En händelserik helg…

I fredags var jag på begravning för Kerstin "Sessan" Halvarsson ❤️. Det var en helt otroligt fin begravning och tårarna de rann 😢. Jag är så otroligt tacksam över att fått ha denna genonfina människa i mitt liv, sllt hon gjort för mig, alla gånger hon stöttat och trott på mig ❤️. Sov gott fina Kerstin, himmelen behövde nog verkligen en hjälte just nu, det var därför det blev just du som fick åka dit ❤️. 
 
(null)

(null)
❤️❤️❤️

Lördag morgon började jag med en timmas Yoga med frukost hos Jenny i Handsjön, lite tarotkort och trevligt sällskap. Det var verkligen välbehövligt att mjuka upp kroppen ordentligt! 

Sen åkte jag hem och gräddade våfflor som barnen åt till frunch, det var ju våffeldagen på fredagen men man får ibland ta saker och ting när man hinner 😅😊. 

Jag klippte också 5 av barnen, Melvin, Ninni, Towe, Minnah och Jonna, inte alla på en gång och inte direkt efter varandra men under dagens gång. 
Jag guidade även Towe när hon skulle baka philadelphiabullar i långpanna. 

(null)
Före (Jonna)

(null)
Efter 🤗

(null)
Före (Ninni)

(null)
Efter 😊

Hilma lagade kebabtårta till middag, det var faktiskt godare än jag minns, var flera år sen vi åt det sist. 

(null)

Precis innan det var dags att äta så åkte vi iväg med den gula lastbilen och hämtade en chiffonjé som jag köpte här i byn, har alltid velat ha en och nu fanns det lite plats över 🤗. 

Diskmaskinen började strula efter middagen, den hade tydligen strulat igår också, så jag antar att det blir till att köpa en ny efter 6 år… men kunde ju önska att den skulle hålla längre men p andra sidan så diskar vi ca 2 maskiner om dagen här hemma. 

Söndag, dags för tatuering igen, jag och Göran åkte hemifrån vid 09.00. 
Var in på Jula och köpte beslag/handtag till chiffonjén, har suttit handtag på den förut och eftersom det inte finns någon täcket till kan det underlätta om det finns något att hålla i när man ska dra ut lådorna. 
Jag var först ut med min tatuering, och när jag var klar så åkte jag och köpte en diskmaskin. 
När Göran var klar vid 17.30 så åkte vi hem, köpte middag på Mc Donalds, vi åkte "drive-in" så vi kunde äta i bilen. Jag fick dock inga bestick till min sallad så jag fick vänta tills jag kom hem med att äta. 

Väl hemma så stoppade vi några barn i säng samtidigt som Göran började arbetet med att byta diskmaskin. Tyvärr så upptäckte vi att diskmaskinen vi köpt hade rejäla bucklor och delar av emballaget var trasigt… 
Vi kopplade in den ändå, måste ju ha en diskmaskin! Tänker att jag skulle prata med Elgiganten på måndagen och se hur vi skulle lösa det hela, de hade tyvärr ingen fler av den maskinen inne, ganska få maskiner inne i butik över lag. 

Måndagen kom och jag ringde, fick till svar att ta mig till butiken, visa bilder och komma överens om hur vi skulle lösa det hela. 
Jag tog en promenad dit efter jobbet, inga problem att byta maskin, blir dock en Bosch igen, den vi köpte på söndagen var en Asko men den känns inte helt rätt. Vi skulle få ett sms när den fanns i butik och då var det bara att komma in med den andra och byta, milersättningen utlovades också. 

Jag promenerade tillbaka, först till salongen, behövde byta skor, hade nämligen lånat ett par skor som Eva skulle sälja, ville ev köpa dem men ville se hur de kändes… det blir tyvärr inget köp, jag fick enorma skavsår, fick köpa skavsårsplåster innan jag gick till Elgiganten. Plåstren lindrade lite men det gjorde fortfatande konstant ont! Har mig själv att skylla, litade inte på min intuition…
Mötte upp Jonna på Ica Traktören, vi handlade lite innan vi gick till lägenheten. Jag åt middag och sen kikade vi på film innan vi skulle sova. Fick sova med henne i sängen i natt så jag slapp bädda ut soffan 🤗🥰. 

Tisdagen tillbringades på jobbet, vi hann sätta klart dekorplasten på alla lådorna bak vid schamponeringen innan dagen slut! Så skönt att et nu är gjort och det blev jättefint! 

(null)
Före…

(null)
Efter 🤗

Igår var det onsdag, min lediga dag. 
Var till Svenstavik och handlade lite, sen möte på skolan. 
Göran hjälpte mig att sätta fast beslagen på chiffonjén och jag rensade ur den vita byrån och flyttade det jag skulle ha kvar till chiffonjén. 
Göran och Towe lagade köttfärsbiffar till middag, jag kokade såsen. 
När barnen började äta så åkte jag till Handsjön och körde ett pass med Soma Move hos Jenny 🤗🤩. 
Efter att den ha nattat barnen, ätit middag och duschat sjönk vi ner i soffan och slappade lite innan det var dags att sova. 

Idag, torsdag, har jag jobbat, ganska lugnt men då hann vi leta reda på en snickare i samma hus som kunde hjälpa oss att borra 4 hål i en av väggarna och sätta upp hyllor som vi köpt. 
Nu är förvandlingen bak vid schamponeringen  klar och det blev ett enormt lyft, väldigt bra och behövligt! 

(null)


(null)

(null)

Nä nu sover Minnsh och jag ska försöka få i mig lite middag, mer disk ska köras och sen ska jag väl så småningom sova några timmar innan det är dags att åka på jobbet igen, men sen är det helg! 



Älskade, fina och underbara Kerstin ❤️

Himlen har fått en ängel till, natten till den 3/3-22,  en av de finaste änglar jag kan tänka mig, allas vår egna och finaste Kerstin ❤️. Den Kerstin som funnits där för mig sen jag föddes, hon som tog emot mig på mina första BVC besök, senare på skolan som skolsköterska, där hon fanns som ett otroligt stöd. Hon som senare tagit emot MINA EGNA barn på BVC och även privat när det har behövts. Hon som i sina meddelanden till mig berättat att hon "älskat mig sedan första gången vi möttes", talat om för mig hur otrolig jag är, att jag är hennes "extratjej ❤️" och kallat mig för "min älskade tjej ❤️". Jag fick alltid höra av henne att jag var ett "maskrosbarn" och så är det kanske, har har tagit mig upp och igenom det mesta som korsat min väg i livet 🤗
Jag kan inte förstå att du är borta, att du inte finns här hos oss mer är helt ofattbart 💔. Du lämnar ett så enormt stort tomrum efter dig, inte bara för mig utan för så många andra människor som korsat din väg under ditt 80 år långa liv❤️. Din familj, dina barn, dina barnbarn och alla som du stod riktigt nära, jag kan inte ens föreställa mig hur de känner i detta nu, hela deras värld måste ha rasat, du fattas dem något enormt! 😭❤️💔
I morgon den 25/3-22 är det din begravning och självklart kommer jag på den, det finns liksom inga andra alternativ. Ett sista farväl och sen må du få vila i frid älskade Kerstin, vaka över dina kära, vi är alla så lyckligt lottade som fått lära känna dig, JAG ÄLSKAR DIG OCH DU FATTAS MIG ❤️ vi ses i Nangijala ❤️

(null)

Ps. Jag fick den fina äran att göra din dotter Frida fin i håret idag, hon ville så gärna vara ljus och extra fin i håret för din skull 🥰 hon berättade för mig att du alltid sa till henne att hon skulle vara ljus i håret och resultatet vi fick till i dag var helt otroligt! Från en mörkare brun/röd nyans fick vi en så underbar fin ljus ton så ingen av oss trodde det var riktigt sant. 
Du har så otroligt fina barn, allt jobb du gjort med dem som fått dem att bli så otroliga människor ❤️ någon starkare och tryggare än dig har jag nog aldrig mött ❤️

Veckorna går och våren knackar på dörren 🌸

Tiden den rullar som sagt på, jag trivs fortfarande völdigt bra på nya salongen rut&karl och det känns bara mer och mer rätt 🤗. 
Jag åker buss till och från jobbet och det är otroligt skönt att slippa köra dess långa sträckor med bil! Samt skönt att slippa tanka bilen för flera tusenlappar varje månad. Jag måste dock kliva upp tidigare på morgnarna (05.00) och ta bilen till Åsarna (2,5 mil) varje morgon samt kliva av bussen där och köra hem men jag är hemma 19.00 och det är så värt! Jag är ju även ledig alla helger utom en lördag i månaden då vi jobbar om vi vill och kan. Helt fantastiskt!

Helgen som var bjöd på underbart väder, och hela veckan innan i stort sett, strålande sol och man kände verkligen våren i luften! 
Vi var ute både lördag och söndag, bara hemma på gården men det räcker gott. 
Jag misstänker dock att det är dags att köpa hem allergitabletter inför kommande pollensäsong…

Finaste Kerstin Halvarsson finns inte längre hos oss och jag ska på hennes begravning i morgon, helt ofattbart! Jag hade en av hennes döttrar på besök i salongen idag, gjorde henne fin i håret bpde inför morgondagen men också inför våren, ljusa upp och fräscha till 🌸. 
Kommer göra ett separat inlägg ln Kerstin och vad hon har betytt för mig ❤️. 

Ninni har fyllt 10 år och vi firade henne med tårta i söndags, hon har inte fått någon present än men det ska hon få så fort hon vet vad hon önskar och vill ha 🤗. 

(null)

(null)

Ja vad händer annars då? 
Noah är helt fast i spindelmannen, han fick en egen dräkt i fredags och han älskar den. Minnah blev nog lite avis och har lånat den lite. 

Göran har fått erbjudande om att få en utbildning så vi får se hur det blir till hösten, spännas då han ännu inte vet vad han vill jobba med när han blir stor 😅. 

Ja det var nog det för denna gång, är svårt att komma ihåg allt som händer omkring. 
Det är en hel del prat om kriget mellan Ryssland och Ukraina, någon som de ryska invånarna hel otroligt nov verkar vara ovetande om… jsg har faktiskt medvetet inte satt mig in så mycket i det hela…



Tatuerat oss tillsammans ❤️

I lördags, den 12 mars så åkte och och Göran in till stan tidigt. 
Först var vi in på rut&karl för att hämta en påse med slutna handdukar som skulle kastats, trasor till garaget tänkte jag 👍🏻. 
Den var nästa anhalt besiktningen, mondeon gick igenom utan problem! Helt otroligt ändå 🤗. 
Den blev det frukost på Donken innan Net on Net försatt köpa en kärcher våtdammdugare åt Casper. 
Sen äntligen så åkte vi ner på stan och parkerade. Nästkommande timmar tillbringade vi i en tatueringsstudio 😍. Vi har en tid pratat om att tatuera något som symboliserar vår kärlek då vi båda har haft problem med att bära våra vigselringar och nu blev det av. 

(null)

Jag är löjligt nöjd över hur fin den blev, jag fick vara med och bestämma design och vissa ändringar och han som tatuerade fick en väldigt bra uppfattning av vilken stil jag ville ha med skuggningar och alltihop. Så völdigt tacksam 😇. 
Det enda negativa nu är att jag vill göra fler! Hade två mindre tatueringar sen tidigare men jag har många fler förslag på vad jag vill göra och några har en speciell betydelse för mig. 
Jag vill även göra en tatuering som symboliserar barnen men det är lite svårt att komma på hur då den troligen kommer att bli ganska stor 😅





Rut&Karl, välkomna in! 20% rabatt på alla behandlingar!

Nu har det gått en vecka och jag trivs som fisken i vattnet! 

Nästa vecka är det sportlov och kanske finns det några som vill passa på att komma och klippa sig!

Så jag tänker bara påminna om att jag och Anna-Lisa har 20% rabatt på alla behandlingar även nästa vecka så kom och boka en tid! 

Ingången är direkt från gatan och det går lätt att komma in även om man har barnvagn, rullstol, rullator mm. 
Välkomna in till oss på Rut&Karl! 

(null)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus