Torsdag...

publicerat i Vår vardag;
Idag var de vardag igen, upp, äta frukost, skicka Jonna och Casper till skolan, klä på resten av barnen, göra oss i ordning och gå iväg till kyrkis. Göran gjorde sällskap och lämnade Meja på dagis, Morris fick också hänga med!

Melvin gick hela vägen till kyrkan, han fick åka på vagnen om han ville men han ville gå själv! det gick inte lika snabbt att komma fram men det kan det vara värt såna här gånger!

Hade med mig saxen och snyggade till topparna på Mia, sen berättade hon lite om sin Afrika resa! Mycket intressant men otroligt skrämmande!!!

Efter några mysiga timmar med andra mammor och barn så gick vi hemåt, Erika gjorde sällskap med oss och Melvin gick själv nu också! Han åkte en kort bit men sen ville han gå igen! Klockan var bara 12.30 så vi gick hem, jag frågade ifall vi skulle vara ute men Melvin ville in och kika på en film...

Fick för mig att det var onsdag så jag ringde hit svärmor så hon kunde passa barnen när jag hämtade Meja på dagis, Göran hade åkt till Svensta och Jonna & Casper hade lång dag på skolan (trodde jag)... men det var ju torsdag och se kom hem vid 13.20...
Susanne gick hem över samtidigt som jag skulle hämta Meja på dagis strax innan 14.00, Casper såg efter Towe, Hilma sov fortfarande i vagnen och Jonna & Melvin kikade på film.

Hemma igen så pysslades det på med lite av varje, Casper gjorde läxor, meja ritade Jonna & Melvin kikade fortfarande på film, jag eldade i källaren och Hilma vaknade så småningom.

Vid 16.00 tiden värmde jag korvgryta, Göran kom hem precis när vi skulle äta! Vi åt, Jonna åkte på kör, de andra barnen lekte, Meja satt vid datorn en stund, tiden gick och Hilma fick sin välling och de andra fick kvällsfika. Vi nattade barn och vid 20.00 tiden gjorde jag Towe klar för kvällen, sjönk ner i soffan och tuttade henne medan vi kikade på Antikrundan!

Towe somnade rätt snabbt och jag bar upp henne till sin säng, vi gjorde fika, kikade på lyxfällan och sen Big brother, skräck tema var det och killarna var värst!! Fortsättning i morgon såklart!

Nu är klockan snart mitt i natten, jag är egentligen jätte trött men jag kände att jag måste skriva, har ju lovat + att det blir så mycket att ta igen om man skjuter på det för länge!

Hunden är kissat, elementen är varma, Göran snarkar på soffan... jag tror det är dags för sängen!!!

Puss puss & natti natt!!!

En heldag i Östersund!!!

publicerat i Vår vardag;
(igår onsdag)

06.15 klev vi upp, åt frukost, klädde på för att ta oss iväg i tid!

07.30 satt alla i bilen, förbi en snabbis hos Susanne och sen mot staden! Under färden fick vi ett intressant samtal med mycket bra information!!!

09.00 hade jag tid hos frisören, Salongen blev det denna gång och jag var där precis i tid! I stället för 40 minuter så var jag klar efter 1,5 timme... mitt hår är inte som alla andras... kanske ska boka dubbla klipptider hädanefter!? Men bra blev det i slutändan! Har ingen bild ännu men ska fixa det.

11.00 hade vi tid hos Fotograferna, vi parkerade på Domus garaget och gick därifrån, det var några som kollade duktigt när hela familjen Meyer kom gående rakt igenom Mittpunkten!
Vi hann i tid och fotograferingen gick jätte bra, lite annorlunda men roligt och barnen var jätte duktiga, de fick beröm av fotografen!!!

11.30 var vi klara och vi tog en tur till Lillänge för att handla hundmat på Djurmagasinett och sen vidare till Barnens hus för att köpa en första bok till Towe och födelsedagspresent till lillebror!

12.00 anlände vi till Djungelhuset, vi löste in oss och beställde mat på en gång. Vi åt och sen sprang barnen gladeligen iväg och lekte! Vi hade med oss vagnen in och Towe sov mest hela tiden, åt lite då och då, var vaken en stund och passade på att bajsa rejält, åt igen och sen somnade hon!
Efter 4 timmar beställde vi glass och efter en fika så packade vi oss iväg...

Vi åkte till Lillänge och gick in på Team Sportia där jag och Göran köpte ett varsitt par skor, jag köpte ett par Easy tone och Göran ett par salomon, båda paren klassades som promenad skor... jag har inte ägt ett par ordentliga skor att gå i på flera år, inte Göran heller så det var på tiden!

Sen blev det en sväng på onoff där vi inhandlade en varsin försenad födelsedagspresent! Men vi kan inte hämta dem förrän på fredag...

Barnen väntade under tiden tålmodigt i bilen och det hade gått jätte bra enligt Casper, han och Jonna brukar annars alltid tjafsa och bråka men energin kanske var slut efter en dag på Djungelhuset!?

Eftersom klockan nu var ca 18.20 så gjorde vi ett snabbt stopp vid det stora gula M:et, körde drive in och barnen fick en varsin cheeseburgare som kvällsfika, skönt att slippa ställa sig med det sen när vi kom hem...

In en snabbis på Jysk strax innan 19.00 då de för övrigt stänger, köpte persienner som vi lagt undan fastän man egentligen inte får lägga undan!!!

Sen åkte vi raka vägen hem, var hemma strax efter 20.00, vi packade ur bilen, Göran for på bandy och jag nattade barnen! Casper var uppe en liten stund extra och passade Towe så att jag kunde gå ner i källaren och tända upp...

Meja hade svårt att somna så hon kom upp när jag kikade på reprisen av En unge i minuten, kanske inget bra program för henne men det visas ju inget som hon inte borde se, hon tyckte det var intressant samtidigt som hon talade om att hon inte ville föda barn! Hon såg ju förstås att de hade ont!

Göran kom hem lagom till Big brother, vi kikade på det, sen gick han och duschade och då somnade jag, till slut så gick jag och lade mig, Göran kom och gjorde mig sällskap efter någon timma...

I det stora hela så var det en underbar dag med hela familjen och barnen skötte sig otroligt bra!!! Lite gnäll i bilen då det väntade på mig när jag blev klippt men det kan man ju förstå då det tog mycket längre tid nä vi trott!

Ps. det kommer bilder senare...
och ett stort tack till Maria för att du passade Morris !!! Ds.

Nu vet vi!!!

publicerat i Vår vardag;
Nu vet vi till 99,99% vem som skrivit de elaka kommentarerna på min blogg och det är mest troligt samma person som tog nyckeln på skolan!!!

Så skönt att veta vem och vi kommer att få mer information inom kort! Tänk att det finns så underbara och ärliga människor på denna jord, och då menar jag ju självklart inte den skyldige...