Symaskin... vill ha nu!!!

publicerat i Vår vardag;
Jag vill ha en ny, är trött på min gamla sega 70-talare nu, kunde inte ens sy en liten raksöm igår utan att den skulle fastna i tröjan jag sydde på.... egentligen är det inte något större fel på den jag har, bara att den är tung som ett as samt att den är trög i början, man ska liksom varmköra den och sås kulle det har gjorts en service/smörjning på den! Men jag vill ändå ha en ny som man bara kan ta fram snabbt och enkelt och sy på med en gång, en som man vet att den alltid fungerar. Har spanat in en Husqvarna för 1890kr fanns även en för 2300kr båda var nedsatta i pris och jag fick gärna låna hem och röva under en helg om jag ville, det är ju viktigt att jag trivs med den menade hon som äger affären! Det är service det!

Jag lär väl få försöka spara ihop till den, men hur lång tid det tar vet man aldrig... å andra sidan är det ju snart jul och jag kanske har varit extra snäll och duktig i år!? eller???? Men man är väl för gammal för julklappar nu :0(

Men drömma kan man ju alltid och det är väl tur, det finns så många drömmar, tankar och visioner som gör att man blir på bra humör och orkar kämpa vidare!

Livet kommer nog aldrig att bli helt lätt men förutsättningarna kunde ju få vara bättre än de är nu i alla fall, men den tiden kommer väl den också, men det känns som att kämpandet aldrig kommer att ta slut!!

Det får tiden utvisa...

Onsdag hela dagen...

publicerat i Vår vardag;
Har kikat på Idol och Berg flyttar in, nu sitter jag här och kikar lite medan jag väntar på resultatet av röstningen. Göran är tydligen väldigt trött för det snarkar i soffan.

Göran har bytt dragkroken på saaben idag, vi gick ut allihopa vid 14.30 tiden, sen var vi ute tills det var dags att laga middag, när jag gått in så ramlade även barnen in en efter en, Göran kom in när han var klar med skruvandet och det var strax innan maten var klar!

Det blev köttfärslimpa, potatis, grönsaker och hemgjord gräddsås idag och gelé såklart, hemgjord den också! Som sagt blev middagen i senaste laget, strax efter 18.00 satte vi oss till bords, sen blev det lite tv för barnen innan sängen, alla somnade snabbt och smidigt ikväll!

Näsan min blir bara tätare och tätare, snörvlar, stånkar och stönar... det rinner snor och det river i halsen, huvudet känns tungt, men lite Alvedon och varmt te kanske gör susen!

I morgon vänta möte med soc angående Jonna, utredning ska planeras och allt känns sjukt onödigt och stört, men nu är vi här och det är detta som ska göras, får se vart det leder...

Efter mötet på soc ska jag till Barnmorskan, första träffen efter inskrivningen! Lite prover på labb innan i vanlig ordning...
Efter det så far vi troligen vidare mot stan, handla lite, ombesikta bilen och hämta ut en nu dammsugare på OnOff, vi lämnade in en reklamation på munstycket men får tydligen en helt ny dammsugare om vi vill och får dessutom behålla den gamla!!! ja ibland undrar man va de tänker med!

Snart är det åter helg och veckorna bara flyger iväg, det känns skönt på ett vis men ändå lite skrämmande! Har ett liiitet problem att lösa, jag brukar ju städa på torsdag förmiddagar men hur blir det i morgon när vi ska vara borta!? Får ta det på freda då i stället... sen blir det ju första fredagsfinalen med Idol för i år!

Ja nä, jag hade inte så mycket att komma med idag, men så får det ju lov att vara ibland...

Hoppas det går bra i morgon! Men varför skulle det inte göra det????

Pöss å kräm!

Supersnorig!!!

publicerat i Vår vardag;
Kände mig lite vissen i morse när jag vaknade och även lite igår kväll men tänkte att det lär väl gå över... men efter lunchen var det som att någon knäppte med fingrarna och jag började nysa, snoret rann och halsen ömmar! Huvudet känns lite halvt bortdomnat också men det kan det ju vara ibland ändå ;0)!!

Hoppas i alla fall att det går över snart, gillar inte att vara sjuk för jag hinner inte vara sjuk på riktigt, ligga i sängen, vila och bli uppassad, sånt som hör till ;0), nä får man inte det så kan man lika gärna få slippa vara sjuk för annars blir det bara extra jobbigt allting som ändå måste göras!

Snart är det läggdags för barnen och de får varken välling eller kvällsfika ikväll för vi avslutade nyss en väldigt sen middag!