Middag hos Svärmor...

publicerat i Vår vardag;
Idag sov jag och Meja länge, strax efter 10.00 klev vu upp, även Hilma sov länge, fast hon hade vaknat en sväng tidigare och sen somnat om igen!

Göran åkte ner på Grindes och handlade frukost vid 11.00 tiden och resten av dagen har bara försvunnit, jag duschade och hade lite spa för mig själv medan de andra kikade på film och åt chips.

Tony var här och Melvin följde med Farmor och Patrik till stan en sväng, de skulle handla och lämna in sågblad för slipning.

Sen när de kom tillbaka vid 15.30 tiden följde Meja med farmor hem en sväng och Melvin fick stanna hemma och äta glass.

Jonna kom hem strax efter 16.00 tiden, och hon höll sig faktiskt lugn, hon spikade i spikar i en bräda som skulle bli en klädhängare!

Jag gjorde en mall för att sy dynor till tvillingvagnen, kan tänka mig att det kan spara en del på klädseln om man har det, fattades bara något att sy av... Men jag hittade en gamla sovsäck som går att göra om till täcke som passar bra, den var brun på ena sidan och knall orange på den andra!!! Blir bra till en brun och svart vagn!!

Sen strax före 18.00 promenerade vi till kvarteret bredvid för middag hos Susanne och Patrik, vi var lite ena men det gjorde inget för det var de också!! Maria va också där och åt, det blev en trevlig kväll och vi var hemma igen strax efter 21.00.

Hilma och Melvin sover, Jonna sitter i soffan och läser "Max böcker" för Meja, de ska snart också i säng. Casper är med Tony och åker båt, han kanske skulle sova där...

Ikväll spelade Tomas Ledin på hembygdsgården, det var en frispelning han själv ville ha i samband med att han firar sin mamma och pappas Diamantbröllop!! Pengarna som de fick in ska gå till olika föreningar här i byn och det var mer än 1000 besökare, kanske kan få mer exakt siffra senare, men många var det i alla fall! Det är nästan så man skulle ha varit där bara för att det var här i Rätan men vi hade ingen lust, och sånt måste ju planeras i förväg också!

Ja det var dagens...

Puss puss!

Ja just ja, Göran fick ju sin nya telefon igår så Casper fick hans gamla för vi fick med ett refillkort av säljaren som var till Casper... Så nu är han jätte mallig för att han har en mobil och pappas dessutom, han visste att han egentligen inte skulle få en förrän han fyllde 10 år!!!

En grå dag...

publicerat i Vår vardag;
Ja vädret var inte det bästa idag heller, grått och fuktigt, alldeles kvavt och det är ju rätt jobbigt! Man öppnar för att vädra och det händer ingenting, tvätten torkar heller inte som den ska och så han man ju ingen fungerande tumlare heller när man skulle behöva...

Var till Åsarna en snabbis och hämtade ut Görans nya telefon som tydligen har legat där i 4 dagar redan, det ska tydligen ha gått ut två aviseringar via sms också men dem har vi inte sett röken av..

CDI boxen till Caspers fyrhjuling hade också kommit men det verkar inte som det var det som var felet... typiskt 400kr åt pipan...

Nä sen har vi nog inte gjort något vettigt idag, tvättat lite men det är som sagt inte roligt när det inte torkar som det ska..

Gick upp och vilade en stund på eftermiddagen för då kändes det sådär konstigt i kroppen igen och jag blev arg och irriterad, fick nästan panik på allt.... tror inte jag somnade men det är känns ändå som att allt bara försvann lite då och då, låg som i dvala...

Nu blir det nog lite mys framför tv:n, synd bara att det inte finns nå godis, men det brukar inte vara så gott som man föreställer sig heller så det är väl lika bra...

Meja hade lite svårt att somna så det slutade med att jag låg där i sängen med henne, men då var mitt krav att hon skulle vara tyst och stilla, det tog inte så länge förrän hon sov!

Jonna blev kvar hos Nikita en natt till! Men i morgon ska hon hem för jag tror det räcker att vara borta 4 nätter och 5 dagar!!! Men hon har nog haft det jätte bra och det är bra att vi får komma ifrån henne ibland och hon från oss!

Tjingeling! (som Tina sa ;0)... )

Tuggummi i hjärnan...

publicerat i Vår vardag;
I morse sov vi ganska länge och efter frukosten så blev allt kaos, inte här hemma utan i min hjärna! Allt kändes jobbigt och trögt och tillslut tog jag en trött Hilma och gick upp och la henne i sin säng för att sova. Själv gick jag och la mig i våran säng och drog täcket över huvudet en stund. Det kändes som jag hade tuggummi i hjärnan samtidigt som det kändes som att kroppen skakade och jag kände pulsen i hela kroppen, jag försökte slappna av men det gick inte... Göran kom upp efter drygt 30 min och vi låg och pratade lite och då hade det hunnit bli lite bättre men det var ingen rolig känsla alls..

M&M som hade kikat på Shrek ville se mera film och äta popcorn och eftersom vädret inte alls var tilltalande idag och alla verkade trötta och hängiga så tyckte jag det var en jätte bra ide!

Själv satte jag mig med telefonen och ringde till flera företag där man någon gång under årens lopp skaffat sig krediter som man inte längre använder. Jag frågade efter kreditbeloppet och bad dem plocka bort dem och det kändes ganska lättande, det är ju helt onödigt att de bara ligger där, för de är ju i vägen om man behöver söka lån och liknande. Sammanlagt sade vi upp krediter för runt 85000kr!!!! Visste inte ens att det var så mycket innan jag började ringa!

Vid 16.00 tiden klädde vi på oss och satte oss i bilen för en tur till Svensta, Casper ville köra lite kart och även knäppa lite bilder för att ev lägga ut dem på blocket, han har tröttnat en aning och ibland kan det ju vara så! Nu kanske han vill ha en båt i stället men det kan ju snabbt ändras det också! Vi får se vad det blir, en sak i taget!

Casper har nyss lagt sig och Meja är fortfarande vaken, hon somnade i bilen på vägen till Svensta men hon har inte fått sitta uppe med oss utan har fått ligga i sängen och försökt sova, hon har kommit upp några gånger och kissat men åkt direkt tillbaka till sängen! kanske hon kan somna nu när Casper också ligger där inne!?
Hilma var också lite svårsövd, låg och var ledsen en stund innan hon också somnade.

Nä nu räcker det för idag och så får vi se vad morgondagen har att bjuda på!
Puss å kram!