Söndag, ganska lugn än så länge...

Igår var ingen rolig dag, mitt humör var allt annat än på topp då mina planer för dagen sabbades en aning och sen kändes det som att barnen bråkade, tjafsade och tjatade konstant, säkert kändes det 100 ggr värre än det egentligen var... tur att jag inte har så många såna dagar! nattningen kändes också katastrof och förstörde resten av kvällen...
 
Idag är det söndag, brukar inte alls vara en favoritdag, dessa dagar brukar kunna bli något i stil med gårdagen... men hittills så har dagen varit bra!
Göran åkte iväg strax efter 09.00 för att jobba, han började 11.00 och jobbar till 09.00 i morgon bitti.
Jag hjälpte honom att fixa ihop 2 matlådor innan han åkte och undertiden som min och Minnahs gröt blev klar, vi åt vår gröt, Louie skulle som vanligt "smaka" typ halva min gröt och sen hjälpte Hilma mig att fixa frukost till resten.
 
Casper brukar ju åka sena bussen in till stan på söndagar men han tycker att det är så tråkigt att komma dit så sent som strax efter 21.00 så han valde idag att ta 11.40 bussem, han önskar det gick någon lite tidigare på eftermiddagen också...
Barnen fick sitt lördagsgodis en stund efter frukosten och jag sme ut på en välbehövlig promenad och var tillbaka precis i tid för att skjutsa Casper och Tony till bussen.
 
Nu på eftermiddagen så har nästan alla barnen duschat, bara 3 kvar och det är Meja, Jonna och Towe, Jonna har varit hos Melvin i helgen och kommer nog hem om en stund.
 
Till middag ska jag laga pasta carbonara och sen hoppas jag på en lugn och smidig kväll, i alla fall långt mycket bättre än i går.
I morgon börjar jag jobba 10.00 och eftersom Göran slutar 09.00 så ska vi mötas upp efter vägen och byta bil, de 4 yngsta får åka med och de tycker att det ska bli spännande att åka iväg så tidigt, även om det inte är tidigare än 08.00.
 
Tur i alla fall att de är söta när de sover <3
 
Louie har sen ca 1 vecka tillbaka börjat sova inne hos Theo och Lilly i stora sängen, därav kan nattningen vara ännu lite trixig...
 
 
 
 

Att jobba igen!

Det har hängt i luften lite hela sommaren att jag ska börja jobba nu i höst, tanken var att jag skulle börja lite smått i september men jag hade inte tagit tag i att bestämma något pga att det var så mycket med allt möjligt i Augusti, bröllop och skolstart bland annat.
 
Min chef har vetat av lite hur jag har tänkt men det har även varit mycket på jobbat för henne och lite planering om hur jag ska jobba för att få hop mina timmar och ändå följa systemet så mycket som möjligt. Lite svårt att planera och få det att fungera med Görans schema också och det faktum att vi båda jobbar i stan och har långt att åka gör det ju ännu lite knepigt.
I alla fall så lyckades vi pussla ihop ett schema som blev på 65% istället för 60% som förut men det känns bra och jag kommer att jobba 3 dagar ena veckan och 4 dagar den andra. Det lite tråkiga är ju att jag kommer att jobba när Göran är ledig och tvärt om men det får vara så nu i början då Minnah är för liten för att börja på dagis ännu.
 
I alla fall så blev det så att jag började några dagar efter att vi bestämt, Hade tänkt mitten på månaden, skulle vara den 14/9 men började redan i måndags så att timmarna skulle stämma den veckan och det kändes bra, var med på månadsmötet fredagen veckan innan och fick en massa bra info om vilka som jobbar nu och hur allt är upplagt och fungerar, lite ändringar har skett under nya året.
Mitt nya schema matchade nästan precis med hur Göran hade lagt sitt, fick byta en dag vilket resulterar i att jag kommer att jobba 5 dagar denna vecka och bara 2 dagar nästa vecka.
De dagar som Göran har jobbat natt och jag ska jobba samma morgon som han går av får jag packa med mig de mindre barnen i bilen och möta honom efter vägen då vi byter bil och han får med sig barnen hem igen. Blir kanske lite sent till dagislämning men det får vara så ett tag innan Minnah är stor nog att börja dagis som sagt.
 
Minnah är ju bara 10 månader än så länge och jag ammar henna fortfanade men mest morgon och kväll och hon är i goda händer hemma så jag känner mig trygg även om det känns i hjärtat att vara utan hennes närhet en hel lååång dag.
 
Första dagen var nervös men det gick bra, hade inte fullsmockat med kunder tack och lov men de 6 kunder jag hade blev nöjda och glada (vad jag vet) och jag sålde 6 produkter och en extra behandling, det är enligt mig en bra start i alla fall. I morgon är det dags igen och det känns också lite pirrigt men kul.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus