v. 24+3

publicerat i Ninni (nr 7);
Har varit dålig med bilder, tänkte ta en i fredags men det blev aldrig av... så då får ni en dagens i stället!
Bättre än inget!Inte bra med ljuset men men man kan inte få allt här i livet ;)

Annars är allt bara bra med magen, den har börjat få en riktig form som en bebismage så jag känner mig inte längre bara tjock ;)

Det har börjat röra sig ordentligt där inne också och det är skoj för då tänker jag oftare på att jag faktiskt är gravid!
Lätt att glömma ibland tycker jag :)

Har fortfarande inge krämpor förutom lite ischias ibland + att jag kan bli lite öm i ryggen fram emot dagen slut...
känner även av en början till halsbränna ibland så den lär väl komma igång så småningom!
Sen är det det där med humöret!!! Det är en historia för sig och det ska bli spännande att lära känna sitt nya jag i framtiden, det utan en massa gravid och amningshormoner i kroppen hela tiden!
Jag har ju konstant varit gravid eller ammande sen oktober 2006!
Nu är det ca 15 veckor kvar till bf för mig och jag tror att det kommer att gå ganska fort! vips så ligger man där och ska föda!

Några som det är desto närmare för är barnens faster Ewe som har bf den 8 Januari! Dit är det bara si sådär 5 veckor och det ska bli så spännande att se vad de får för en liten krabat! ♥


För min syster Tina är det 10 veckor kvar!
Hon hade för någon dag sedan räknat ut att det skiljer 32 dagar mellan hennes och min bf, ska bli spännande att se hur mycket det kommer att skilja när båda är ute!


Puss på er alla!

Förvånande tålamod!

publicerat i Vår vardag;
Förvånar mig själv denna morgon med mitt eget tålamod som verkar vara på topp trots en massa gnäll vid frukosten! Tror det kan grunda sig lite i att jag inte behövde tjata så mycket på att mannen i huset skulle stiga upp ;) han började jobba 07.00 och hann ändå äta frukost med oss då jag klev upp 06.10!

Hoppas i alla fall att det håller i sig hela långa dagen!

Hilma struntade helt i frukosten... men gröten står på bänken och väntar ifall hon blir hungrig! Lite svårt att förklara för henna att hon måste äta...

Annars blåser det friskt ute, dock inte alls i lika stor utsträckning som söder över där de haft riktiga stormar senaste dygnen...

Jonna och Casper gick precis till bussen, de andra kikar på bompa, ja förutom Towe som kryper runt och luktar skit ;) Dags att besöka badrummet!

Puss♥

Papparkaksbak blev det ändå!

publicerat i Vår vardag;
Efter ett rejält utbrott på barn som var mer vilda än tama i sina diskussioner vid middagsbordet så blev det pepparkaksbak i alla fall! det höll ju barnen sysselsatta och jag visste vart jag hade dem ;)

Diskuterade varför jag blir arg på dem och så vidare och sen hade vi det rätt så mysigt! Barnen bakade i minst 2 timmar och det behövs när man ska baka upp drygt 2 liter deg!

Vid 21.00 hade de bakat klart, ätit pepparkakor och mjölk till kvällsfika och hoppat i sina sängar!

Vissa av barnen har som ni såg sprungit i pyjamas mest hela dagen! Förutom på förmiddagen då de var ute och busade några timmar i snön ;)

Jag däremot har inte varit ute och jag har inte fått på mig några kläder, men så får man göra en söndag!

Göran och Casper var till Brunflo en sväng efter middagen och lämnade in Opeln för toning av rutor, hem kom de strax efter 20.00 i en Beatle som de fått låna!