Feber!! och kallt igen!!!

publicerat i Vår vardag;
I morse kännde jag mig inte alls så kry.. men jag klev upp ändå och tänkte att det kanske går över... jag upplevde att jag hade halsbränna under natten, men den var i alla fall borta...

Jag gick direkt in i köket och kokade mannagrynsgröt, plockade ur diskmaskinen och dukade, Melvin kom och gick under tiden, han strosar alltid omkring och filurar på morgnarna, han är sååå gooo!!

Mådde sämre under frukosten så efter att vi dukat av så gick jag och la mig en stund, Hilma vaknade och åt lite och sen kom Casper och hämtade henne, Göran bytte blöja och klädde på både henne och Melvin!! Tack så mycket älskling!

Kan inte påstå att jag fick någon super lugn vila för både Meja och Melvin kom och gick lite titt som tätt men jag lyckades slumra till några gånger i alla fall, och strax efter 11.00 klev jag upp igen.

Jonna skulle iväg till Elin på tjej party så jag hjälpte henne att ta på sig ytterkläderna, hon vill gärna ha hjälp ibland även fastän hon kan själv, det är bara för att jag brukar hjälpa Meja så hon är lite avis!! I alla fall så knatade hon iväg och jag la mig på soffan.

Har faktiskt tagit det lugnt och försökt vila hela dagen och strax innan middagen tog jag två alvedon för att bota febern som inte ville ge med sig... 38,8 hade jag och det är rätt mycket för att vara lilla jag.

Magen har känts lite kass också så jag har inte ätit alltför mycket, men det tar jag nog snabbt igen!!

Har nyss kikat på Paradise Hotell, Hilma har äntligen somnat ordentligt, hoppas jag i alla fall!

I morgon blir en ny dag och då ska jag nog ta och tvätta lite...

Och ja visst ja... det är svinkallt igen, sist jag kikade vid 21.00 tiden så var det nere på -29 grader... BRRRR!

Puss puss

Den starka stjärnan...

publicerat i Vår vardag;
Jag hittade in på en fantastisk blogg igår, en blogg om en pojke som gick bort i cancer, Viktor blev bara 1 år och 7 månader..

En otroligt gripande blogg, jag grät i flera timmar efteråt och när jag tänker på det nu så känner man tårarna i halsen.... Har tittat på Melvin idag och tänkt på Viktor, för Viktor var lika gammal som Melvin är idag när han lämnade livet här på jorden...

Jag är verkligen glad över att jag har fått 5 friska barn och jag hoppas verkligen inte att jag eller någon annan ska behöva genomgå det som Viktor och hans familj gjorde.... verkligheten kan verkligen vara grym..

så om du vill bli berörd in till själen så gå in och läs om Viktor på denstarkastjarnan.blogg.se

puss  puss

Räkningar...

publicerat i Vår vardag;
Ja nu var de betalda, alla utom en men den tar vi så fort de har strulat klart så att Göran får sin a-kassa, blev ett glapp när han ska få en ny period, de behöver tydligen göra ett beslut på det hela... hoppas det går undan bara!

Det är alltid skönt när det är betalt, då släpper den där oron och ångesten som man har i slutat av varje månad och det verkar ju som att vi överlever denna månad också!

Hilma har äntligen somnat nu och jag hoppas inte hon vaknar mer ikväll utan sover hela natten som hon brukar! Men hon har alltid lite knip på kvällarna innan hon somnar riktigt för natten och då är det bara att daska henne ordentligt i rumpan en stund så brukar hon somna!!

Puss å kram