Avslutade påsklovet med Storsjöbadet

Ja då har det gått några veckor sen sist, ganska precis 3. 

Jag har hunnit jobba 8 dagar, 9 totalt och det känns jättebra, roligt att vara tillbaka och fina arbetskamrater. 
Jag har börjat komma in i allt vad färg innebär igen och även testat lite nya tekniker, det har ju hänt lite sen sist. 

Barnen har nyss haft en veckas påsklov och vi avslutade idag med att besöka storsjöbadet. 
Jag tyckte det blev lite packning och när vi väl var inne kom jag på att jag glömt armpuffarna!!!
Vi testade med såna klassiska simdynor men vi märkte direkt att det inte alls funkade på de minsta! Ninni hoppade i i full fart och tappade dynan, kom inte upp, jag hade hoppat i vattnet och var på väg att lämna en simdyna till Theo då Göran som var framför mig såg henne så jag fick snabbt simma tillbaka och allt gick bra men det var skrämmande! Melvin var nära men simmade inte så snabbt och fick inte något bra tag så han kunde ta upp henne. Det låter som att det handlade om några minuter men jag var bara några meter ifrån men i vilket fall så gick jag raka vägen och köpte 3 par armpuffar och sen kunde vi bada igen! Drygt 450kr men det är en droppe i havet om man jämför med vad som kunnat hända. 

När vi badat klart och alla var duschade och påklädda, hann precis tills att de skulle stänga, så åkte vi till Sibylla för att äta mat. 
Casper och Tony var med och även deras ❤️:e vänner så vi var 14 st som åt (Louie var med farmor idag) och summan blev 1027kr, inte så farligt för så många men inget man har råd att unna sig ofta. 

Nu är vi åter hemma och barnen ligger i sina sängar, så gott som alla sover och vi vuxna och Casper ska väl försöka att se en film nu nät jag är ledig i morgon och inte är dödstrött som nät jag har jobbat 😂. 

Det vara allt för denna gång 😘


Promenad

Efter att skolbarnen gått til bussen så pt vi andra också frukost, sen borstades det tänder och de 5 barnen 1-6 år gamla fick ta sig en dusch, smidigt att ta alla samtidigt. 


Efter dusch blev det lite film innan lunch och sen kände jag att "Vi måste gå ut!!!" Barnen hade massor av energi och jag kände att det kommer ändå inte blinågot vettigt gjort inne, tvätten var redan hängd och en ny maskin var igång. 

Vi klädde på oss och barnen och tig en promenad, 2km till macken för att köpa en glass och sen hem igen var tanken. Men klockan tickade och vi beslöt oss för att gå till skolan först och möta upp skolbarnen, annars skulle de hinna hem med bussen före oss. 

Vilken tur att vi gick till skolan för jag hade vissthelt glömt bort utvecklingssamtalet jag skulle ha med Jonna 🙈. 

Barnen och pappan "roade sig" på skolgården och jag gick på samtal, ett my ler positivt sådant, som lägst har ungen D i betyg och flest C men har chans att höja sig i vissa ämnen innan terminen är slut!
Visst hon går bara i 6:an så betygen kanske inte är superviktiga men hon ligger ju bra till och gillar skolan så jag är stolt över henne ❤

Efter samtal blev det glass och sen en promenad hem. 
Skönt att få ut och röra på sig lite, kanske inte gjorde så stor nytta då vi åt glass men friskluften och röra på oss fick vi ändå!
När vi väl var hemma igen konstaterade jag att vi varit borta drygt 3 timmar. 

Blev lite slappande innan middagen lagade och efter middag lektes det en liten stund innan läggdags och tack och lov tog nattningen bara drygt 1 timma idag... låter länge men bra för att vara den period som varit nu ett tag. 

Igår blev jag köar med nattningen 21.30, tog en kopp te och sen satt jag och nickade i soffan och Göran slumrade brevid så jag beslöt mig för att lägga mig tidigt. 
22.07 la jag mig och efter lite snurrande tankar så sov jag tills 02.00 tiden då Lilly kom springande, med gråten i halsen sa hon att det var spindlar i hennes säng!
Hon hade sprungit ifrån nappen så jag hämtade den och kom samtidigt på att jag glömt kissa Theo och tack och lov hade han inte hunnit kissa. 
Nästa gång jag vaknade så var klockan va 05.30... släppte ut katten och sov vidare en stund. 

Får se hur natten blir, förhoppningsvis lugn, det går ju åt rätt håll efter sjukdom och kaos så snart kanske alla barnen sover hela nätterna i sina sängar igen!? Hoppas i alla fall. 



Första dagen på jobbet efter 10 års "ledighet"!

Japp, idag var första jobbdagen sen jag gick på mammaledighet när jag väntade Meja, sjukt va tiden går!

Sen om man kan kalla det för "ledighet" vet jag inte men i alla fall tjänstledighet från jobbet. 

Jag kom dit i tid och möttes av jättefina tjejer som var jättetrevliga! 
Jag kan inte direkt säga att jag var nervös innan man lite spännande var det ju, ingen av mina gamla arbetskamrater är kvar så jag visste ju egentligen inte vad jag skulle vänta mig. Jag är ju en tant nu i jämförelse med de små pinglorna som jobbar där tänkte jag 😂. 

Hade en ganska lugn dag bokningsmässigt när jag kom men sen fylldes kunderna på och vips så var dagen slut och det var dags att åka hem. 

Så nu är det bara att köra på, ska väl få lite egna verktyg och lite kläm på alla produkter och kassasystemet så ska nog det här funka hur bra som helst. 

Sitter nu och nattar barnen, bara Lilly som har svårt att somna då hon råkade somna innan middagen. 
Sen ska jag eller Göran åka och hämta Casper och om det sen finns tid så kanske vi hinner se lite film, om jag inte somnar först 😅. 

Fortsatt trevlig helg allihopa!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus