Älskade My ❤️

De två senaste dagarna har jag tänkt extra mycket på dig ❤️
Det är nu 2 år sen vi senast hörde från dig (igår) och från att det just idag (29/11) förmodligen var den dag då du tog ditt sista andetag 😢. 
Jag önskar att vi hade kunnat vrida tillbaka tiden men vet ju såklart att det inte går❣️
Hoppas tror och önskar så innerligt att du har det bra där du är nu och att du vakar över oss här nere. Att du funnit ro och trygghet, att du är tillsammans med Momma, Farfar och Gammelmomma ❤️. 
Jag saknar dig så otroligt mycket ❤️ det gör vi alla! Barnen pratar och frågar om dig, jag visade nyligen Bilden av dig för Noah och berättade vem du var, han sa ditt namn så självklart. Jag är så glad att du hann få en skymt av honom och hinna få veta hans namn, som du sen berättade för mamma 🥰. 

Kom gärna till mig/oss och hälsa på i våra drömmar och sinnen, visa din närvaro och glöm aldrig att du är värdefull och fantastisk precis som du är ❤️ älskade lilla Mysan ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)


Många minusgrader!

Det blev en sen kväll/natt igår, jobbade över till 19.00, hämtade Jonna och var hemma runt 21.00. När vi svängde in och skulle tanka i Åsarna så såg jag en välbekant gestalt som precis tankat klart, blind var han också för jag fick tuta för att han skulle se mig 😅. Det var pappa, Milla och lillebror Jacob som var påväg hem till Sveg efter en lång dag i Östersund. Det blev en kort pratstund utanför bilen i ca -13 grader innan vi åkte vidare, ändå så glad att vi träffade på dem, hade jag inte varit sen på jobbet osv så hade vi missat varandra ❤️. 
Hoppas vi kan träffas snart igen och kanske lite längre och under varmaste omständigheter 🥰. 

(null)

Apropå temperaturen så är det nog nästan första gången som det är kallare än typ -3 grader denna vinter och natten till torsdag snöade det så att snön ligger kvar också 😊. 

Väl hemma så fick vi oss lite middag innan vi kikade både på "Hide and Seek" och sen reprisen av Idol. Det är spännande nu! Sen var vi vakna ytterligare någon timma, konstigt ändå med tanke på att jag igår kväll hos Jonna knappt höll mig vaken under filmen vi såg vid 20.00 tiden 😅

Det blev inte så många timmars sömn och vid klockan 06.02 i morse vaknade Noah och ville mysa med oss, somnade om rätt snabbt och strax efter det kom Casper och frågade vem som ätit upp hans matlåda som han gjort… den som jag åt till middag igår, vi visste inte att han skulle jobba idag (lördag) 🙈
Göran klev upp och sen runt 06.30 var även jag uppe, Göran undrade om jag ville gå ner i källaren och elda eftersom det var -18 grader ute! 

Jonna och Meja kom ner i samma veva, Minnah vaknade sent igår natt och ville sova med dem, brukar gå bra men hon hade nu kisat i deras säng… Trots att hon kissat 2 gånger efter att hon somnat för kvällen, en gång vid 22.30 då jag tog upp henne och sen en gång runt 01.00 tiden… Nu ligger de två i vår säng och sover. 

Minnah sov hos farmor natten till igår (fredag) och igår var de och födelsedagsshoppade! Natten till idag sover Louie hos farmor och morgonen är något lugnare än när han är hemma 🤗. 

(null)

Klockan är nu strax efter 09.00 och vi har hunnit betala räkningar och jag försöker tänka ut vad vi ska fördriva denna dag med. Har plockat fram 4 kg kyckling till middagen som ni ligger och tinar i ugnen. 
Funderar på om vi kanske ska baka lite eftersom det i morgon är 1:a advent, kanske att vi ska tillverka lite eget godis också eftersom det är lördag och så tänker jag att vi ska adventspynta lite. 
Det visar sig hur det blir, jag återkommer och skriver mer senare. (Publicerar ikväll). 

Vi lyckades baka lite lussebullar under dagen samt göra egen snickers och någon form av bounty fast med mer kola, jättegod! 

(null)

(null)

Till middag blev det enchiladas på knappt 4 kg kycklingfile, har dock inte ätit själv ännu. 
De mindre barnen har lagt sig, jag har tagit en välbehövlig och frisk promenad med Tyra, kom precis hem. 
Nu ska jag lägga Noah och sen blir det att snabbt fixa disken i köket (om den inte redan är avklarad) och göra i ordning lite mat till mig och älsklingen och sen är det nog bara soffan som gäller resten av kvällen. 

Något adventspynt har vi inte hunnit, kanske att familjen hinner och orkar fixa det i morgon.  Jag tog på mig att jobba i morgon då det körde ihop sig för en av kollegorna, men det är ju bara 4 timmar (+ drygt 3 timmar i bilen) så jag hinner ju umgås några timmar med familjen på morgonen innan jag åker. 

Nu har klockan blivit sent, jag har suttit och nickat i soffan framför "Så mycket bättre" men fick ge upp. Borstat tänderna och kissat Minnah och nu sova 😴




Nästan vinter i November…

Nu har det gått över en månad igen och jag har tänkt sååå många gånger att nu MÅSTE jag uppdatera! Men så kommer livet emellan och jag prioriterar att vara här och nu ❤️

November har inneburit att hösten nu övergått så smått till vinter, inte så värst kallt ännu och inte så mycket till snö heller men sista 2 veckorna har det i alla fall varit någon minusgrad. 

Firar födelsedagar har vi gjort, Noah har fyllt 2 år, Minnah har fyllt 4 år och Lilly har fyllt 7 år. 

(null)

(null)

(null)

Jag har lyckats jobba alla dessa dagar men vi har firat mer närliggande veckoslut istället och det har funkat fint, barnen är så vana att vi anpassar utefter vad som passar så inga protester. 
Under Allhelgona var jag till kyrkan i Hoverbergs och tände ljus för Mysan, Momma,  Farfar och gammelmomma. Så himla fridfullt och vackert ❤️

(null)

(null)

(null)

2 dagar innan sin födelsedag ramlade Lilly från klätterställningen på skolan och fick en fraktur i vänster underarm, benet på tummens sida, så nu har hon gips och ska ha i 3 veckor till att börja med. 

(null)

Barnen har skrivit sina önskelistor och planerandet för julklappar har så smått börjat, blandade känslor varje år och väldigt svårt att välja ut och bestämma. Men som alltid så är våra barn så otroligt glada och uppskattar även små saker och ting och anser inte att julklapparna är det viktigaste.

Göran var till sjukgymnasten  med sitt knä i måndags, det har ömmat några dagar men i söndags svällde det upp så han hade svårt att böja på det och han haltade betydligt mer än tidigare. Högläge och vila är han nu beordrad tillsammans med några små övningar som han ska göra. Egentligen skulle jag jobba men fick ta vab för att han skulle kunna åka. 

Tisdag var en ganska lugn dag hemma, barnen som sjunger i barnkören hade med sig kompisar, från Handsjön, hem i någon timma, deras lillasyster följde med till oss från förskolan för att leka med Louie och Minnah, extra fullt hus med andra ord men det är härligt! (Förutom ljudnivån som ibland blir för mycket beroende på hur känslig jag är just den dagen men det är bra med hörselproppar som dämpar det värsta 🤗). 

Onsdag var jag lite mer effektiv, förberedde middagen, åkte med insamlingen, handlade, gick en promenad med Noah och Meja (hemma med ont i huvudet), hade besök av Maja som behövde klippa sig och Louie kunde leka lite med Mason som han sen följde med hem. 
(null)

(null)
Som sagt, inte så mycket snö, men lika glad var han för det 🥰

Jag åkte till Åsarna för att hämta paket, Emilia följde med så hon behövde kika efter ett par skor. 
Sen hem och fixa klart middagen, potatis och purjolökssoppa och sen iväg på Soma Move (träning). Jag hade med mig frukt och åt middag med Göran senare på kvällen efter att jag duschat och alla barn lagt sig. 

Idag torsdag var det dags för jobb igen. Hade på mig min nya, lång och varma dunkappa för första gången och jag blev inte besviken. 
Hade ganska många luckor i bokningen när jag började i morse men fick in kunder under dagen så jag i stort sett blev fullbokad! Riktigt bra dag! 
När jag slutade kom Jonna och mötte upp mig, vi köpte hem mat från Nordisk sushi, lite lyx för att fira att hon klarade sin uppskrivning till körkortet i måndags! Nu är det bara uppkörningen kvar men den vet de inte i förväg när det blir av men mest troligt så kommer hon att ha klarat körkortet och har det i sin hand samma dag som hon fyller 18 år i Maj! Vart tog min lilla Jonna vägen!? 🥰
(null)

(null)

När vi ätit middag så skulle vi de på film, den trötta mamman hade väldigt svårt att hålla sig vaken, nu däremot, efter att ha borstat tänderna är jag piggade men ska strax lägga mig och passa på att sova ordentligt? 

I morgon är det ännu en dag med jobb men sen i helgen är jag ledig, det är först advent på söndag, barnkören ska sjunga i kyrkan och jag hade tänkt försöka hitta på något litet extra med barnen, eller hela familjen helst. 

Nu sova 😴

(null)









RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus