Sommarvärme och första doppet redan i Maj!

Ja Maj månad närmar sig sitt slut men ändå har det varit en riktigt fin månad vädermässigt och jag ser fram emot en (förhoppningsvis) fin sommar också. 

Igår gick vi ner till sjön så barben fick ta sommarens första dopp, jag håller mig än så länge på land. 
Idag gick vi ner igen och barnen badade ganska länge. Solen värmde fint och det var nästan vindstilla, två dagar tidigare har det varit soligt och fint men med ganska svala vindar. 

Idag är det självaste mors dag, jag kan nog säga att vi egentligen inte riktigt firar den utan mamman får några extra kramar och grattis på morsdag hälsningar och sen rullar allt på som vanligt. Vet egentligen inte vad jag tycker om detta firande, men lite mer hade ju varit mysigt men jag är glad för det lilla. 

Jag har som vanligt, som jag alltid skriver, tänkt att jag ska blogga oftare men jag har varit så omotiverad i allt, på ett vis känt mig motiverad men så kommer jag ihåg att det var så länge sen sig och känner och tror att jag då måste skriva en hel novell om allt som hänt.. men det kommer jag inte att göra. 

Det är som alltid mycket så här års men kläder och skor som ska fram, vinterkläder som ska bort, utvecklingssamtal, uppvisningar och tandläkarbesök för halva familjen innan det sista ska bli skolavslutningar och sommarlov! Vi har även pressat in synundersökning och familjefoto som ska tas innan skolan slutar 😅. 

Har man inte redan något att göra så skaffar man sig... ska bli spännande att se hur vi ror i land allt men det kommer att gå, så gott som allt går om man bara vill!

Puss å god natt, hör hur små fötter tassar, så jag lär väl inte få lägga mig än skulle jag tro... 

(null)
Från igår kväll ❤️

(null)
Och från idag på eftermiddagen ❤️

Minnah 6 månader!!!

I tisdags var det 6 månader (redan!!!) sen Minnah bestämde sig för att komma ut ❤️. 

Hon växer och frodas, är en väldigt snäll bebis så länge hon får sina behov tillgodosedda och då menar jag äta, sova och torr blöja samt att vi pussas, kramas och pratar med henne då och då såklart men det ingår ju också. 

Hon har bara ätit från bröstet tills idag, fick smaka lite potatis och majspuré idag under tiden som pappan fixade med middagen. Till en början var det spännande och gott men efter några tuggor så räckte det och så sköljde vi ner det med mjölk från bröstet 😍. 

Den 17:e är det dags för vaccin igen, och sen dröjer det 6 månader till nästa gång. 
Ska bli spännande att se också hur mycket hon ökat i längd och vikt. 

(null)
6 månader precis på dagen och tungan är såklart ute 😍
(null)
Har börjat ha storebrors blöjor ibland nu men inställda på en mindre storlek. 

(null)
Åh spännande!
(null)
Eller!?
(null)
Ska det här vara gott???


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus