Theo har kommit!!!

Nu är han äntligen här lille Theo <3

Han föddes 30/7 kl. 02.18 och allt gick hur bra som helst :).

Han vägde 3480g och var 50 cm lång med ett hattmått på 34 cm.


Vecka 39+6 = bf...

Idag har vi bf men ännu har ingen bebis kommit i alla fall. Har haft lite mer sammandragningar och några extra förvärkar men lär säkerligen vakna upp som vanligt i morgon med bebis i magen... eller!?

Ja man kan aldrig veta, nu ska vi i alla fall mumsa lite glass innan läggdags.

Dagen har fördrivits hos Gittan som åker hem i morgon.

Tog några bilder på magen i morse;


Sååå varmt!!! Och en Hilma som trillade i vattnen...

Och skönt så klart även om det kanske är lite jobbigt att vara höggradig i värmen men jag skippar att klaga :).

Både igår och idag har varit riktigt soliga och varma dagar. Igår eftermiddag tog jag med mig barnen till sjön och badade och de ville så klart inte gå hem när det var dags.

Jonna, Meja, Melvin och Hilma fick lov att sova över hos Gittan natten till idag och deg hade gått bra. De kom hem efter lunch, ville hämta barnlöses för Gittan skulle ta med dem på badet.
Jag packade tog med mig Ninni och Towe och följde med. Göran tog med sig Casper och Tony till handsjöforsen och badade istället.

Väl på badet så badade vi allihopa, även jag, Ninni och Towe, Gittan doppade sig också men 21.8 grader kändes både kallt och härligt i värmen :).

Vid 17.00 tiden begav vi oss därifrån men innan vi han. Gå därifrån som lyckades Hilma trilla i mellanbassängen med kläder på! Hon och Melvin lekte vid kanten trots tillsägelse...
Den är 80 cm djup så hon når botten men fann inte balansen i paniken så det slutade med att Jonna hoppas i med kläder på (hon var mycket närmare än mig som stod och packade ihop 15 m därifrån) och en halvblöt Gittan som fick kliva i då inte Jonna fick tag i Hilma ordentligt.

Allt gick bra, tror att alla lärde sig någonting och vi pratade om det hela efteråt när vi åt den efterlängtade mjukglassen innan vi gick hem.

Sen blev det middag hos farmor, några rejäla åsksmällat och ett skyfall innan vi gick hem och mattade barn som somnade direkt. 21.00 var det rätt tyst och lugnt men väldigt varmt här hemma :).

Så massor av värme, en olycka som gick bra och fortfarande ingen bebis, men den kommer när det är dags :).

Nu sova! Puss puss


Sommar och ett dopp i sjön.

Senare frukost och utgång vid 11.00 tiden idag också.
Jag klippte gräset i dryga 2 timmar (om inte längre) och den hängde jag lite tvätt.

Timmarna gick, fick ett kort besök av gammalmostrarna Hjördis och Gölin som skulle hälsa på Gittan men hon var på vift.

Lagade tidigare middag vid 15.00 tiden, fiskpinnar och mos fick det bli med ärtor och majs till :).

Göran och Casper har skruvat bil hela dagen och Ninni som jätte gärna vill vara med är mest i vägen så vi tog en promenad till affären för att införskaffa bananer till kvällens fruktsallad.

Påhängen hem stannade vi till vid sjön för att känna på vattnet och jag sa att de fick bada ifall de ville :D. Överlyckliga barn!!!

Väl hemma igen gjorde jag och älsklingen fruktsallad som vi sen åt ute, barnen älskar när vi äter ute!

Nattningen blev vid 21.00 tiden och alla slocknade rätt omgående :).

Nu ska vi fika lite innan det är dags att krypa i säng, säkerligen på tok för sent som vanligt ;P


Tep hos Gittan!

Idag har vi varit ute hela dagen, i alla fall från 11.00 till 21.00 med lite avbrott för fika hos Gittan ( min moster).

Hon bjöd oss på smörgåsar, kex, varm choklad, frukt och "tep" som Hilma säger och menar te.

Vi var där i ca 2,5 timme. Solen har värmt på bra hela dagen men vindarna har varit lite kyliga emellanåt, tur det bara fläktade lite :).

Innan det var dags att gå in och natta barn så tog vi en promenad till badet/campingen för lite mjukglass till hela familjen. Lite lyx måste det få bli i alla fall :).

Bilder från "tep" kalaset hos Gittan ;


Vecka 39+0!

Idag är det bara 6 dagar kvar till bf! Sjukt va tiden går fort även fastän man samtidigt går och väntar! Det kan ju sätta igång när som helst nu eller om 2 veckor? Man vet liksom aldrig ;).

I alla fall så känns det lite närmare för varje dag, inte bara för att det faktiskt är så utan också för att jag har lite mer sammandragningar, förvärkar och lite smått mensvärk, ungefär som det brukar vara sista veckan/veckorna.

Jag själv tippar på 23/7 eller 4/8... men det tro jag artist skrivit tidigare!?
I alla fall så lär bebis komma när den kommer och det är alltid lika spännande att inte veta när och hur :).

Angelicas tid gick ut igår men än så länge har hennes bebis inte velat ut, vad jag vet i alla fall... :).

Bjuder på 1-2 magbilder (ursäkta klädseln ;P) från nyss beroende på hur många som publiceras, brukar inte alltid gå att publicera 2 när jag bloggar från mobilen...

Sen blir det sova, natti natt <3


Alla 4 figurer klara!

Nu är alla figurerna klara!
Det är tänkt att dessa ska bli en fin mobil till barnvagnen och bebis, ska bara finula ut hur jag ska fästa och om jag ska ha elastisk tråd eller ej!? Måste få tag på såna praktiska ringar också så man lätt kan ta av och på den från suffletten... men det löser sig :).
 
Figur nr 3 blev klar för några dagar sen, eller kanske typ en vecka sen!? Klar är den i alla fall och den föreställer en färgglad mus :)
 
Figur nr 4 monterade jag nu ikväll och den föreställer en hund :).
 
Och här är alla figurerna samlade, en älg, en mus, en hund och en katt.
 
För att vara första gången jag prövar att virka såna här små figurer eller figurer överhuvudtaget så måste jag säga att jag är nöjd :).
 
Får se om jag pysslar på med fler längre fram, har garn till minst 3 st till ;P
 
 

12 år!!!

Idag är det hela 12 år sen jag blev mamma för första gången! Tänk, 12 år!!!
En regnig dag kl. 14.43 efter endast 20 min krystande så kikade en liten ljus kille med avlångt huvud
ut och såg dagen ljus för första gången :).
 
Vår älskade Casper!
 
 
 
Alltid lika vacker, än mer när han sover :D
 
Vi har firat med marängsviss och besök av  Tina, Magnus, Märta, Momma, Farmor, Benny och Gittan, speciellt lad blev han för det som mamma/momma gav honom; Två st 200g Marabou chokladkakor och 50 cl Coca cola :D. Av Tina fick han ett linne som var jätteskönt sa han + en till 200g Marabou chokladkaka!!! Och som alltid så var han snäll och delade med sig till alla sina syskon och oss andra som också var sugna. 
 
Tror han är ganska nöjd med dagen i helhet, presenter, marängsviss, lite dataspel och sist bandy med pappa och de andra "stora grabbarna".
 
 

En tur till stan...

Göran hade ett möte i stan vid 13.30 så vi hoppade frukosten då alla sov längre och åt i stället en tidigare lunch innan vi gav oss iväg.
det regnade ute så vi kände att vi lika gärna kunde hänga på till stan och passa på att hälsa på hos Helena, Ebba och Lukas :).
 
Lite frisering av Helenas hår, lek för barnen och sen lite fika bestående av blåbärsmuffins som jag tog med och saft som Helena stod för.
 
Efter fika så utrymde vi lägenheten och tog med barnen till Badhusparken för lite lek, det började småregna när vi kom men det dröjde ett tag innan det började att regna riktigt... och då tog vi och avslutade lekandet.
 
På med jackor och sen en promenad upp rakt igenom staden upp till busstorget för att ta bussen till Torvalla där Göran hälsade på Evelina och Freddie.
Barnen tyckte det var spännande att åka buss, de åker ju väldigt sällan buss och har väl testat stadsbussarna 1-2 ggr förut så det är ju inte så konstigt ;).
 
När vi väl hittat fram till rätt gata och hem till Evelina så blev det lite lek, bus och kakätning innan vi vid 18.00 tiden började packa ihop oss för att åka hem.
 
Stannade i Svensta för att köpa mjölk och rejälare kvällsfika till barnen, sen hem, låta barnen fika, borsta tänder och natta.
 
Här kommer lite av bilderna som jag tog under dagen :). En dagsutflykt behöver ju inte alltid vara så avancerad...
 
 

En spontantripp till Sveg!

Det blåste och såg ut som ett ganska otrevligt väder ute när vi satt och åt frukost i förrgår (onsdag) så jag bestämde mig för en spontantripp till Sveg för att lämna babyskyddet som vi nu sålt. Har köpt ett annat som passar att klicka fast på nya vagnen.
 
Jag tog med mig 4 flickor av 5 så pojkarna och Jonna fick bli hemma.
 
När vi kom till pappa så fikade vi lite smörgås innan barnen lekte en stund ute. Det var inte alls någon strålande sol men ändå rätt varmt ute och meja frågade om vi inte kunde gå ner till Sandtjärna och bada lite. Det är ju ganska mycket varmare där än i en större sjö så varför inte...
 
Det började regna precis när vi kom dit men sen slutade det plötsligt och det blev uppehåll ända tills vi var klara för att gå hem... blev ganska böta på den lilla bit hem till pappa igen men då var det ju bra att vi fick låna torkskåpet :)
 
Mycket barnvänlig plats att bada på.
 
Ninni Hittade bryggan rätt snabbt ;P
 
Lilleboro hemma efter bad och lite lätt blöt i håret av regnet.
 
Jag hade tagit med köttfärs, pasta och lite annat så pappa fick den äran att laga oss lite middag :). Åka bort och bjuda på middag och alippa laga den själv är lite skönt ibland :) men jag satt inte direkt och alappade utan svängde ihop en rabarberpaj under tiden!
 
Alla åt jätte bra, Jacob också även fastän han inte hade någon större matlust.
 
 
 
Så var de ute och lekte i omgångar också när regnet slutat.
 
Det blev ganska sent innan vi ätit middag, städat leksaker och mumsat paj men vid 20.00 tiden så satte vi oss i bilen och åkte hemöver i alla fall.
 
Tack pappa & co.för att vi fick komma och våldsgästa i några timmar :)
 

Tina 25 år!!!

Idag fyllde världens bästaste Tina 25 år!!! Hipp, hipp hurra!!!

Efter frukost, muffinsbak och lunch tog jag med mig alla barn för att våldgästa och fira henne dagen till ära :)

Eftersom det inte egentligen var planerat att vi skulle komma så hade hon inte planerat annat än att mamma skulle äta där... Men se de löste sig, mamma handlade med sig innan hon kom så att det räckte till oss också! Så inte nog med att vi ätit massor av tårta och kakor så fick vi även lyxig tacos till middag :D

(bilden är från när vi hade kalas för melvin och Meja)

Tack för idag älskade syster och alla andra inblandade <3

Puss


Vecka 38+0 (i förrgår)

Idag är jag alltså i vecka 38+2, tog en bild i söndags och skulle skriva ett inlägg som blev bortglömt ;P

Hur som helst, magen växer och allt känns bra, det börjar närma sig!

Var till BM i torsdags (5 dagar sen, vecka 37+4) minns inte om jag skrivit om det heller!?

I alla fall såg allt bra ut och dessa uppgifter mättes upp;
Vikt; 81 kg. Blodtryck; 105/70. Hjärtljud; 125. Sf mått; 34 cm
(Tror jag redan skrivit detta, känns så ;P)...

Har haft ganska mycket sammandragningar och en del förvärkar idag men jag tror inte att det är dags riktigt än...!? Packade i alla fall väskan innan lunch så att det är gjort ;P

När tror ni bebis kommer? Gissa gärna längd och vikt också :) bf är beräknat till 27/7, om 11 dagar!!!



Blåbärsmuffins :)

Har känt för att baka i flera dagar nu men lusten och tiden har inte stämt överens...
Men idag kom vi upp tidigt och åt frukost vid 08.00 så då blev det lite bak :)

Gjorde dubbel sats vilket skulle resultera i 24 st men det blev det dubbla! Jag klagar inte ;)


Varma grader och bubblor i vinden.

Igår kom vi upp i ganska bra tid, åt frukost och var ute innan 10.00!

Det var soligt och varmt, väldigt ljumma små fläktande vindar, barnen lekte och jag tvättade. Göran fick den äran att vila den tvätt som var ovikt och lägga in den samt all vikt tvätt i klädkammaren :).
Lyckades under dagens gång tvätta alla korgar tomma!

Vi åt lunch ute, Ninni somnade sen gott i vagnen, Jonna och Meja följde med Gittan (min moster) på loppis, Casper cyklade med kompisen Emil från Hede som är här på somrarna i sin farmors sommarstuga och resterande tre troll fick mumsa lite lördagsgodis ute på en filt.

Strax efter 14.00 tiden började det blåsa, himlen blev grå och regnet hängde i luften.
I stan hade det tydligen varig värsta regn och åskvädret med en massa vatten på gatorna! Samma sak för ca 1 vecka sen , då blev det översvämning på vägen vid järnvägsstationen i stan.

I alla fall så tog jag fram lite såpbubblor, ganska omsatt kom jag på då det blåste men det var rätt skoj ändå för bubblorna blåstes av vinden! Doppa pinnen och hålla upp den i luften så bubblade massvis av bubblor ut över gräsmattan :).

Regnet kom så småningom efter någon timma, vi gick in och det blev tacos till middag och sen lite mys för barnen i soffan innan läggdags runt 20.00 tiden.

Idag ser vädret mindre lovande ut :(... Kanske man ska passa på att baka lite!?
Just nu leker barnen och jag har krupit ner under täcket igen och väntar på att det ska gå en timma (30 min kvar) efter medicinen (penicillin) så vi kan äta frukost.

Vad gör ni idag?


Figur nr 2 klar!

Glömde skriva igår... Men jag monterade i alla fall ihop nästa figur jag virkat, denna blev en älg och den är väl inte hel perfekt, men vem är det!? Duger för mig i alla fall :)


Depp mitt i sommaren :(...

Jag hade verkligen längtat efter sommaren i år, sett fram emot varma dagar med barnen och väntan och välkomnande av bebis.

Vi hade inte tänkt åka på någon semester med tanke på bebis men en liten tripp hade vi tänkt ta för barnens skull till något roligt ställe typ Leksand sommarland.
Även om det bara är en liten tripp så kostar det ju ändå några tusenlappar till bensin, inträde och mat och det hade vi faktiskt sparat undan.

MEN då var det ju någon/några idioter till äckliga människor som tyckte det var skoj att sabotera våra bilar!
Vi hade ju försäkring på bilarna så klart men försäkringar de täcker ju långt ifrån allt.
Självrisk, nya däck, resor för att hämta och lämna bilarna för lack (8 resor sammanlagt för två bilar = 80 mil), av och påläggning av däck osv... Resultat är dryga 10000kr!!!!!! Och det är mer än vi hade sparat undan :(...

Så jo jag känner mig ganska så ledsen, vet inte ens om vi kan skrapa ihop till familjekort på badet här i byn och barnen tjatar och frågar varenda dag!

För det är just det, det är i slutändan barnen som blir drabbade och mitt tålamod på deras tjat där jag ger förklaringar som de inte förstår, vadå inga pengar!? Måste man ha pengar!?

Dessutom blir en deppig mamma ingen bra mamma, en mamma med dåligt tålamod, ingen lust och glädje eller den ork och energi som brukar finnas...
Tvätthögar som växer, extra mycket pga dåligt väder ute vissa dagar men mest för att jag bara stänger dörren och blundar... fast jag vet att det får jag ju ångra sen...

Är trött på kvällarna men går ändå inte o h lägger mig förrän mitt i natten, sitter uppe och bara är, utan tjat från några barn. I vanliga fall så står jag ut med sånt för det är så barn är men nu är det tungt :(...

Vissa nätter som i natt så är jag glad att jag satt uppe, Melvin kom upp och hade kissat i sängen, Hilma gick i sömnen, Jonna hade ont, Towe vaknade flera ggr och Ninni en gång. Slutade med att Towe sov med oss och när jag väl kom i säng närmare 02.00 så tyckte 7 kattungar att de skulle hoppa omkring och leka på oss i vår säng i en dryg timma innan de kom till ro och sen fick vi sova...

Halsflussen känns inte lika mycket idag som tur är men då blev det i stället sen frukost pga att jag/vi låg kvar i sängen ända till 10.30!!! Sov absolut inte och barnen lekte och var nöjda, inget gnäll om frukost men lik förbaskat så har jag dåligt samvete över det, mår dåligt och känner mig ännu sämre och slöare!

Efter frukost/lunch gick vi ut, barnen leker men är uttråkade, jag tvättar och tvättmaskinen tar extra lång tid på sig idag känns det som!

Värmen är med oss idag och solen lika så, ljumma vindar och perfekt väder för en utflykt med gott fika, bad och lyckliga barn... Men Göran skjutsar svärmor som är utan bil till Svensta och jo, vi är hemma och tvättat!

Har sån lust att baka, städa, fixa och dona, gå ner till sjön med barnen och en massa annat men orken finns liksom inte och inte tålamodet heller... det är helt enkelt inte som det brukar.

Nog om det, ska inte klaga mer, jag har ju ändå min fina familj och en massa kärlek <3 men det är jobbigt att ändå känna sig ledsen...

Att det får finnas såna idioter till människor som gör sånt här och dessutom kommer undan med det! BLÄÄÄ!!!

Hoppas alla fina där ute har/får en bra dag <3


Besök hos BM, kanske det sista!? (för denna gång ;P)

Det var Carina Åslund som var på MVC idag och det har jag inget emot, de är så gulliga båda våra barnmorskor.
 
Ställde mig först på vågen som visade 81,4...
 
När jag var in på förlossningen för kolla då när vi var på bio med barnen (minns inte datum men för ca 2 veckor sen) så hade de det nog ganska körigt då de skrivit i journalen att min vikt var 84 kg, minns att den visade 82,4 eller något och så hade de skrivit att blodtrycket var 110/65 fastän jag vet att de aldrig tog något blodtryck, de nämnde att det skulle tas men blev aldrig av... Jaja, sånt som händer tydligen ;P
 
I alla fall vikt 81,4 idag, hjärtljud 125, sf mått 34 och blodtryck 105/70. Något hb och blodsocker hann vi inte med utan ska ta det nästa gång (om det blir någon!?) den 25/7 ska jag dit igen.
 
Idag är jag förresten i vecka 37+4 så 16 dagar kvar till bf! Det är ganska nära nu och jag som inte ens har packat väskan än ;D
 
 

Halsfluss!!!

För några veckor sen så hade Casper ont i halsen, han klagade inte så mycket och det gick över på bara några dagar...
 
Några dagar senare så åkte Göran dit på halsont, feberkänslor och lite slö, det var midsommarhelgen. Fredagen var värst vill jag minnas och sen blev det bara bättre och bättre...
 
Förra veckan började jag få lite smått ont i halsen men, på torsdagen var vi på bio och på fredagen hade jag hur ont som helst och det kändes väldigt tjockt som en stor bulle i halsen!
Jag ringde VC och fick komma och ta prover om jag ville eller avvakta, jag valde att avvakta och det blev bättre dag för dag... lite känslig för jordgubbar dock, som vi hade på tårtan på lördag, har aldrig känt av jordgubbar förut!
 
Igår kände jag att halsen började bli värre och idag hade jag så där jätteont igen när jag vaknade! Och den stora bullen var tillbaka... Göran kikade i min hals och konstaterade att den var lite röd och svullen...
 
Jag hade tid hos BM 11.30 och tänkte att jag kunde försöka få tid att kolla halsen då om jag ändå skulle dit. Fick tid 10.50 så det var till att sätta lite fart då vi tagit oss lite sovmorgon!
Hilma och Melvin sov dessutom hos Gittan och oj vilken ovanligt lugn morgon ;).
 
I alla fall så visade det positivt på streptokocker, alltså halsfluss och mitt gomsegel var väldigt svullet, därav den stora bullen som kändes i halsen!
 
Blev penicillin och sen gick jag till BM och när jag var klar där fick Göran också komma in och ta prov då han fortfarande inte är bra i halsen och det blev samma svar där... Så nu käkar vi penicillin i 10 dagar.
 
Kollade upp lite om halsfluss och oftast går det över av sig själv, troligen var det så för Casper och ingen annan av barnen har klagat på halsont och därför behövs inte test på dem. Jag och Göran fick medicin pga. svårare symptom + att bebis kan ju komma snart :).
 
Halsen känns alltid lite bättre på kvällen, får väl se hur den känns i morgon bitti, mitt kiss har i alla fall redan, efter bara 1 tablett, nu 2 börjat lukta penicillin... BLÄ!
 
 

Första virkade figuren klar!

Förra veckan, i samma veva som jag köpte tyg till filtarna så köpte jag även mönster, garn och stoppning till små virkade figurer som ska bli en mobil till vagnen och bebis :).

Igår kväll började jag knåpa på den första som ska föreställa en katt, blev klar med alla delar och idag när Ninni sov så monterade jag den och broderade på ett ansikte :).

Vad tycker ni?
Själv tycker jag att jag lyckades ganska bra!


Melvin 5 år!!!

Idag var det världens bästa Melvin som stod på tur att fylla år! Hela 5 år har redan gått sen han kom till världen, en förlossning som var lite trög i början men sen gick det fort! Stackars BM som trodde det var flera timmar kvar och jag gissade på 15 minuter och hade på minuten rätt ;).

Här stod han idag och dekorerade en av sina tårtor <3 hade lovat honom 2 st men den andra får vänta tills i morgon då vi ska ha mer kalas!


Pimpat vagnen med filtar!

Var i Svensta idag, hade tid hos tandläkaren och allt såg bra ut, ett besök ua. förutom lite tandsten.

Angelica följde med och passade några av barnen, Hilma vet med Göran och Robert, Casper hemma och Meja och Melvin shoppade med farmor.

Efter tandläkaren så tog vi en sväng på byn där jag bl.a. köpte tyg :) kände för att ha några till vagnen som matchar!

När barnen lagt sig så satte jag igång, Towe som sovit i bilen höll mig sällskap en stund innan hon gjorde sällskap med pappan i soffan. Hon somnade så småningom och ligger nu nerbäddad i sin säng.

Blev klar för ca 1 timma sen och här är resultatet :).

Bättre bilder kommer kanske i morgon :)


Blöjfri dagtid!

Idag har Towe varit blöjfri dagtid i två veckor! Förutom när vi åkt bil.
Tills dagen innan hon var utan blöja en hel dag så har hon vägrat vara utan så när hon en dag gick med på det så kände jag att det bara var att köra på, och det har gått jätte bra :).

Hon misslyckades några ggr de första dagarna men nu kommer hon så gott som alltid på själv när hon behöver och säger till, många ggr går hon helt själv på toaletten också!

När det gäller nr 2 så går det inte lika bra ännu, det blir gärna i trosan då hon är van att gå undan lite när det är dags. Påminner henne om att antingen göra det på toaletten eller be om en blöja så vi får väl se hur det går, det måste ju få ta lite tid att vänja sig och så länge som hon inte är lös i magen så är det ju ingen större katastrof ;).

Är i alla fall så stolt över henne som gått från stenvägran till jätte duktig på så kort tid!

Trodde ett tag att jag skulle få bryta trenden med max två blöjan samtidigt men det ser ut att luta åt att trenden hålls!? Natten brukar gå snabbt att bli torr på så fort dagarna flyter på och funkar, men en sak i taget.

Stora tjejen har dessutom kommit in i sin riktiga första trots också de senaste veckorna... en helt naturlig del i utvecklingen, mitt älskade lilla Towetroll <3

Bilden är ca 1 månad gammal, tröttsamt att åka bil :)


Meja 6 år!!!

Idag har vi firat vår fina Meja, världens bästa Meja såklart, hon fyllde hela 6 år!!!

Vi har varit ute mest hela dagen.
Angelica och Robert kom också hit och firade, många grattis samtal har hon också fått :).

Presenterna blev väldigt lyckade, ett set med en Barbie, massa klänningar och andra tillbehör samt två pyssel/målarböcker samt dubbelsidiga fiberpennor av oss och en massa fler block och pennor av Robert och Angelica.

Hon älskar ju att rita och måla vår lilla Meja, pyssla, sitta i lugn och ro och inte ha bråttom. Noggrann är hon också så det blir riktigt fint :)

Jag fixade tårtorna som idag inte blev de vackraste under grädden men med grädden på och dekorerade med godis av Meja så blev det kanon!

Tänk, 6 år! Snart börjar du skolan lilla vän <3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus