12 veckor !

Idag blev han 12 veckor vår Theo, tiden går fortfarande lika fort och han växer så det knakar! Har inte vägt och mätt honom på ett tag nu men det märks på alla knubbiga veck samt kläderna som blir för små. Det är snart dags att byta till stl 68 redan :O. 

Skrattar gör han också och pratar för fullt, det är så roligt att följa hans utveckling :). 

Liam och hans mamma och pappa var här och hälsade på i helgen och då passade vi på att göra hand och fotavtryck i gips, har inte kikat hur det blev än men lägger upp bild när jag gjort det :). 

Liam och Theo lekte tillsammans i babygymmet och senare när de satt i soffan så hade Theo viktiga saker att berätta för Liam som såg hur glad som helst ut :). 

Likadana kläder som pojkarna fick av moster/tant Tina :)
De undrar nog vart babygymmet tog vägen!? :)


Hålla handen <3 så söta. 


Diskussionen har börjat...


Liam lyssnar noga på...

I full färd med att berätta världsliga saker!

Han är fortfarande en nöjd bebis som har börjat få lite rutiner på sin dockningen dagtid också, blir väl mer nu snart när jag ska försöka få honom att sova ute i vagnen. Även om han trivs bra i din säng även sovstunderna dagtid så är det bättre att sova ute om det funkar. Det blir bättre med tanke på hur trångt det är inne, svårare att få lugn och ro när sovstunderna blir färre och längre :). 

Nu ska jag göra som Theo och sova :)

Sov sött i bilstolen med sin dunåkpåse igår när vi varit iväg på en tur <3
Det var -10 grader ute... Brrr!







Länk till artikeln :)



http://ltz.se/helg/reportage/1.6358616--jag-har-glomt-hur-det-ar-att-bara-ha-en-eller-tva-

Med i tidningen :)

Idag är vi med i tidningen! Stor artikel i helgextra :).
Den som inte har möjlighet att köpa tidningen kan köpa e-tidningen på nätet och läsa. 

Mycket nöjd över det som skrevs är jag också :). 

Min fina familj <3




Kärlek <3

Idag måndag...

Ny vecka och jag var ganska trött i morse, barnen också!

Vi har haft en mysdag idag. Jag har bakat lite limpor och hängt tvätt, lagat lunch och middag, vikt lite tvätt och eldat samt att vi duschade barnen innan läggdags men annars bara lugnt :). 

Theo han bara njuter av livet han, äter, sover, får ny blöja, leker lite, pratar lite, äter lite till och sover några timmar osv...

Babygymmet är riktigt skoj, där kan han ligga länge och pilla och kika, hur nöjd som helst! Är sååå tacksam för att jag alltid haft så lättsamma bebisar som är så nöjda med tillvaron <3

Puss

Helgen!

Veckorna fortsätter att bara susa förbi, allt flyter på och vi har fullt upp mest hela tiden, snart är det dags att plocka fram vinterkläderna!

I helgen har vi haft besök, Tina hörde av sig i veckan och undrade ifall hon och Märta fick komma och fira Hilma i efterskott :). Jag pratade med pappa som också hade tänkt komma i helgen och det blev ju kanon så skulle han hinna träffa Tina och Märtis också :). 

Mikaela har också varit här i helgen, från onsdag till söndag :). 
Jag bakade tårtbottnar på fredagen, bjöd på tårta och chili con carne på lördagen som för övrigt var ganska lugn trots att vi var många fler än vanligt.  Jacob frågade efter leksaksbilarna direkt han kom innanför dörren :). 
Meja var med farmor en sväng till Svensta under dagen men kom hem fram på eftermiddagen så hon han träffa gästerna en stund. 

Hilma dekorerar stora tårtan som jag för övrigt glömde ta en bild på när den var klar :/...

Barnen fikar först :)


Jacob gjorde som flera andra av barnen, åt grädden och godisarna och lämnade resten :)


Pappa har blivit långskäggig igen!

Fiiina syster Tina <3 Märtis sov och jag glömde knäppa bild på henne när hon vaknat :(...


Ninni sov också men vaknade lagom till fikat, vem viss missa tårtan lixom!? ;P

Igår söndag så åkte Göran till Svensta för att hjälpa Robert och Angelica att köra och hämta lite ved, Casper var hemma och Melvin med farmor till stan, jag och resterande troll släpptes av hos Tina där vi mös hela dagen. 

Theo myste mesta delen av tiden i liggdelen från Märtas vagn med en mysig fårfäll :)


<3

Så snäll å go <3

Tina bakade med Meja, det blev en kladdkaka som blev en aning hård då den fick någon stans mellan 10-20 min för lång stund i ugnen men utan brännskada ;P...

Jag och Theo lånade Tinas bil och åkte iväg på hemligt uppdrag och när vi kom tillbaka var middagen redo att ätas :). 
Göran kom och hämtade oss vid 20.30 tiden och när vi kom hem var det bara att köra alla barnen i säng, Jonna satt uppe och gjorde lite matte som vi glömt...

I det stora hela en bra helg som inte gick alltför snabbt :). 

Så nu vet ni att vi fortfarande lever ;P lite dåligt med uppdateringar men så kan det vara ibland då det är mycket annat som ska hinnas med :)

Puss puss på er alla där ute som läser <3

Hilma 4år!!!

Idag kl. 17.58 för 4 år sen tittade hon ut vår underbara Hilma, efter flera timmar på kyrkis, avslutade med en extra lång promenad hem som satte igång värkarna som jag anat under dagen :). 
Lade mig på sängen och väntade för att se om värkarna gav sig, efter 20 min var kl 14.50 (ca) och det var dags att åka (10 mil till förlossningen).  
Vi parkerade en bit bort från sjukhuset (Jamtli), brist på parkering och när vi kom in var jag öppen 7 cm. Barnmorskan fick bråttom och förlossningen gick snabbt!

 I morse, när vi klivit upp och jag kramade om Hilma och frågade vad det var för dag idag så hade hon glömt att hon faktiskt fyllde år! Och så som hon längtat efter denna dag blev hon så klart överlycklig av att jag berättade för henne!

Så ett STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA HILMA!!! Vi älskar dig sååå mycket <3

Dagen firades med marängswiss och kladdiga chokladmuffins. 

Följt av paketöppning :)

Som innehöll; en Barbie, kläder till Barbie samt en film om Barbie och Hilma är supernöjd!

Hilma och Melvin var på förskolan till 14.00, under tiden så bakade jag muffins med hjälp av Ninni och Towe som mest blev kladdiga om munnarna :)




Relativt nöjda var de och 47 muffins senare var det dags för lunch följt av sovstund för Ninni samt sitta ner en stund för mamman innan fixa inför kalasfika och dagishämtning vid 14.00.

Efter fikat var det utvecklingssamtal kl 15.00 för Jonna som fick massor av beröm och sen hem för att hänga tvätt och laga middag innan nattning av trötta barn. 

En helt vanlig dag med lite avvikande för kalas med gott fika och paket :)

Å vad jag älskar alla mina troll <3

Jo en trummis till? Så är det nog!

Senaste två veckorna har han hittat tummen mer och mer vår lille Theo och det smaskar och smackas både kvällar, nätter och morgnar när han vaknar till :). 


28 september :)


1:a september


Senare samma dag :)

Sen har jag inte fotat fler tummar men det ser så mysigt ut. 
Det som skiljer mot Ninni är att han även tar napp, men den har vi typ bara med oss när vi åker bil. 

Nu ska jag sova! På tok för sent igen!!! Och en hals som irriterar så först lite vatten... god natt!

Theo och Liam

Igår var en ganska fullspäckad dag och på eftermiddagen fick vi främmande :). Liam (samt hans föräldrar) kom hit på middag och Theo och Liam som mest sover om varandra hann träffas ganska mycket i vaket tillstånd för ovanlighetens skull, bland annat i babygymmet :)



Här såg vi verkligen hur olika stora de är, det fångas inte riktigt rättvist på bilden men Theo är både längre och grövre, han är som ganska bred över ryggen. 

Jag tycker det är så roligt att jämföra de två, det tycker både jag och Angelica och i många fall kan jämförelser leda till någon form av tävling men det är det absolut inte för oss! Barn är sååå olika och tur är väl det!

För övrigt blev det kalops till middag och tarte tatin till efterrätt :). Hela Sverige bakar ni vet ;P inspiration till max


Kanelbullens dag...

Casper och Meja hjälpte mig att baka hamburgerbröd som vi hade till middagen :). Kanelbullar har vi redan i frysen ;P


Ser lite tomt ut utan grönsakerna som råkade bli kvar i kylen ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus