Vips så har 12 dagar gått!!!

Vad hände!? 
Jag som skulle vara flitigare här och inte glömma bort, bättre att skriva bara lite än ingenting alls…

Nä men såhär har det varit, tidiga morgnar, sena kvällar, många på jobbet har varit sjuka och jag har stått en del dagar helt själv + övertid. 
Så jag har ägnat all återstående tid till familjen och lite åt mig själv. 

Vi har även varit in till Optisten på ögonmottagningen med Lilly och hon ska få glasögon, hon är lite lite översynt men det som var avgörande var att hon har brytningsfel. 

Vädret har fortsatt pendla men har varit runtomkring +2 till -5 med undantag för en dag då det blev -15 grader bara sådär. 

Coronan sprider sig mer än någonsin men den senaste mutationen beter sig mer som en influensa, är luftburen och smittsammare men mildare för de aldra flesta. 
Denna vecka har Meja och Melvin hemstudier och igår fick vi reda på att barnen måste vara hemma från förskolan pga hög belastning och de vädjar till föräldrarna att i möjligaste mån ordna barnomsorg på annat sätt. 

Jag har fixat en extra Instagram bara för "hår" där kommer jag att lägga ut lite arbeten som jag gjort och sånt som hör till det jag pysslar med på jobbet. Det har blivit rätt så populärt har jag sett och det är ju ett bra alternativ för att göra lite "reklam" för sig själv. Jag döpte den till "hairbykimsan" så får vi se ifall jag ändrar det sen eller om den får heta så. Gå gärna in och kika! Än så länge har jag lagt in sånt som jag gjort senaste åren, har ju gjort massor med mer såklart men det är ju inte alltid man kommer ihåg eller hinner att fota, ska bli bättre på det också. 

Noah lärde sig att klättra ur spjälsängen igår, även fastän man vet att den dagen kommer så känns det ändå jobbigt när den väl är här. I kombination med att han också är på gränsen till att behöva sova på dagen eller inte så blir det ingen bra kombo… igår somnade han inte förrän vid 23.00 och då var jag både trött och hungrig då jag inte hunnit äta efter att jag kommit hem från jobb, inget bra avslut på dagen. 
Idag har han inte fått sova och det har gått bra, sitter inne hos honom nu och tror faktiskt att han precis somnat. 

I söndags var han ute med Casper och Emilia och skruvade flera timmar, det var väldigt fint väder, sol och någon enstaka plusgrad, han var sååå nöjd 🥰🤗

(null)

(null)

Jag passade på att baka med Ninni när han var ute och Lilly och Minnah var en styrning hos farmor. 

(null)
Kladdkakskakor fast i formar, i vanliga fall klickas de ut på plåten. 

Idag har jag suttit i digitalt möte heeela dagen, en kurs via jobbet så när de små barnen skulle lägga sig och Göran satt borta med dem så smet jag ut på promenad i 1 timma 🤗. 

Nu blir det mys i soffan resten av kvällen 🥰



Vädervarning…

Trots att jag var riktigt trött i morse så gick morgonen över förväntan, jag kunde låta Göran sova ut lite för en gångs skull. 
Barn iväg till skolan, Meja och Melvin hemma med lindriga symptom, ska ta test i morgon, åt frukost tillsammans med Noah, bytte blöja och klädde på honom. 
Lämnade Louie och Minnah på förskolan, kom hem och tände upp i pannan, hade redan lagt i och förberett igår kväll, men ville elda på förmiddagen för att det inte ska vara så varmt inne när vi ska sova. 
Allt var så lugnt så jag passade på att ta en promenad direkt på förmiddagen. 

Vi åt sen rester till lunch, bestämde att Noah skulle hoppa över att sova. 
Hämtade barn på förskolan, satt i köket och pysslade och skrev lite, myste med Noah, pussar och kramar älskar han nästan lika mycket som jag ❤️. 

Skolbarnen kom hem strax innan 15.00, de fick lite fika som mellis, tårta och kaka sen igår. 
Köttfärssås och spaghetti till middag denna dag. 
Görsn nsttade de små, jag tog hand om disk och även lite tvätt  Nattade Nosh vid 20.00 tiden, nästsn lite för trött men det är en fin och knepig balansgång det där med att "sova middag"eller inte. 

Under middagen fick vi meddelande på SchoolSoft om att alla grundskolor i Bergs kommun kommer att vara stängda i morgon! I skrivandets stund är det +6 grader ute och det droppar från taken, kanske det till och med redan börjat regna? Blåser gör det j alla fall och det varnas för storm, regn och halka. 

Myst i soffan men älsklingen nu ikväll men nu dags att sova. 

(null)
Den här bilden tog jag på det som nog är min favoritplats att fota på mina promenader. Samma plats men så många olika bilder och detaljer på bilderna
🤩


Madrassåkning och stukat fingret, tårta och förlovning ❤️

Som tänkt kunde jag börja lite smått med min Bullet Journal i lördags kväll, hann få ordning på så gott som hela Januari, bara lite detaljer kvar. 

(null)
 
 söndags passade vi på att gå ut på förmiddagen, vi åkte madrass nerför snöhögen, stora som små. 
Jag stukade fingret, Göran skulle busa lite med mig och Lilly när vi skulle åka madrass, jag låg på mage på madrassen och Lilly uppepå mig. Göran skulle skjuta på fart men drog istället madrassen bakåt och Lilly gled över mitt huvud och nerför snöhögen, jsg höll mig kvar men sen tappade Göran greppet och jag åkte in i Lillys fötter och ben, stukade vänster ringfinger. Hade kvällen innan tagit av mig ringen för att lufta huden för ringen sitter och det var ju tur då knogen och fingret svullnade upp och blev svagt blått. 

Måndag morgon var det dags för jobb igen, jsg skulle ha tagit med Jonnas packning oj lämna i lägenheten men glömde helt bort det…
Min första kund tog nästan 4,5 timma, ett mörkt, tjockt och långt hår fick sig en balayage med sandig färg/nyans, det blev sååå fint och jag glömde ta bild. 
Efter jobb gjorde jag ett ärende till svärmor, handlade på Ica Maxi och sist men ny belysning till badrumsspegeln. 
Jag var hemma vid 21.00, bytte om, packade upp, nattade Noah, spelade kort med Hilma och sist middag framför tv 😅. 

Idag var det dags för skola igen, jsg klev upp vid 06.00 och 30 min senare.  Göran skjutsade in Jonna och all hennes packning till lägenheten. De passade även på att handla lite, innan de lämnade av allt i lägenheten och skolan började även för Jonna. 
Morgonen själv med barnen gick bra, tålamodet var min bästa tillgång och det fanns så pass mycket så att Louie och Minnsh själva fick välja om de ville åka bil eller promenera till förskolan! Det blev en härlig och uppfriskande promenad och vi fick även med oss Emilia sinnesfrid visste var vaken trots att det var hennes lediga dag. 

På vägen hem gick vi in på Tempo och köpte ingredienser för att göra en tårta. Casper och Emilia firar nämligen 2 år som ett par idag den 11/1 🥰 och de slog även till med att agen til äta förlova sig ❤️, jag fick äran att hjälpa dem att beställa ringarna 😍.  Vi är sååå stolta och glada för och över er, msssor av kärlek ❤️❤️❤️. 

(null)

(null)
❤️🥰😍❤️🎉🎈❤️

Till middag blev det "Flygande Jacob", något som alla gillar och efter det tårta, tigerkaks och hallongrottor som vi också bakade idag. Det blev halva dagen i köket för mig och Emilia och vi hade riktigt roligt 🤩.

(null)

(null)

(null)

Efter middag och fika tog jag på mina lurar och lyssnade på ljudbok under tiden som jag röjde i köket. Sen satt jag med Minnah och Louie och nattade dem och nu är det strax dags för Noah att sova också. 

Sen får vi väl se om Minnah kommer upp i vanlig ordning precis när jag ska lägga mig!? Då tar jag som vanligt med mig en kudde, bäddat ner mig i hennes säng med henne, tar på lugn mysik och stölder timern på klockan och sen myser vi tills hon somnar 😅❤️. 

I morgon är en ny dag, får se vad den har att bjuda på 🤗


Jobbfredag och ledig helg…

Igår jobbade jag, åkte hemifrån vid 08.00 och kom hem lite drygt 12 timmar senare, stannade i Svenstavik för att handla lite. 
Det var -27 grader när jag åkte hemifrån och i stan låg temperaturen på runt -21 grader under dagen. 

När jag kom hem bytte jag om och sen började jag tillreda middag till mig och Göran, han var sugen på något annan än lövstek som barnen åt + att det inte blev jättemycket kvar. 
Jsg köpte dumplings och till det stekte jag ihop pak choi (en sorts kål) tillsammans med paprika och purjolök kryddat med chili, vitlök och ingefära, lite rostade sesamfrön på toppen och så tomat och apelsin till då jag var sugen på det. 

(null)
Gott men min röra blev en aning stark och lite besk…

Sen kikade vi vidare på Naked attraction Norge, rätt spännande program faktiskt. 

Minnsh vaknar fortfarande varje kväll, igår försökte hon sova uppe hos Meja men slutade med att jag fick gå och lägga mig hos henne. 

I morse vaknade barnen lika tidigt som vanligt, fick så småningom starta en film, var lugnt till en början men till slut var Göran snäll och klev upp så kunde jag ligga kvar och försöka få lite mer sömn 🥰. 

Frunch vid 11.00 den promenad med Noah när han skulle sova, var förbi på Tempo och köpte fler gurkor då det var bra pris. 

Mellis till barnen när jag kom hem, matberedaren som jag använde till att göra kikärtsdip till äppelklyftorna med började gå segt och sen ryka… då hej då Melissa (märket på den) dags för att kassera dig…
Hilma bakade chokladsnitt under tiden som jag fixade mellis. 

Sen ganska direkt när barnen fikat började jag med middagen, köttbullar, brunsås, makaroner och grönsaker. Gjorde några matlådor till Caspers och Jonns också. 

Melvin dukade av och torkade bordet, jag fixade disken och sen tog jag tag i att dammsuga nedervåningen! Skönt att göra det ordentligt emellanåt och inte vara dammsuga lite här  och var efter behov. 

Barnen (de små) fick vara vakna sent, vid 21.00 fick de kvällsfika, flingor och mjölk  och den borta tänder och krypa i säng. 
Nosh lade sig strax efteråt och jag har nu suttit här inne med honom en stund då han inte alls kunde komma till ro som han brukar. 

Hade tänkt hinna börja på min Bullet Journal idag eller nu ikväll men vi får se vad som hinns med. 

(null)
Vintrigt och vitt ute igen men mildare väder idag, -8 grader ca. 



Trettondedag jul och Towes födelsedag!!!

Hipp Hurra för Towe på hennes födelsedag 
🎁 🎂 🎈 

(null)
Full av liv och glädje 😍

(null)
 Älskar dig
 ❤️🥰❤️

I morse vaknade inte det första barnet förrän vid 07.00 tiden! De kikade på film och det var lugnt en stund i alla fall…
Jag klev upp 08.30 ca, gjorde lite rörelseövningar för att väcka kroppen som fortfarande har lite träningsvärk. 
Gick ner i källaren och tände upp + hämtade bär till smoothie som jag mixade och hade med mig i bilen till jobbet. Jag lämnade hemmet strax innan 10.00, jobbade 12-16 idag då det är röd dag, trettondagen. 

Gjord stopp på vägen hem för att skicka paket, handla lite mjölk och annat + lämna tillbaka "kakburkar" till mamma. Hon bakar chocolate chip cookies till barnen då och då och vill gärna ha tillbaka, gamla 2,5 liters godisburkar 👍🏻. 

Väl hemma så kom jag in mitt i middagstipset, slutet av det, då när de flesta har ätit klart och de mindre (Theo och neråt) har lite svårt att sitta stilla på sina platser och måste absolut komma till mig i hallen fastän alla säger att de ska sitta stilla och jag kommer till dem…
Vid 19.00 tiden var det dags för dem att sova, så ganska snart efter middagen. 

När de små låg i sängarna för att somna så passade jag på att skriva lite av det sista i min Bullet Journal för det gångna året, den är snart avslutade och när det finns tid så ska jag börja på den nya! Längtar! 
Göran satt vid datorn och håll koll på de som skulle sova, Hilma och Jonna turades om att sitta vid Minnsh, jag gör det också ibland men tänker att jag är den som sitter med henne var och varannan kväll när hon kommer upp, oftast precis innan jag själv ska lägga mig, som ikväll tex, ligger hos henne nu i hennes säng och hon har precis somnat. 

När Noah lagt sig vid 21.00 då satte vi oss i soffan för att varva ner och se lite på tv, kikade på bland annat "Naked attraction Norge", har sett den amerikanska/engelska versionen tidigare, den finska varianten skippade vi, blev så "fel" med språket 😅. 

Men nu är klockan som vanligt mycket och jag måste verkligen lägga mig och sova, jag jobbar i morgon. Hoppas att jag sover bättre denna natt! 


Mera snö!

Natten till igår (tisdag) snöade det minst lika myclet som kvällen/natten innan  
Jag åkte på träning som började 09.00, cirkelträning, väldigt välbehövligt och idag har jag träningsvärk nästan överallt, lite skön känsla ändå. 
När jag kom hem var alla ute och Göran var i full färd att skotta med traktorn och när han var klar så var barnen ivriga på att få åka madrass på snöhögen som blivit ännu större! 

Caspers och Emilia åkte och skrotade en bil på förmiddagen, mötte dem när jag åkte hem från träningen. 
När de kom tillbaka så kastade de en bil till och denna gång följde Jonna med Casper, Emilia och jag åkte till Svenstavik. Emilia behövde ta ett till test även om det hon gjorde samtidigt som Casper var negativt eftersom hon för några dagar sen fick lindriga symptom. Åtgärder som gäller där hon jobbar säger att hon skulle testa igen för säkerhets skull innan hon kan komma tillbaka och jobba, de vill inte ta några risker. 
Var även in på Ica en snabbis, byggvaruhuset för att köpa en strömbrytare. På vägen hem lämnade vi in ett paket i Åsarna och tankade, hämtade paket åt Caspers på macken och sen in på tempo för att köpa fler gurkor och gräddfil, som inte fanns laktosfri så det fick creme fraiche. Mjölk, ägg gorbys piroger (till Caspers och Emilia när de kom tillbaka från första vändan till skroten) samt gurkor köpte jag tidigare. 

Ugnspannkaka till middag för barnen, även de äldre och färsk pasta med färskost med smak av grillad paprika, avokado samt färsk paprika och lite broccoli till mig och älsklingen senare på kvällen. 

(null)

Natten till i dag var inte en av de bättre men inte den sämsta heller. Vaknade vid 03.00 tiden av att Minnah står och viskar vid sängen. Jag ligger i mitten av söngen då Louie kommit och lagt sig på min sida tidigare under natten, Minnsh lägger sig på andra sidan av mig så där ligger jag inklämd och svettig. 

(null)
Minnsh vaknade och kom upp precis innan jag skulle lägga mig igår (strax innan kl. 00.00) hon hann somna om under tiden som jag borstade tänderna så jag behövde inte sitta där inne med henne. 

Lilly väckte mig strax efter 04.00, efter att Minnah äntligen har somnat, frågar om tv men jag säger att det är mitt i natten och hon ska lägga dig. Sedan kommer Theo lite senare och innan klockan är 06.20 har de hunnit väcka mig och fråga om klockan är nog mycket för att få de på film, ungefär 4-5ggr sammanlagt! Jag ger efter då klocka. Faktiskt är efter 06,00 men kan inte somna om så jag kliver också upp. 
Gör lite härliga uppmjukande rörelser för kroppen, släpper ut och in katter och hund, fyller på mat, äter och dricker mina vitaminer och 07.15 kryper jag ner i sängen en stund till men somnar inte om utan vilar och myser bara lite med Göran som snusar och sover gott. 

Caspers och Emilia komme fin och äter frukost, sen åker med ytterligare en bil som lastades igår, och sensre strax efter lunchtid åker de med den sista för nu. 
Vi äter frukost vid 10.00 tiden, sen klipper jag Theo och Louie. 
Melvin bär insamlingen till hallen, Jonna byter blöja och klär på Noah för att sova ute i vagnen, jag tar med honom ut och packar ur grejer ur bilen som jag fick med mig från mamma i torsdag. Towe bör ut insamlingen och jag packar in den i bilen. 
Just då håller Caspers och Görsn på att lasta bil nr 2 som de körde iväg och jag hjälper lite med kommunikationen. Nosh har ännu inte somnat så hon tar över vaggandet av vagnen tills bilen är lastad och jag och Towe åker iväg. 
Vi tömmer insamlingen, tankar en dunk med diesel, som för övrigt höjdes med minst 1,20kr vid nyår! I Åsarna kostade den igår 20.03kr/liter och här på macken kostar den 20.20kr/liter!!! Vansinnigt! 
Sen in på Tempo och handla lite och hämta ännu ett paket till Casper. 
Känns som att jag handlar varje dag! Men i morse bestämdes att vi skulle fira Towe (som fyller år i morgon) idag stället, egentligen skulle jag inte ha varit hemma idag men det blev ändrade planer och i morgon jobbar jag. Så i alla fall behövdes det handlas lite till både fika och middag. Idag åt vi tortilla-pizza, alla fick göra sina egna och till efterrätt chokladpudding, glassen jag köpte får bli tills i morgon. 

När vi kom hem så tog jag vagnen med sovande Noah och gick på en promenad, drygt 1 timma var vi borta. När jag kom hem hjälpte jag Towe med chokladpuddingen och så småningom blev det dags att börja förbereda middagen. 

(null)

Efter middag och chokladpudding, när de små lagt sig så tog jag en dusch, en längre med både ansiktsmask och filande av fötter, jag passade även på stt skuta toaletten ordentlig. 

När Nosh lagt sig myste vi ner oss i soffan i vanlig ordning och nu är det hög tid att vi lägger oss, de större barnen kom isäng för en liten stund sen. 

(null)
Öppnad min Toblerone som jag fick av älsklingen i julklapp, från en ändring till en annan ❤️







Dag 3, slapp och slö…

En riktig slappdag idag, är man ledig så ska man ta det lugnt, barnen håller också med. 

Varm choklad och smörgåsar till frukost vid 10.00 tiden. 

Promenad med Noah strax efter 12.00 när han skulle sova, passade på att köpa mjölk, lite bröd och ägg, blev sugen på äggmackor! 
Noah vakande när vi kom hem, sov ca 1 timma vilket är precis lagom. 

Spelade lite kort med Ninni, lagade middag, kände mig rastlös men hade inte nog med ro att sätta igång med någonting då jag troligtvis skulle bli avbruten. 

Göran slutade rent duschen, jag tänkte försöka ta resten av badrummet i morgon, kanske dammsuga och torka lite golv. 
Tvätten hjälptes några av tjejerna åt med efter middagen. 

Nu har vi slappar framför tv:n, ätit äggmackor och någon kaka (har blivit smått sockerberoende nu under julen, ska röda bot på det snart). 

Avslutade kvällen med ett litet uppdrag 🥰 nu blir det till att lägga sig i söngen och försöka sova, men först borsta tänder och försöka flytta Minnah från vår säng till hennes. 

(null)
Denna bild är från igår, när barnen fick (motvilligt) vara på insidan av staketet under tiden som Casper sålde en av bilarna. 
❤️

Dag 2 av år 2022…

Jag blir verkligen sååå frustrerad när bloggen hönger sig och hela inlägget försvinner!!! Jag vet ju att jag ALLTID ska spara som utkast innan jag laddar upp bilderna! Så nu måste jag skriva om…

Blev inget jobb för mig idag då jag inte hunnit få provsvar på covid-testet, som sen mycket riktigt visade sig vara negativt men bättre att vara helt säker! 
Jonnas provsvar var dock som väntat positivt. Görans var som mitt negativt. 

Efter frukost gick vi ut, -5 grader och det hade som sagt snöat en del så Görsn skottade, först med snöskoveln och sen med traktorn. 
När allt var skottat och 2 bilar blivit framdragna från raderna bakom snöhögen var det fritt fram för barnen att åka madrass. 

När Noah började bli trött och kall strax efter 12.00 tog jag med honom in, skalade av overallen, bytte mössa, dockar och vantar. Värmde hans svala händer och fötter, tog på ylletofflor, gav honom en klämmis och bäddade sedan ner honom i vagnen. 
Jag gick sen runt kvarteret tills han somnade. 

Casper sålde en av sina bilar, köparna visste om att han har Corona så alla höll avstånd med flera meter. Göran var den som gick närmast då de skulle göra ägarbytet via appen i telefonen. 

När alla sen gick in tog jag en promenad, den fortfarande sovande Noah fick följa med. 

Hamburgare med bröd och strips till middag, älsklingen stod för matlagningen. 

Nu ikväll stekte vi istbröd och dukade fram lite av godiset som är kvar, kikade på "funny videos" med Hilms, Towe och Melvin. 

När de stora lagt sig och vi halvslumrade i soffan kom Minnah upp, hörde någon som prasslade innan små fötter tassade iväg… hon kom strax tillbaka och sa att hon smakar en godis när jag inte såg 😅. 

Nu sover hon igen, har suttit här inne hos henne i fåtöljen och nu är det god natt även för oss föräldrar. 

(null)

(null)
Busunge! 

Hallå! 2022!!!

Vi avslutar 2021 och påbörjar 2022 med Corona/covid-19 i huset…
Casper kände sig tussig i tisdags kväll och på onsdagen vaknade han med feber och huvudvärk, jag rådde honom att boka tid och testa sig så både han och Emilia åkte iväg och fixade det efter frukost 
När vi hade Corona i början av september så klarade sig Caspers och Jonna undan, Jonna för att hon höll sig hemifrån och Casper fick det aldrig trots att han var mitt ibland oss som hade, han var ju hemma från jobbet 4-5 veckor pga karantän. 
Igår morse, någon gång runt 05.30 fick jag meddelande från honom att han fått provsvar och det var positivt. Bara en stund innan hade jag även fått meddelande av Jonna att hon också hade feber och huvudvärk… hon kände sig lite febrig kvällen innan, alltså i torsdags kväll. 
Vi bokade tid för henne direkt, Göran och jag bokade också för säkerhets skull, Göran är och har varit ett bra tag, lite snuvig men jag är helt utan symptom. Läste mig till vad som gäller för oss som haft covid-19 de närmsta 6 månaderna, vi behöver inte vara i karantän eller testa oss så vida vi inte har några symptom, så jag gjorde det bara för att jag vill vara helt säker. 
Vi har inte fått svaren ännu men de lär väl komma tidigt i morgon bitti skulle jag tro. Men som sagt så ska jag vara någorlunda säker då jag var smittad för 4 månader sen och är utan symptom. 
Både Jonna och Casper mår redan bättre, feber och huvudvärk, var värst första dagarna, lite ont i halsen och rösten blir något påverkad. 

Igår firade vi lite lagom, 3-rätters middag och bara tog det lugnt… några klädde upp sig och några inte. 

Förrätt:
(null)
Toast med 2 olika röror, en cyrryräkor och en ishavsröra. 
(Inte så piffigt kanske men gott)

Huvudrätt:
(null)
Helstekt oxfilé, potatisterriner, potatislrocketter, rödvinssås och sallad. 
(Jag tog inga krocketen)

Efterrätt:
(null)
Pannacotta med rårörda hallon, första gången jag gjorde och alla gav den tummen upp! 
(Inte den bästa bilden, höll på att glömma att ens ta en)

Serverade lite ost och kex till de 5 minsta vid 19.00 tiden, sen såg vi Grevinnan och betjänten innan det var dags för dem att sova. 
(null)

Vid 22.00 sov alla små och vi dukade fram ost och kex till oss andra, Casper och Emilia kom in och gjorde oss sällskap också. 
Vi satt i köket och pratade och åt fram tills 12-slaget, plockade undan en stund innan och satte igång årets sista maskin med disk. 

(null)

(null)

De större barnen var uppe till 01.00 ca, jag skulle så stort se på tv med Göran men somnade rätt snabbt lutade mot honom i soffan, det var ju så gosigt ❤️. Gav upp efter några försök att hålla mig vaken och lade mig i sängen vid 01.30. 

Idag blev vi väckta tidigt, redan strax innan 06.00… det var lugnt i en knapp timma och sen var det fullt ös fastän de satt i soffan och såg på film, det diskuterades vilt om allt möjligt, lektes och kivades… ingen lugn och fridfull morgon med andra ord, hoppas på lugnare i morgon! 

Frukost vid 10.30 tiden, vi hade tänkt att gå ut sen men temperaturen sjönk hela tiden och ganska snabbt, vid 11.30 var det -12 grader och alla ville helst vara inne så då fick det bli så. Jag klädde dock på mig och Noah och gick strax efter 12.00 ut på en promenad, Bosh nedbäddad i vagnen för att sova. 

(null)

När vi kom hem igen var det fortfarande lugn och alla gjorde sitt, jag fixade lite mer tvätten och spelade kort med Lilly innan det var dags för Noah att vakna. 
En stund senare fixade jag fram lite fika, Hilma och Lilly hade bakat muffins när jag var ute och så hade vi kvar av kakorna och bullarna som mamma skickade med mig strax innan jul. 

Efter fikat så tände jag lite ljus och gjorde det mysigt, satte mig med en kopp te och skrev lite i min Bullet Journal för 2021… dags att göra den klar och börja med den nya för 2022 🤗. 

Till middag åt vi rester, vid 20.00 gick de små och lade sig, inte Noah då, han lade sig vid 21.00. Några av de större satt i köket och spelade kort, jag var där inne och vi eldade fortfarande ljus, har satt ljus i en stor flaska med Magnum (någon typ av cider) som vi skålade med igår, och ska låta den bli prydd med stearin som rinner längs med. 

De större barnen fick ta fram lite godis och gick åt dina håll med telefon, dator, serie på tv osv. Jag och älsklingen fikade fram lite och satte oss framför tv:n, kikade på det som jag missade igår kväll. 
Caspers och Emilia var hungriga så de kom in och höll oss sällskap, gräddade en fryspizza och dela med sig när de ätit vad de orkade. 

Nu har de större barnen också lagt sig, Älsklingen sover redan men lär vakna till när jag lägger mig, jag skulle ju bara på toaletten inna jag också skulle lägga mig men fastnade här med lite skrivande. 

Sist men inte minst så önskar jag nu alla ett riktigt Gott Nytt År 2022! 🥰



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus