En månad senare... typ...

Ja nu har jag börjat jobba och jag tror bestämt att det har märkta här tyvärr... det har bara inte blivit av att jag skrivit varken efter jobbet eller de dagar som jag faktiskt varit ledig, mest troligt för att Göran jobbar då. 

Men ja, vardagen rullar på, Göran och barnen har adventspyntat och bytt lite gardiner. 
Jag har fixat en avdventskalender till barnen med peppande ord/citat för varje dag. Själva kalendern var den som jag gjorde till My när vi var små. Hon har haft den i sin ägo ända tills dess att hon lämnade jordelivet för ganska precis 1 år sen nu. Saknar henne massor ❤️ och det är fortfarande svårt att ta in. 

De flesta julklapparna är nu beställda så vi ska bara vänta på leveranserna, synd att det inte finns en sida som har typ allt man behöver 😅. Idag var vi en sväng på Dollar Store och inhandlade 12 rullar med julklappspapper. 

Noah har varit sjuk i ca 1 månad nu, kanske mer. Förkylning, tänder, vaccination, hög feber, mera snor, mer tänder och så lite hosta... men han mår mycket bättre nu, har fått tillbaka aptiten, några dagar när febern var som högst så åt han inget så vi gav välling, det funkade tack och lov och så lite tutte däremellan. 

Men tillbaka till jobbet, det känns bra att vara tillbaka igen och det gick rätt snabbt att vänja sig med den nya lokalen och att komma in i det hela igen. 

Idag har vi bakat lite lussebullar, omgång 2 för i år, bakade bara enkle sats för det blir bäst då. Första omgången bakade jag nog för typ en vecka sen, har tänkt att jag ska göra pepparkaksdeg vilken dag som helst också 😊

(null)

(null)


Vi har även bytt soffa, vi hittade en på facebook som var perfekt, någon annan ville också köpa men jag frågade om inte de ville köpa våran istället och så blev det. Vi körde vår soffa till Gärdsta - Hallen och sen hämtade vi vår "nya" i stan. Det roliga var att de som köpte vår solfattig hade sett vår annons ormen tappat bort den 😊

(null)
Såhär såg den vi hade ut. 

(null)
Och såhär ser den nya ut.
Ingen av bilderna är här hemma hos oss. Vi ska påbörja operation "möblera om halva huset och kanske bygga lite" någon gång framöver och då var vår soffa för stor. 

Nu ska jag äta en sen middag, blev så stökigt att äta samtidigt som barnen idag. 

Go kväll ❣️

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus