Kan säga RRR!

publicerat i Meja (nr 3);

Apropå Meja så kan hon och har kunnat i någon månad nu säga R!
Det började lite smått efter jul (tror jag det var) med att det började låta mer och mer åt rätt håll och hon ville faktiskt själv försöka lära sig.

Det tog bara någon vecka så blek det massor med R hela tiden, till och med i ord som PYJAMAS där det inte ens finns R :), PRAMAS blev det på!

Hon tappade ju i samma veva båda framtänderna i överkäken och då blev det ju lite svårare men det hindrade inte den envise :)
Att låta RRR var lite svårare men nyligen lärde hon sig det också så nu är hon över det steget i utvecklingen.

Tänk att till hösten börjar hon "Lillettan"!!! Tiden går verkligen föst och barnen blir större och lär sig nya saker mest hela tiden.

Tand nr 6 borta!

publicerat i Meja (nr 3);

Meja kom idag och visade att ännu en av hennes ränder var rejält lös och sa att den vill hon dra ut ikväll innan hon ska sova!
Nyss knöt vi en tråd runt och vips hade hon dragit ut den helt själv!
Hon hade bara provryckt två gånger och sen var det klart!
Mycket stolt över sig själv sitter hon nu bredvid mig här i soffan, hon ville få vara uppe lite längre än de små eftersom hon var så duktig och det får hon, det är ju ändå helg :).

Så från att ha haft världens ångest för att dra ut en av de första tänderna för någon månad sen till att själv tala om att hon ska dra ut den ikväll, pappa skulle visst få äran var det tänkt men nu fixade hon ju det helt själv!

Vår fina 5,5 åriga Meja har nu tappat 6 tänder redan och gluggen på övervåningen är nu ännu större!

Svarta naglar...

publicerat i Allmänt;

Fick lust att sätta lite färg på naglarna idag, passa på när de är jämnlånga för en gångs skull, även om de inte är så speciellt långa :)

Svart är väl egentligen ingen färg men lyxigt känns det i alla fall och bättre än rosa eller rött ;P