Hihi...

publicerat i Vår vardag;
bytte igen och nu är jag rätt så nöjd.
Gjorde en header på bloggdesign och valde en av deras stilmallar så nu är det i alla fall lite mer personlig :)
Vad tycker ni?

Bytte...

publicerat i Vår vardag;
designen igen mot en av bloggs egna... den är lite tråkig men ändå bättre än den jag haft hela tiden förut... får försöka knåpa ihop en annan framöver som är lite roligare och mer inspirerande.

Puss å kram

Tandis...

publicerat i Vår vardag;
Hade tid hos tandläkaren på förmiddagen och besöket gick bra, lagade en tand, tydligen har jag en likadan lagning på andra sidan, ett utsatt ställe pga tandens form.
Var bedövad i halva ansiktet nästan hela dagen sen... tror kanske att hon var lite väl generös med bedövningen ;) men det gjorde inget för jag var bara nöjd över att inte känna en enda ilning under lagningen!

När vi kom hem åt vi lunch, och ja dagen blev lite bättre :) men det är fortfarande jobbigt, det tar på krafterna, energin och livsglädjen med en sån dålig start på dagen...

Barnen nattades före 20.00, vi har hunnit fika, disken är undan plockad och tvätten hängd. Nu väntar jag på att BB ska börja och efter det så blir det mars i säng!

Å angående min nya design så vet jag att det är svårt att läsa den svarta texten, men jag ska försöka ändra på den... bara det att stilmallen på denna design som är bloggs egen är inte så lätt att ändra. Hittar inte alls vart jag ska ändra fastän jag läst beskrivningar...
Kanske det är någon av er som läser som vet hur jag ska göra!?

Puss på er alla  ♥