Badat i en hink!

publicerat i Towe (nr 6);

Vi köpte ju en bassäng innan midsommar, eller typ en minipool som man blåser upp kanterna på och den rymmer typ 700 L vatten.

Vi skurade rent den idag (tömde den tidigare i veckan) och fyllde den igen, med kallt vatten! Hade vi eldat i pannan så kanske det gått att få till lite ljummet vatten i alla fall men med vår 120 L beredare så går det inte...

Till Ninni tog jag ut badbaljan och fyllde med varmt vatten och Towe fick ta den stora hinken som Melvin badade i för någon vecka sen, samma hink som Casper och Tony badade i några ggr när de var små :).

Tyvärr upptäckte vi när barnen badat i poolen att det är hål i den, luften åker ur och det är ur båda kanalerna... Antingen med sabotage eller otroligt dålig kvalité!? Borde hålla bättre om man betalar 300kr kan jag tycka!

Så här mysigt hade småtjejerna i alla fall <3

Vecka 36+0

publicerat i Theo (nr 8);

Nu är det bara 4 veckor kvar till bf! Men följer lillebror samma spår som sina äldre bröder så bör han komma några dagar tidigare, typ 5 el. 6... Det visar sig :).

Igår var vi till stan och jag hade haft ganska mycket sammandragningar större delen av dagen och vissa tryckte neråt och gjorde lite ont... Ringde förlossningen och fick komma in på en snabb koll bara för säkerhets skull när vi ändå var i stan.

Allt såg bra ut, det var iofs ganska mjukt där nere men tappen var det ändå 1,5-2 cm kvar av och den var sluten så vi bedömde det som ingen fara :).

Jag brukar ju ha förvärkar sista tiden men oftast de två sista veckorna vill jag minnas, inte de 4 sista...

Det börjar väl kanske bli dags att packa bb-väskan och göra iordning lite smått här hemma, kläderna har jag gått igenom men inte lagt på plats.

Fick avboka förra besöket hos BM som skulle ha varit i torsdags (3 dagar sen) men vi ska göra ett nytt försök i veckan som kommer, vi skulle höras på telefon i morgon (måndag).

Så här ser i alla fall magen ut nu idag, bilden tog jag för ca 1,5 timma sen.

Småkissarna 1 månad idag!

publicerat i Djuren;

Jag var tvungen att kolla i bloggen, datumet då de föddes fastnar inte...
Men idag den 29 juni blev de i alla fall 1 månad och det innebär ca 2 månader kvar tills de är redo att flytta.

De har listat ut hur de klättrar ur korgen så nu har vi ställt dit en med lägre kant, och även om de gärna ligger i sin korg så är deg inte brydd att undersöka omgivningen, dock har de bara vågat sig in hit i vardagsrummet, än så länge!

För någon dag sedan tog vi in kattlådan åt dem, en av bebisarna är dålig i magen men det verkar som det blivit bättre.

Vi ska börja ge dem lite välling och mat också så Sötnos slipper lite av ansvaret och allt tuttande.

Tror för övrigt att Sötnos tycker att det börjar bli trångt att dela korg med sina bebisar, hittar dem ofta tuttande i en hög på golvet :).