En händelserik vecka!

Måndag: 
Jobb hela dagen, 27 grader varmt i skuggan, strålande sol, väldigt svaga och  varma vindar, härligt med en lunchpromenad i långärmat och långbyxor samt gympaskor 🙈. 

(null)
Värmen höll i sig hela dagen! 
 
Mamma, min syster Tina och hennes barn var på badet här i Rätan och Jonna tog med sig nästan hela skaran för att träffa och umgås med dem ❤️. 

Tisdag:
Tanken var att mamma, Tina och hennes barn skulle komma till badet här i Rätan även idag och det passade ju bra eftersom jag var ledig. Dock var badet stängt pga. problem med pumparna och dåliga värden på vattnet… så vi åkte tillsammans med dem till Nästeln istället och där spenderade vi nästan 7 timmar! Helt underbart 😍. 
Lilly och Ninni följde med kusinerna hem 
för att leka och övernatta. 

(null)
10 barn är mina och 6 st är Tinas ❤️

Onsdag: 
Varmt även idag men väldigt molnigt. Vi var rastlösa och tog tag i projektet att flytta staketet. Vi hann klart med delen på framsidan och hann sätta stolpar på delen på baksidan innan Louie landade illa på studsmattan och bröt armen!!!
Det var precis innan vi skulle gå in och börja laga middag, ca 17.40 skulle jag tippa på att klockan var. 
Det var bara att släppa allt och ta tag i situationen! Jag packade snabbt ihop lite grejer och satte Louie i bilen och så åkte vi till Östersund och akuten! 
Han måste ha haft fruktansvärt ont, då man verkligen såg att armen var av, den var helt krokig! 

(null)

Vi tog oss igenom bilresan till stan (10 mil enkel resa), han både skrek, grät, var lite lugn och sov korta stunder om vart annat. 
Väl framme så var klockan strax efter 19.00 och vi fick hjälp direkt. Först smärtlindrande som han kämpade med att få i sig, han gillar verkligen inte flytande medicin men han var sååå otroligt duktig och trotsade fin "fobi". 
Vi fick ett rum där vi väntade på att få komma till röntgen, jag satt med honom i sängen med honom i mitt knä eller mellan mina ben hela tiden. Han fick se på barnprogram på min telefon och somnade så småningom till. 

(null)

Vi blev transporterade till röntgen där vi fick vända, Louie ville absolut inte veta av att de skulle flytta på honom eller hans arm och personalen tyckte att vi kanske borde få lite lugnande till Louie och eventuellt en provisorisk skena för att underlätta när man behöver flytta på honom eller armen. 
Louie hade fortfarande såklart väldigt ont trots tidigare smärtlindrande i form av Ipren och Alvedon och tappade nu mer och mer tålamodet. Men tom mage, smärta och trötthet blev det för mycket. Han började sparka, skrika, kasta saker och blev arg även på mig och då ringde jag på klocka. Och sa "jag tror vi behöver få något lugnande till honom nu!" De lyssnade och strax kom en läkare och 2 sköterskor, de försökte prata med honom men det gick inte att nå fram så vi fick hjälpas åt att hålla i honom och ge lugnande medicin som bestod av en flytande lösning som skulle in via näsan. Det tog kanske 5 minuter innan han först blev lugn och sen somnade. 
Jag ringde på klockan direkt när han somnat och frågade om vi kunde få komma tillbaka till röntgen och vi blev körda direkt. 
För att slippa flytta på Louie eller hans arm så fick jag hålla själva plattan så de kunde ta bilder i sängen. 
Det konstaterades ganska snabbt att den var av och att den inte låg i rätt läge. 

(null)

Jag fick en ursäkt för att vi behövde tvinga i honom lugnande men jag förstod ju varför det fick bli som det blev och sen fick jag även information om att han skulle få bli sövd under tiden som de skulle lägga benen i armen tillrätta igen, vi skulle vara vänta på narkosläkaren, under tiden sattes en nål i höger arm (den friska). 
Det tog dock ca 1,5 timma innan något hände, det var inte förrän han vaknade igen och var skitförbannad som de snabbt började förbereda och narkosläkaren kom till undsättning.
Han sövdes, rättades till och gipsades. Sedan låg han på uppviket någon timma innan vi återigen kördes till röntgen för en sista kontroll. 

(null)

(null)

När klockan var strax efter 02.00 hade vi pratat mer och fått information av läkaren, Louie hade fått gå och kissa och fått något att äta. 
Louie fick bestämma om vi skulle åka hela vägen hem eller sova i lägenheten, det blev det sistnämnda med frukost 
Är så stolt över honom ändå där han kämpade på vår älskade Louie ❤️. 

Torsdag:
Vi vaknade och klev upp runt 07.30 tiden tror jag det var. Gjorde oss klara och gick till bilen och 08.40 satt jag och Louie på McDonalds och väntade på vår frukost. 

(null)

Väl hemma var alla syskon nyfikna på Louies gips och han var mest glad över att vara hemma och satte sig bekvämt i soffan med en telefon och kikade på youtube. 

Ganska snart gick jag och Göran ut i den något kvava och ganska varma luften för att fortsätta sätta upp staketet, skönt att ha det klart. 

(null)

Vid 16.00 tiden tog jag och Göran med oss Theo och Louie och åkte till Svenstavik för att handla lite tårtgrejer till Theo (han fyllde inte år förrän dagen efter men vi firade honom en dag tidigare) och sen på Byggvaruhuset för att köpa färg till Jonna som ska måla ett "kubb-spel". Svängde in på Dollar Store för att handla lite inför helgen och sist in hos Tina i Brånan för att hämta hem Ninni och Lilly efter sina 2 nätter med kusinerna. 

De större barnen började med middagen när vi var påväg hem, och efter middagen fick Theo hjälp av Hilma att göra hans tårta. 
Lite senare när barnen åt tårta så passade jag och Göran på att ta en kort promenad, skönt att komma ut och röra på sig en sväng efter en massa bilåkande och stillasittande på sjukhuset mm och att få tid att prata lite med varandra utan barnen omkring, alltid någon som vill berätta eller fråga något eller behöver hjälp. 

Fredag:
Börjar med att skriva stort GRATTIS till Theo som denna dag fyllde 8 år!!! ❤️

(null)
Älskade spelevink 🥰

Dags att åka och jobba, Jonna och Ninni följde med för att övernatta i lägenheten. 
Efter jobb gick vi och handlade och lämnade det i lägenheten innan vi sen gick till Samuraj och för att äta middag, Ninni ville ha sushi. 

(null)

Tillbaka i lägenheten spelade jag och Jonna Fia med knuff under tiden som Ninni kikade på film, vi spelade ca 10ggr och jag vann 1 enda gång! 😅

Lördag:
Jobbade igen men gick 2 timmar tidigare till jobbet för att hjälpa Katja att färga och klippa sitt hår. Jag passade på att be henne klippa min nacke också på samma gång. 
Jag slutade strax efter 16.00, Jonna och Ninni mötte upp mig, vi stängde salongen och gick till bilen, åkte till Ica Maxi för att handla lite mjölk och bröd innan vi åkte hem. 
Stannade en snabbis i Svenstavik och handlade choklad och fruktkolor till Casper. 
Väl hemma så stod maten på bordet, och efter en hel del pussar och kramar åt olika håll fick även jag i mig lite mat. 
Efter middagen fick de mindre barnen sitt godis då det inte blivit av tidigare under helgen och när det sen var dags för dem att sova så tog jag en sväng med dammsugaren på nedervåningen samt plockade undan från bänken i köket och torkade rent det som missats när Melvin tog hand om disken efter middagen. Ibland får jag ett behov av att ha lite mer ordning och reda, rent och fint omkring mig/oss 🤗. 

Det var meningen att vi skulle se på tv och äte lite gott när de små somnat men under tiden som jag satt i köket och skrev lite i min Bullet Journal så somnade både Jonna och Göran i soffan. 
Jag körde de större barnen i säng, klockan var närmare 00.00 och gick sen själv och lade mig efter att jag även fått Jonna i säng och försökt väcka älsklingen, men misslyckades ❤️ lika bra att låta honom sova och att även få lite sömn själv. 

Söndag:
Ännu en dag med jobb, börjar dock inte förrän 12.00 på söndagar så det var ingen stress. Jag hade ställt klockan på 08.00 men Louie vaknade tidigare och låg och vände och vred sig bredvid mig så jag var vaken från ca 07.00. 

Innan jag väckte de barn som fortfarande sov så körde jag lite mjuka övningar för att väcka kroppen, så skönt att börja dagen med det, räcker med 7-10 min. 

Jonna och Lilly tjuvstartade lite med frukosten eftersom vi skulle åka vid 10.00 och vi kom faktiskt iväg några minuter innan. 
Jonna fick köra till stan idag. 

Eftersom jag bara jobbar 4 timmar på söndagar så ville Lilly och Jonna spendera de timmarna på salongen. För några veckor sen så gjorde jag ett försök hemma att bleka slingor av Lillys lugg men blekningen tog inte så bra så vi passade på att göra ett nytt försök innan jag började. Jag tog på blekningen och packade in och sen gjorde Jonna resten med att skölja och färga in. 
Vi var bara 2 som jobbade idag och vi höll oss på ena sidan av salongen och Lilly och Jonna på den andra så att de inte skulle komma ivägen. De tog en lite paus och gick och köpte något att äta också. 

När jag slutat tog vi en promenad till MAX för att äta middag, en snabbis in på Dollar Store hann vi också med. 

(null)

Sen tillbaka till slingen för att hämta packning som vi hade lämnat där och sist en tur till Hemmakväll innan vi tog oss till lägenheten där vi nu bara slappar. 
Lilly fick äntligen köpa sin efterlängtade "godis sushi" som hon har pratat om i säkert 1år! 

(null)

Vi har spelat fia med knuff och jag vann sammanlagt 2 gånger, jag och Jobba spelade en del själva liksom jag och Lilly men vi spelade även alla 3 tillsammans, mysigt 🥰. 

Avslutade kvällen med att börja kika på säsong 7 av en serie som jag såg på förra prekär och nu har väntat på att hela sista säsongen ska släppas, den heter Younger. 

Nu är det måndag igen, har knåpat på detta inlägg i några dagar och tänkte att nu är det dags att publicera innan jag först tar en promenad för att sen få till jobbet. 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus