April månad…

April susade förbi! Det gick verkligen jättesnabbt, nu får tiden sakta ner lite tycker jag, speciellt eftersom Maj månad verkar gå minst lika fort!

Det flyter på bra på jobbet, det bokas på fler och fler kunder och det känns ju jättebra! Många av mina kunder från Nikita har hittat mig också och det är ju fantastiskt! 

Det har varit påsk, vi gjorde inget speciellt men var ledig 6 dagar i sträck och det var rätt bra väder ute så vi tog bland annat fram stusdsmattan och försökte njuta av det fina vädret. Ser fram emot vår och sommar, när isen nu lossat och luften blir varmare. Att kunna ha ytterdörren öppen och barnen som leker ute, ska självklart passa på att vara ute själv också! Barnen ser mycket fram emot att äta middag och fika ute, de älskar verkligen det! 

Jag och har gjort ännu en tatuering, denna gång på min högra hand, har sparat en text önda sen jag var liten och jag och min momms lekte post, hon skrev då ett kort men ack så fint brev till mig. Jag valde att tatuera Liljor för jag har för mig att hon tyckte om dem och sen en fjäril som symbol för My, den sitter på ena bladet och sen texten så klart 🥰. Texten sitter på insidan av armen och det hon skrev var "God jul lilla Kim, jag älskar dig, Momma" jag valde dock att ta bort "God jul". 

(null)

(null)

(null)

Göran har tatuerat "MEYER" på höger underarm, samt ett K på sitt ringfinger, han och Jonna tog kort på mitt gamla körkort i smyg för Göran ville ha ett K så som jag alltid skriver när jag ska signera med mitt namn, mitt K 🥰. Sen har han även börjat med som sleeve på höger arm, har har suttit 2 ggr hittills och har ca 1,5-2 gånger kvar. 

Under ledigheten runt påsk så var jag och de flesta av barnen också och hälsade på mamma och Tina med barn, fikade och lekte i lekparken och sen hade jag med mig saxen och alla som ville fick lite fräscha toppar, praktiskt att ge bort i present 🎁   
Vi hann äve åka till Sveg och hälsa på pappa med familj då Jacob fyller år, ännu bättre väder då, vi var utomhus hela dagen och jag köpte med mig fika som vi dukade upp. 

(null)

Ja allt rullar på helt enkelt, veckorna kommer och går och nu är det bara drygt 20 skoldagar kvar innan barnen får sommarlov! 
Jonna fyller snart 18år och vi försöker att hitta en bil till henne, hon kommer ju att ha sitt körkort samma dag som hon fyller år 🤗. 

Förrförra helgen var vi på storsjöbadet också jag och 7 av barnen, gick över förväntan 🥰

Igår var min lediga dag, Göran och Noah åkte till stan för utvecklingssamtal med Jonna och jag promenerade med Minnah och Louie till förskolan för att lämna + ha utvecklingssamtal. 
När jag kom hem så hjälpte jag Emilia att sy in ett par byxor. 
Göran och Noah kom hem strax innan det var dags att hämta på förskolan igen så jag tog Noah i bärselen på ryggen och promenerade iväg, Göran och Emilia åkte och skrotade en bil. 
Minnah åkte cykelvagnen från förskolan, hade lämnat den där, Noah fick sitta kvar på ryggen och Louie följde med kompis hem för första gången. 
Vi stannade på Tempo och handlade och Minnah och Noah fick varsin glass. 

(null)

(null)

Meja hjälpte mig att laga middag, barnen åt och sen åkte jag på träning, Soma Move med Jenny, tog även med mig 2 av hennes barn som följt med hem till oss efter skolan. 

Ett mycket väldigt träningspass följt av ett dopp i sjön!!! Jag har funderat ett bra tag på att jag vill testa "kallbad" och nu hakade jag på 2 andra tjejer som gjorde precis det efter träningen. Vatten var nog ca 5 frasigt och jag gick ner för stegen och rakt ner i vattnet, inte alls hemskt som jag trodde, helt underbart och vilken energi, kallt såklart men jag lyckades andas och "fånga andetaget". Det var inte sista gången kan jag i alla fall säga. 

(null)

Louie med kompis kom ner till studion precis när jag var klar för att åka så jag behövde inte stanna efter vägen och hämta upp honom, det hade gått bra 🤗. 

Det blev en lugn kväll med den middag framför tv:n, Minnah vaknade till men somnade om i vår säng och sen var jag tillbaka henne till sin säng innan jag skalle lägga mig. Fick dock ligga där med henne en stund då hon vaknade så kom isäng strax innan 01.00

Jag klev upp 05.00 nu på morgonen, gjorde mig klar för jobb och fick sen skjuts av Göran till bussen då Theo redan var vaken. 
Bussen går 06.10 från Åsarna och vanligtvis brukar jag försöka sova/vila på bussen men idag kände jag mig pigg och valde att uppdatera här istället 🤗. 

Ikväll ska vi ut och äta med jobbet och sen sover jag hos Jonna ❤️

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus