Höstlov, missarna och Kyrkis...

publicerat i Djuren, Vår vardag;
Det har varit lov denna vecka och snabbt har den gått!
Vi har inte gjort något speciellt förutom att ta det lugnt, slappa och bara vara. Igår var vi ute några timmar, synd bara att det vag ganska kalla vindar. 

Idag var det Kyrkis i vanlig ordning som så gott som varje torsdag och eftersom det är lov så fick alla barnen följa, Casper ville inte så han stannade hemma med Göran. 

Det blev mycket lek och stoj men jag försökts hålla barnen från att springa och vara alltför högljudda men det blir ju lätt att de glömmer bort sig i leken och speciellt när det där finns andra barn att leka och tjoa med också, de blir så uppspelta allihopa 😊.

Karin bjöd på god mat och till efterrätt marängswish utan maränger. 

Caspers dator krånglade i morse så när vi var på Kyrkis så tog grabbarna en tur till Svenstavik och hälsade på Robert och Liam. Robert är mer haj på datorer när det uppstår problem så han fick rycka in och hjälpa lite. 

När vi andra kom hem efter Kyrkis så lade jag ner Theo i vagnen för att sova, i vanliga fall går vi till Kyrkis men idag tog vi bilen så vi var så många samt det blåste iskalla vindar. 
Hilma och Melvin följde med Lotta, Rasmus och Pontus hem för att leka. 

Ninni var ganska slut efter Kyrkis och det var jag också så vi myste ner oss i soffan och sov någon timma medan Jonna, Meja och Towe slappade vid tv och surfplatta, också i soffan. Det är så otroligt skönt och mysig att bara få lägga sig och sova en stund på dagen ibland, när tillfälle ges och det är ju inte så jätte ofta. 
Ninni somnade till brevis mig först men då tog jag henne till mig och så kröp vi ner under täcket tillsammans ❤️


Någon timma senare vaknade Theo och när jag tagit in honom och myst lite till i soffan var det dags att laga middag innan grabbarna kom hem. 
Idag blev det spenatsallad med ägghalvor!

Tog även tag i att ställa fram kattlådan till kattungarna idag när jag lagt Theo, bytte handdukar i korgarna också. Man kan säga att det blir ganska trångt i den stora kattlådan med 14 små kissar i. 
Det skiljer bara några dagar mellan de två kullarna som är typ 4 veckor nu och det börjar bli rätt bra fart på dem!


Bara härom dagen så möblerade vi om lite i Jonnas och Mejas rum så att vu även kunde flytta in Kissens kattungar dit, smidigare att ha alla på samma ställe och kunna "stänga in" dem. 
Både Kissen och Sötnos accepterade vårt drag bra och nu turas de om och samsas om att ta hand om alla missarna vilket är jätte bra då en av Sötnos alla 9 bebisar är ganska mycket mindre än de andra. 

Såhär såg det ut igår när Kissen lade upp sig för matning 😊. 

Och då är inte det här alla bebisarna men det är inte bara hennes heller utan de flesta av dem är nog Sötnos ungar 😉

Nu ska jag gå och kissa en sista gång innan det är dags att försöka få lite sömn. Snö!

publicerat i Vår vardag;
Andra gången som marken är vit denna vinter (vad jag minns) och idag har snön legat hela dagen, i alla fall på gräs och i vägkanter, på själva vägen är det slask. 

Så här såg det ut i morse:
Det är nog dags att plocka fram alla vinterkläder snart, skulle vara skönt att ha det gjort även om jag inte tror att vintern kommer på allvar riktigt än. 

Vecka 36+6!!!

publicerat i Lilly (nr 9), Vår vardag;
Idag är jag i vecka 36+6, i morgon har jag gått 37 fulla veckor av denna graviditet. 

Jag skulle ha tagit en bild för 5-6 dagar sen men det blev bara inte av...

Så här stor är vi nu!!!

Det börjar ju som sagt att närma sig och det känns i kroppen, jag har haft och har ganska ont till och från i höftpartiet men absolut inget att klaga på, mest ont får jag efter att ha suttit stilla en stund uppkrupen i soffan eller när jag ska gå en promenad vilket därav inte händer alltför ofta, promenader alltså... 

Jag har inte packat någon BB-väska än men jag har skrivit en liten lapp med grejer som ska ligga i den. 

Jag gruvar mig som vanligt inför förlossningen även fastän jag vet att det brukar gå fint när vi väl är där, men jag vet ju hur det varit och brukar vara och att det gått kanon med alla förlossningar hittills! Är väl lite det som oroar mig, tänk om det inte blir som det brukar!?!?!?

Snart är vi i alla fall 11 i familjen och vi längtar nog allihop! Det ska bli så roligt, mysigt, härligt och säkert stundvis jobbigt men det kan det ju vara vissa dagar ändå, för alla. 

Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen och försöka få mig lite sömn innan det är ny dag och det är dags att kliva upp och koka gröt. 

Vi var förresten till stan och handlade idag så nu har vi mat en dryg månad till!

Ska även försöka göra klart det sista på mina små ugglor och montera dem så de bildar en söt mobil till barnvagnen 😊. Bild kommer när den är klar. 

Natti natt! ❤️