Regniga lakan...

publicerat i Vår vardag;
Förmiddagen var varm men lite molnig, skönt tycker jag, blir lite för jobbigt med direktsol i flera timmar... Har tvättat sängkläder, blev sammanlagt 3 maskiner.
 
Efter lunchen blev det jätte varmt och stekande sol, maskin nr 2 torkade jätte snabbt och jag hängde ut maskin nr 3 innan vi gick till Svärmor för att fika.
 
När vi fikat i det fina vädret så börjar det plötsligt droppa från himlen! Vi kikar upp och ser gigantiska grå moln... Det kommer en liten skur, vi snabbar oss hem och nästan hemma så kommer en rejäl skur!
 
Göran tvättar bilen i regnet, mina lakan hänger fortfarande ute och Ninni hon vaknade av allt oljud, både regn, skrikande syskon och en maskin som sprutar vatten med högtryck (minns inte precis nu vad det heter)!
 
Och nu under tiden som jag försökt knåpa ihop dessa ynka rader så har jag fått minst 10 frågor om allt och inget + att Göran ville ha varmvatten i en hink... 
 
Det är typ alltid så att om jag väl ska göra något som jag behöver ägna all min uppmärksamhet på i någon minut så ska alla ha hjälp och fråga massor, men om Göran är upptagen med något så låter barnen honom vara ifred 9 ggr av 10!
 
Slutdeppat... efter regn kommer solsken heter det ju, så jag hoppas att lakanen torkar på och att jag slipper bli mer irriterad än jag redan känner mig!

Mycket bättre idag!

publicerat i Towe (nr 6), Vår vardag;
Natten var lugn, att hon fick tömma magen ordentligt igår genom att kräkas gjorde susen, allt slem följde ju som med upp.
 
Lite varm var hon i morse men är pigg och leker ute tillsammans med resten av skaran.
 
Läsa lite böcker är mysigt :)
 
 
Älskade Towe ♥

Stackars små!

publicerat i Djuren;

Varje gång Sötnos fått ungar så har hon efter någon dag försökt flytta på dem, helst under vår säng...

Vi har haft dem i korgen stående på soffan där hon födde dem och har planerat att så småningom flytta dem och ställa under spjälsängen men det kändes inte som någon brådska... Tills nu!

Nyss sprang hon och gömde en av ungarna under vår säng och det värsta är att man typ inte kan komma åt under den på ett smidigt sätt då det bara finns en glipa på mellan 15-20 cm på ena sidan...

Göran fick försiktigt lirka ut den med bandyklubban och under tiden fick Sötnos snällt vänta ute på bron.

Ungarna har nu fått flytta under spjälsängen och vi har täppt för så att hon inte ska kunna komma in under vår säng. Förhoppningsvis förstod hon och vi slipper leta kattungar fler ggr.

Hör nu hur det tuttar i alla fall :).

Så här ser de små liven ut, tog denna bild igår.