Snart är detta året slut...

publicerat i Vår vardag;
I morgon är det sista dagen på detta år! Känns som sagt som att det är mycket som går emot just nu och har väl gjort lite då och då under årets gång... men jag ligger inte ännu ;)

Jag hoppas på att 2012 blir ett bra år, kanske ett år då allt vänder och det händer en massa bra grejer, vissa grejer vet jag redan att jag ser fram emot och jag ska försöka göra så mycket jag kan för att det ska bli ett kanon år!

Vad händer i morgon då!? Jo det ska städas och plockas här hemma, massa julklappar som fortfarande inte hittat sin plats, sängkläder ska tvättas och bytas och sen ska det lagas middag och njutas hela kvällen! Det är i alla fall min tanke och plan just nu!

Idag har vi varit i stan, Göran var dit igår medan vi andra var hos mamma, Tina skulle stanna där några timmar så då tänkte vi att vi också kunde passa på att umgås allihopa!
Casper följde med Göran till stan för att hämta vår bärbara dator som varit på lagning, varför vi fick åka in även idag var för att vi fått med oss fel dator hem! men nu är det fixat och vi fick kompensation för den extra resan!

Barnen som sovit i bilen var inte så lätta att få i säng ikväll... men nu sover de, Göran är hemma efter bandyn, men en klubba mindre... 3:e eller 4:e klubban som gått av i år... hum..
I alla fall så har vi fikat toast och te och nu väntar lite glass och Mittnytt innan det blir sängen.

Puss puss på er alla ♥

inte bra...

publicerat i Vår vardag;
Det går verkligen inte bra nu... minsta lilla grej ska tjorva och vara jobbig! Ju närmare årets slut det blir desto värre så jag hoppas verkligen att det vänder tillsammans med det nya året!? man kan ju alltid hoppas!

Världens bästa Tina på besök!

publicerat i Vår vardag;
Tina kom med bussen i morse! Göran hämtade henne 08.35 och hon fick äta lite frukost med oss lagom till hon kom hit!

Dagen har flutit på bra även om jag känt mig trött och illamående första delen av dagen...

Nu ikväll när barnen var nattade och Göran var på bandy har vi suttit i köket och myst med lite julgodis, chips och spelat spel! Ett och annat gott skratt blev det också!!!

Nu är klockan strax 00.00 så det blir till att lägga sig och sova, mina ögon är trötta!

Puss puss♥