Sportlov mm

Noah har börjat få sina hörntänder nu och han är lite gnällig, äter dåligt och vill vara myclet uppe i famnen. Förra vecka. Tog jag fram bärsjalen, den vävda som jag har kvar, och han trivs jätte bra i den! Meja och Towe ville också ha honom på ryggen kortare stunder, nackdelen är att han, allra helst på förmiddagen, blir så trött och det har hänt att han somnat till. 

Denna vecka har det varit sportlov och vädret tills idag har inte varit något att hurra för men vi tog oss ut en sväng i onsdags. Idag var det knappt någon blåst, härlig sol och någon enstaka plusgrad 🤗. Gjorde en deg till "pannscones" efter frukost så att vi kunde grädda ute i kolbullepannan över elden som vi tände. 

När det efter några timmar ute var dags att gå in så åkte vi på Tempo för att handla lite ingredienser så vi kunde baka, vi passade även på att tömma insamlingen. 

Sen 14.00 har det varit full fart i köket, rört ihop en "Frozen cheesecake", kokar Linssopps, lagat middag, bakat "Philadelphiabullar" rökt fisk, ätit middag, gräddat bullar och ännu mer disk. Hade tänkt baka ett bananbröd också men det får bli en annan dag. 

Nattade precis Noah och nu när han sover ska jag skriva lite i min "Bullet Journal" om jag hinner och orkar. 
 
(null)

(null)

Jag har även hunnit permanenta Towes hår, dock blev det mer vågigt än lockigt, hon har ju självlockigt i sig själv. Jag hade den svagare vätskan hemma men trodde den ändå skulle räcka. 

Sen har vi varit till tandläkaren, vaccinerat  Vilda, besökt optikern, tandläkaren igen Melvin fick någon typ av tandställning,

Nu går ögonen i kors så det är dags att avsluta. 

Puss och hej! 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus