Jonna hemme igen och med en lös tand!!!!

publicerat i Vår vardag;
Ja Jonna kom nyss hem, hon har varit hos en kompis sen i fredags kväll och det har tydligen gått jätte bra! Det har varit ganska lugnt och skönt utan henne men jag hann faktiskt börja sakna och längta efter henne!!!!

En lös tand hade hon också när hon kom hem och som hon har väntat på att hon ska få en lös tand!!! Hon sa nyss att hon ville dra ut den på en gång, men den måste ju bli lösare först svarade jag och hon sa att då ville hon åka till tandläkaren och dra ut den!

Får väl se hur mycket tålamod hon har att vicka på den, kanske den är ute i morgon om hon är ihärdig!!!

Finaste Stina på besök!!!

publicerat i Vår vardag;
Ja igår äntligen kom hon förbi en sväng och lilla Nils fick jag träffa också! Men de fick inte komma in och hälsa på eftersom barnen är sjuka, så onödigt om han som bara är 3 veckor ska bli sjuk..

Men det var i alla fall jätteskönt att få träffa henne för det var ju såååååå länge sen sist, det blir ju lätt så när man bor en bit ifrån varande + att det kanske inta bara är för mig att åka dit med hela högen, sen har ju hon jobbat in i det sista på graviditeten!

Är i alla fall väldigt glad över att hon passade på att kika in när de var påväg hem från Sveg, hennes karl kommer därifrån så de vade varit och visat upp prinsen för släkt och vänner!

Nils fick även en liten present av mig, en liten mössa som jag virkat och den var uppskattad! Det är ju inget märkvärdigt men ändå någonting!!

Puss puss

Förra helgen..

publicerat i Vår vardag;
Jag har varit jätte dålig på att skriva sista tiden men dels så har Melvin varit sjuk så det har inte funnits så mycket tid till att skriva och på kvällarna har jag varit jätte trött!

I alla fall så var Jonna hos mamma förra helgen, vi lämnade henne på fredag eftermiddag men tiden gick fort, barnen blev trötta och somnade en efter en och det slutade med att vi övernattade!!! Göran sov hos Robban där han för övrigt tillbringade sin tid när vi var hos mamma!

Vi åkte hem efter frukost på lördagen, Robban följde med eftersom vi ändå skulle tillbaka på söndagen och hämta hem Jonna igen. Vi åt hemgjord pizza och myste framför tv:n

Resten av veckan så har Melvin haft över 39 graders feber från och till och han är fortfarande inte feberfri. Han har både ätit och druckit dåligt, snorig och hostig är han också och som vanligt så har svinkopporna kikat fram, en på näsan och en på överläppen, det slår nästan aldrig fel att han får det i och med förkylningen...

Vi var inte på kyrkis på torsdagen eftersom barnen var tussiga, då hade även Hilma hunnit bli lite hostig och snorig.. i stället så tillbringade vi dagen hos Svärmor och hade stort bullbak! Göran var med Casper och Tony och åkte skidor på friluftsdagen med skolan.

Nätterna har varit lite si och så mest har det varit Melvin som varit kinkig och haft väldig hosta! Fast det har ändå varit lite mysigt att ha honom tätt intill, för övrigt så har Göran spenderat ovanligt många nätter på soffan, han har lätt för att somna där när han BARA ska kika klart på någonting på tv:n!!

Ja det var i alla fall en kort uppdatering, ska försöka uppdatera oftare hädanefter!

Puss å kram!!