4 månader och sjukstuga...

Vi är sjuka, lite därför jag varit lite frånvarande här... hoppas på att vi är friska snart och att jag inte blir sämre. 

För övrigt så blev Minnah 4 månader idag ❤️. Hon firade med att sova bort i stort sett hela dagen ute i vagnen under tiden som vi körde in ved, skottade all snö av taket och lekte i flera timmar ute. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


1:a mars och -33 grader!!!

Läste någon stans att med mars börjar våren och det brukar kanske vara så men i år vet jag då inte, -33 grader var det i morse när jag klev upp. 
Som tur var så kom solen sen fram och vid 09.30 tiden var det ca -20...

Jag klädde på Minnah, Louie och mig själv, bäddade ner dem i vagnen och sen traskade vi iväg mot kyrkis. Hade först bara tänkt gå direkt dit men eftersom det var så härligt väder och jag inte visste om jag skulle hinna med någon promenad senare idag så tog jag en extra sväng direkt. En timma senare, efter en rask promenad med donkeyn (syskonbarn) så var jag ganska svettig. 
Louie som varit vaken sen 05.25 somnade under promenaden och fick så sova. 

Mysigt och trevligt kyrkis som vanligt och på vägen hem tog jag en runda runt svärmors kvarter inna jag gick hem. In och klä på Louie som bestämt pekade på overallen och ville absolut gå ut en stund. 
Barnen kom hem från skolan precis när han var redo att hå ut och Towe var så snäll och stannade ute med honom en stund. 

Svärmor ringde en stund innan och frågade ifall hon skulle hämta barnen på dagis och det fick hon gärna göra. När även de kom hem fick vi lura in Louie så vi kunde äta lite mellis. 

Fiskpinnar och pommes till middag, himla god remouladsås fick jag till också, brukar använda fil men tog nu grekisk yoghurt. 

Jonna var snäll och gjorde de mindre barnen klara för sängen, en och en och sen hann de leka "alla händer bakom ryggen nu kan snälla hunden vakna" innan de skulle sova, de hann till och med att se bompa i 1 timma och det har inte hänt på väldigt länge för vi brukar äta så sent. 

När barnen kikade bompa så försökte Jonna lära mig koreografin på dansen som de övar på i dansgruppen hon går. Det är ju typ 16 år sen jag slutade dansa nu. 

Det var tur att Louie började böka runt i sängen nu ikväll så jag kunde upptäcka att den satans katten kissat i den, annars hade han kanske fått sova i det!!! Fy!!! Men nu är det renbäddat och han sover nästan. 
Jag ska strax natta Minnah. 

Älsklingen har jobbat idag också, 3:e dagen och det låter som det går bra och är skoj. Han började 13.00 och slutar 20.00 men fick gå lite tidigare eftersom det är sista introdagen. 
I morgon jobbar han till 16.30 och sen är han ledig några dagar. 

(null)
Brrr!!!

(null)
Tummen! Den är ju sååå god ❤️

(null)
Ganska lugn middag för omväxlings skull eller så var det bara jag som blev mindre uppstressad av att ha öronpropparna i, tror en kombination av båda. 
❤️❤️❤️

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus