det bästa är att det är fritt från nervgift och annat skadligt som tidigare lusmedel innehöll så detta kan lössen ej bli resistenta mot vilket är kanon!
 
Man ska inte behöva behandla de som man ej hittat levande löss på men vi valde i detta fall att behandla hela familjen. Just pga att det inte är skadligt och med tanke på att Hilma bara hade ägg så kan det ju tänkas att om vi inte behandlar henne så kanske något ägg kläcks och så kanske någon fler blir smittad och sen är karusellen igång igen...
 
Detta medel Anti-lice ska sitta i över natten och det är som en doftfri tunnare salva som ska smörjas in i hårbotten samt övrigt hår om man har längre hår.
Gick väldigt smidigt att behandla alla barn innan läggdags :) så i morgon blir det till att tvätta hår och kamma. Lär nog inte hitta så många löss då de flesta redan är urkramade.
 
Just detta medel påverkar även äggen så att de lättare släpper från hårstråna.
 
En tanke som slog mig igår efter att jag kammat alla barn var att det skulle ju vara mycket behagligare och smidigare ifall man kunde kamma håret när det är fuktigt och med lite balsam i, men tänkte att det kanske är svårare att få ur alla löss då!?
Idag satt jag och läste om olika behandlingar och det fanns en metod som heter våtkamning och där rekommenderade de just blött hår med balsam i då det hindrade lössen att röra sig lika mycket som de i vanliga fall kan göra :) så nästa gång vi ska kolla efter eller kamma ur löss så kommer jag garanterat fukta barnens hår och tillsätta lite balsam innan!
 
Alla barnen var väldigt fascinerad av de små djuren och ville gärna kika hur de såg ut :)... tur de inte är farliga och är relativt lätta att bli av med! ;)

En tur till lekparken!

Efter en ganska tråkig förmiddag med spring både ute och inne och regn hängande i luften så tog vi en tur till lekparken på kvarteret intill.
 
Ninni hittade sandlådan direkt!
 
Hilma balanserade...
 
Mys och god med Meja...
 
Towe frågade efter att få gunga...
 
De större barnen spelade fotboll med grannbarnen :)
 
Mer lek i sandlådan...
 
... innan vi gick vidare till nästa lekpark på kvarteret på andra sidan om oss och efter lite lek där gick vi hem och barnen slängde sig i poolen för att sen frysa och mumsa kex.
 
Middagen blev sen och den var det bums i säng för trötta barn.
 
Nu vill vi ha riktig sommarvärme!
(fast det lär jag nog ångra när jag svettas som en gris, men det är det värt!)
 
 

Älskar sandlådan!

Jo har jag sagt det!? Ninni verkligen älskar sandlådan!!! Speciellt om man halvt har badat i en vattenpöl först :)
 
Så här fin var hon i torsdags (dagen innan midsommarafton), blev ett bad innan läggdags och kläderna blev faktiskt rena!
 
 
 
 
Det ska synas att man haft roligt!
En och annan sked geggemojja har smakats på också vissa dagar då syskonen lämnat hinkar med sina geggor i sandlådan :)
 
 

Midsommar 2013!

Det blev inget märkvärdigt firande, bara en massa trivsel och mys!
 
Angelica och Robert kom hit vid lunchtid på fredag (midsommarafton) och stannade till söndag. Hann inte röra diskmaskinen en enda gång under hela helgen!!! Angelica verkar ÄLSKA den ;P
 
Vi lagade mat, grillade, bakade tårta, barnen lekte, det var varmt med fläktande ljumma vindar, inget regn förrän på kvällen och vi hade det bara bra!
 
Middag ute :)
 
 
Sommarfin Ninni hjälper till med dukningen och spexar framför kameran :)
 
Bakade en stor Jordgubbstårta!
 
Som faktiskt blev riktigt god måste jag säga! brukar inte tycka att det blir så gott i vanliga fall ;P när jag själv bakar tårta, har alltid något att klaga på ;)
 
Barnen invigde nya poolen, kallt men det roliga övervägde :)
 
Hoppas ni där ute också hade en fin helg!
Puss puss

Bumperskydd!

Har virkat bumperskydd till vagnen och jag måste säga att jag blev rätt så nöjd :)

Ljuset är lite dåligt och det blir därför lite missvisande bilder men det lär bli fler bilder i framtiden :).

Vad tycker ni?


Sabotage var bara förnamnet!

Dagen började inte bra, grått och trist ute och speedade oroliga barn redan från start, suckade för mig själv och tänkte "å nej inte en sån här dag"... men barnen och deras humör visade sig ganska snabbt vara dagens minsta problem!
 
När vi kom ut strax innan 08.00 i morse, skulle på skolan för en träff med rektor för att summera året... ja då möttes vi utav detta!
 
Punkterat däck höger fram på Opeln (Opel Vivaro)...
 
Fin jack!?
 
 
Avklippta kablar till extraljusen...
 
och en fin dekoration på motorhuven!? NOT!
 
 
Och det kommer mera...
 
Punkterat däck vänster bak på forden (Mondeo)
 
fint jack även där...
 
ännu mer dekoration...
 
antagligen felstavat också!?
 
Ja som ni förstår som kom vi inte iväg på något möte... ringde rektor som inte hade några problem som helst att komma hem till oss för möte i stället, uppskattas!
 
Polisanmälan gjordes, spår finns och även misstankar!?
 
Min stora fråga är; VARFÖR INTE BARA KOMMA HIT OCH PRATA OM MAN HAR ÅSIKTER, TANKAR OCH FUNDERINGAR!?
 
Värst är det för barnen som kommer i kläm, de flesta av dem förstår ju inte det hela men frågar och funderar så klart mycket omkring. Däremot så förstår Casper mer än väl och han mår inte alls bra av detta. Hans kommentar var; "Nu mår jag illa!"
 
Efter frukost, en massa samtal både till och från polis och försäkringsbolag,  lite lek, byte av däck, och lunch så blev det till att fara till stan och visa upp bilarna för konsultering på verkstad.
 
Finner egentligen inga ord för detta, ett däck eller två är väl en sak, repor en annan men ett riktat budskap/meddelande mitt i eländet gör ju saken värre än värst. Vad har vi egentligen gjort för att förtjäna detta!? Ingen förtjänar detta och absolut inga barn!
 
Folk har tydligen åsikter och det får man ha men man kan ju vara människa nog att stå upp för dem också och agera lite mer moget!
 
Många tänker direkt att ett barn gjort detta, speciellt med tanke på "felstavningen" men jag tänker att det även mycket troligt kan vara en ungdom/vuxen... för att kunna rista så pass hårt (igenom alla lager med lack, ända in i plåten) och på denna höjd som på Opeln så krävs det både kraft och längd, jag som knappt når upp att skrapa framrutan på vintern!
 
Ristningarna ser olika ut på de båda bilarna så det kan tänkas att det var mer än en person, och att skära sönder ett däck, klarar ett barn av det!? Har aldrig prövat själv nämligen men gummi på ett däck är ju rätt tjockt och bör ge en del motstånd!?
Ja jag har då inga planer på att testa heller så jag lär aldrig få veta... men mycket underligt är det i alla fall!
 
Nu lägger vi denna tråkiga och ledsamma dag bakom oss för en stund och blickar framåt, detta ska i alla fall inte få förstöra min familjs sommar! Men att glömma finns inte på kartan...
 
Nu är det dags att sova och hoppas på fint väder så att vi kan leka och njuta av morgondagen, för jag har den mest underbara familj jag kunnat önska mig med en fin man och våra UNDERBARA barn!
 
Puss puss
 
 
 
 
 
 

Sol och varmt?

Ser ut att kunna bli fint väder idag!? Men kan ju alltid hålla tummarna i alla fall :).

Casper ska till stan och shoppa med farmor idag och vad vi andra ska hitta på vet jag inte än...

Men Towe är säkert lika redo för solen idag som härom dagen ;)

Så vi hoppas, hoppas!!!


Nya vagnen!!!

I onsdags kom den! Den nya vagnen! Buggaboo Donkey All Black!

Jag är väl ganska löjligt glad över att den äntligen är här ;) och det blev skitbra med Buffalo suffletterna till, inte alls sladdrigt tycker jag :).

Har inte hunnit använda den speciellt mycket, en provrunda har det blivit men sen har den mest stått inne och sett snygg ut. Har inte fått hem regnskydden ännu och då använder jag den gamla så länge, när Ninni bara ska sova så spelar det ju ingen större roll, speciellt inte om det regnar.

Här kommer några bilder, blir fler framöver kan jag tro :D

Det bästa är att både Towe och Ninni älskar den! Precis som mamman ;P
Och det där med att den ska vara trång och liten... Hilma får gott och väl plats i den också!


Sommarlov!

Nu är det ÄNTLIGEN SOMMARLOV!!!
 
Det har regnat hela långa dagen, typ i alla fall, några ynka uppehåll bara...
 
Skolavslutningen skulle hålla till i matsalen pga regn... Ingen av oss kände för att åka på den, inte barnen heller... de yngre barnen var trötta och lika så Jonna och Casper som kände sig lite tussiga... slutade med att vi struntade i alltihop och fikade och mös här hemma i stället :).
Rätt eller fel!? För oss kändes det rätt av många anledningar.
 
I morgon hoppas vi på bättre väder, för i så fall ska vi åka till Svenstavik och se Sean Banan! Men regnar det massor så skiter vi i det också... så därför håller vi tummar och tår för uppehåll!
 
Nu blir det till att lägga sig och sova och förhoppningsvis kanske man kan få lite sovmorgon när vi ändå är lediga allihopa!
 
Puss å god natt!

Utan skor = hosta...

Hilma har lite hosta sen förut, den har nästan gått över... eller hade...
 
Idag (och igår) sprang hon barfota ute och vägrade att ta på sig skor trots att det endast var +14 grader och blåste ganska kallt...
 
Jag sa till henne "Du kommer att få mer hosta om du springer barfota nu, vill du hosta hela natten!?" JA svarade hon bestämt och fortsatte springa barfota... Givetvis hade jag kunnat tvinga henne att ta på skorna men det var snart ändå dags att gå in och äta middag så jag struntade i det...
 
I alla fall så började hon hosta för ca 20 minuter sen, hon började gråta efter en stund, jag tog upp henne och gav henne vatten, frågade om det var roligt att hosta och påminde henne om vad jag sagt tidigare...
Hon hostar fortfarande... gav henne hostmedicin för ca 10 minuter sen och i stället för att lägga mig sitter jag nu fortfarande uppe och väntar på att det ska gå över/lugna sig så att hon får somna om riktigt igen eller om jag ev måste ta med henne till vår säng så hon inte stör de andra resten av natten...
 
Man kan ju alltid hoppas att hon lär sig någonting av detta! 
Får väl se hur morgondagen blir, om hon är tröttast och på dåligt humör? om hon väljer att ha på sig skor utan protester? Det visar sig :)
 
Natti natt... förhoppningsvis snart...!?
 
För övrigt så har jag gjort slag i saken och bäddat rent alla sängar idag, hunnit tvätta alla sängkläder förutom våra, bäddat rent, duschat barn, skurat alla golv och till sist har även jag tagit en dusch, känns bättre att lägga sig i en renbäddad säng om man själv är ren :).
I morgon väntar finbesök i form av Angelica och Robert, ska även försöka hinna tvätta undan lite kläder under dagen så lite sol, varma vindar och inget regn önskas :).
 
 

Regn och rusk ute, bak och mys inne :)

Idag har varit en bra dag :) en bra dag just idag innebar att barnen lekt förvånansvärt snällt och jag har inte behövt tjatat ihjäl mig och blivit arg flera ggr :).
 
Jonna och Casper har varit på skolan, Göran har varit på träff (via ams) i Svenstavik och jag hemma med de andra 5. Vi har bakat bröd och tvättat lite, ätit frukost, frukt, lunch, spelat surfplattor och varit ute och lekt.
 
Det har blåst som attan och blivit lite regn då och då men på eftermiddagen villa barnen gå ut och jag hindrade dem inte :) knappa +12 grader men de var nöjda.
 
Middagen blev en aning jobbig för öronen då Ninni inte var helt nöjd, gillade inte maten så mycket... korv, potatis och morotsstuvning. Så Ninni gnällde och vi andra hade diskussioner om både det ena och det andra och det var inte direkt så att bara en åt gången pratade...
 
Efter middag städade barnen hur snällt som helst på rummet men sen när de skulle sätta sig och kika på bompa så flippade Melvin ur, han och Hilma sparkade på varandra i soffan, slogs och retades... spelade ingen roll vad vi gjorde så fortsatte de och det resulterade i att de fick bli utan den utlovade glassen och fick lägga sig en stund innan de andra.
 
Melvin sov i bilen på väg hem från matchen igår och hade väldiga problem med att somna och det blev sent för honom, vilket resulterade i att han inte var först upp i morse och ville sova mer när jag väckte honom.
Så nu ikväll så somnade han väldigt snabbt (efter att ha skrikit och protesterat en stund). 
Alla barn var nog ganska trötta för innan 20.00 låg alla i sina sängar och jag tror nog alla sov strax efteråt.
 
I morgon är en ny dag, Göran ska till Svenstavik efter lunch, två barn på skolan, tre på dagis och två hemma, kanske jag ska försöka hinna och ha lust till att städa och byta sängkläder i alla sängar då!? Det visar sig :).
 
Puss puss

Våtomslag.

Towe har en infektion vid nagelbandet på höger pekfinger och det har inte blivit bättre så idag testar vi med våtomslag.
Det visar sig om det får lov att sitta kvar hela dagen eller ej, men det var i alla fall inga problem att få sätta dit det :)


Snart sommarlov!

I morgon är det ny vecka igen och då är det sista veckan innan sommarlov :), på torsdag eftermiddag är det skolavslutning.
 
Det är med lite blandad förtjusning som jag längtar till sommarlovet... ska bli jätteskönt att vara helt lediga (barnen), slippa gå upp jätte tidigt och kunna vara ute länge på kvällarna, sommarväder osv... sen kommer ju bebis snart :)
Dessvärre så har barnen de sista veckorna varit uppåt väggarna, troligtvis är de trötta och längtar också till sommaren, de orkar inte riktigt med sig själva vissa dagar och då kan det bli bråk och tjafs från morgon till kväll! Reta varandra verkar vara det bästa som finns :/... så jag hoppas verkligen att det går över, för annars blir det en jobbig sommar!
 
Idag och flera dagar innan har regnet liksom hängt i luften och det har inte varit så vidare varmt ute. De små börjar bli friska äntligen (peppar, peppar) och jag hoppas att det får regna ordentligt någon dag nu så att luften blir lättare och solen och värmen kan komma tillbaka ordentligt!
 
Vi hade en väldigt lugn och slapp förmiddag idag, så där jobbigt slapp så att det kryper i min kropp för att jag verkligen behöver något att göra!
Sen vid 12.00 packade vi in oss alla i bilen och åkte mot stan, stannade i Brunflo för att äta på Sibylla men där var så med folk så vi beställde och tog med oss i bilen.
Åkte tillbaka en bit, Casper skulle ha match i Tandsbyn vid 15.00 så vi parkerade utanför byns skola och hade lunchpicknick i bagaget :) 
 
Matchen spelades, Caspers lag vann med 3-1, barnen hade lagom svårt att sitta stilla... och lyssna men de skötte sig hyffsat i alla fall, blev många tillsägelser och en hel del sura miner... (från barnen)
 
Vi kom hem vid 17.20, då fick barnen rabarberpaj som jag bakade igår, det fick bli kvällsfika, vi åt ju ändå rätt sen lunch.
Och vid 18.00 fick våra små trötta och olydiga barn lägga sig i sina sängar och kika på film, i morgon blir det upp tidigt igen och de behöver vila/sova!
Alla sover inte ännu men snart hoppas jag! De är övertrötta och gör allt för att hålla sig vakna såklart...
 
Men nu ska de sova, ska gå in och leka häxan surtant ;P... den elaka mamman som är dum och allt möjligt..
 
Puss på er!
 
 
 

13 år älskling!

Just precis idag är det 13 år sen det blev vi, 13 år sen jag gick ut 9:an.

På dessa 13 år så har vi varit tillsammans mest varenda dag, på sin höjd att vi varit ifrån varandra så länge som en vecka i sträck!

Stort grattis till oss <3 älskar dig Göran Meyer!
Förutom våra underbara trollungar så är du mitt allt och lite till <3 puss på dig <3

13 år!!! Fattar ni va länge!? Helt underbart tokigt och galet!


Prinsessa/brud...

Härom dagen lekte Hilma och Melvin tillsammans. Hilma föreställde någon form av prinsessa eller brud och Melvin förklarade att han var en tjejvampyr!? Söta var de i alla fall :)


My - student 2013!

Igår var en regnig dag. Jag tog med mig Towe och Ninni till Svensta för att gå på Mys student som jag fick reda på förra veckan :/... egentligen hade jag ingen lust att gå just därför men tänkte att det är ju bara en gång så...
 
Lämnade av barn på dagis och sen for vi.
Kom till Svensta i lagom tid, hann möta upp mamma och parkerade så klart precis i en vattenpöl, vilket jag märkte först när jag stod i den!
 
Som sagt så regnade det så när vi parkerat så flyttade jag över de små direkt till vagnen där de satt varma och trygga under regnskyddet. Tina, Märta och magnus kom ganska precis samtidigt som oss, även Märta satt i vagnen där det var varmt och torrt :).
 
I väntan på studenternas uttåg...
 
Spännande!? Tycker Märta.
 
Själva ceremonin tog kanske 30 min så vi blev inte så blöta och kalla ändå och när det var klart så gick vi åter till bilarna. Towe, Ninni, Tina, Märta och My åkte med mamma i forden, jag och Magnus tog varsin bil och väntade några minuter på parkeringen utanför mamma då de tog en extra tur runt OK.
 
Tina och Märtis
 
Dags att åka
 
Skojig bil!
 
Mamma bjöd på god lunch och till efterrätt blev det glass och maränger.
 
Kladdigt!
 
Men GOTT!
 
Får jag börja äta snart!?
 
Hade en plan att vara hemma vid 15.00 och även fastän jag kom iväg lite senare än tänkt för att ha god tid på mig så rullade jag in på gården här hemma klockan 14.58 :).
 
Både Ninni och Towe var hur trötta som helst och satt kvar i bilen och sov, Towe ca 30 minuter och Ninni dryga 2 timmar :O...
 
Blev en rätt så bra dag trots regn, bättre än att bara sitta hemma som vi säkerligen annars hade gjort :).
 
Tyvärr så kan jag inte bjuda på så många bilder, trots att jag för en gångs skull kom ihåg att ta en hel del och fina blev dem dessutom men My vill  inte att jag delar med mig av de som hon fastnade på, trots att det blev jätte fina kort :(
 

Ps. I love you!

Wow vilken film!
Budskapet är så fint, skrämmande och hjärtskärande på samma gång...
Men ska vara rädd om kärleken, leva nu och fortsätta leva, gå vidare i livet oavsett vad som händer 
 
 
This is the man of my life!
I love you
I will always do
No matter what

En mycket god middag med bio som efterrätt!

I Måndags kom Göran spontant på att vi skulle ha gått på bio :) var ju egentligen inte så länge sen sist så jag blev lite överumplad eller hur jag nu ska säga!?
 
I alla fall så var det bara att hoppas på att kunna få barnvakt med så kort varsel, hade inte allför höga förhoppningar men det löste sig jätte bra! Tack fina Tina och mamma som ställde upp ♥.
Fördelningen av barnen blev inte direkt jämn ;P Tina tog 5 st och mamma 1, Casper var här hemma med Tony.
 
Åkte härifrån strax efter 14.00, direkt efter att vi hämtat barn på förskolan/dagis.
Lämnade Meja hos mamma och hämtade upp Robert och Angelica, åkte från Svensta vid 15.00.
 
Lämnade barn hos Tina vid 16.30 och landade inne på Cuprum vid 17.00.
 
Jag slog på stort och beställde oxfilé! Och det var ingen liten bit jag fick :D... brukar oftast bli besviken när jag äter ute, men inte denna gång! Både Göran och Robert tittade avundsjuka på min tallrik när den kom in ;P.
 
Vi kom till Bion precis några minuter efter 18.00 och eftersom filmen inte började förrän 18.30 så smet jag in på Guldfynd rakt över gatan för att kika på örhängen till Meja... varför ska personalen vara så himla trevliga och ta lång tid på sig när man har bråttom!? Jätte stressad med en Göran som ringt 3 ggr hann vi i alla fall både köpa tilltugg och sätta oss i salongen innan bio började :).
Precis innan den skulle starta så upptäckte vi att vår mugg som innehöll dricka hade lossat i skarven och läckte... fick snabbt springa och byta till en ny och sen kunde vi äntligen luta oss tillbaka och njuta av filmen.
 
Vi såg Baksmällan 3 och den var bra, inte lika bra på samma vis som de tidigare två men ändå helt ok, slutet som kändes som sämst blev plötsligt nästan bäst på hela filmen ;).
 
När vi var påväg till bilen hann vi med ett snabbt stopp på det gula M:et, jag var mätt efter all dricka och köpte inget, vi pratade lite skit och sen åkte vi för att hämta upp ungar.
 
Barnen hade skött sig bra, lite bråk syskonen emellen såklart men inget allvarligt. De hade våldsgästat en kompis till Tina och hennes två barn också innan de gått hem och ätit melon.
Melon i soffan och på väg på promenad
 
Meja hade haft det bra med momma och var nöjd md kvällen :).
 
Väl hemma så var det mars i säng och när alla barnen somnat (typ nästan direkt) så dröjde det inte länge förrän vi lade oss också.
 
Tack återigen för snälla gulliga barnvakter och tack även till det fina sällskapet! ♥ Puss puss

Fler bilder vecka 32+1

Lite mer rättvis bild med tightare tröja som övriga bilder sen tidigare i graviditeten :)


Vecka 32+0

Dagens bild, sladdrig tröja så lite svårt att jämföra med tidigare bilder ;).

Nu är det ju typ bara 8 veckor kvar!!! :D


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus