Fredag och Tina åkte hem....

publicerat i Vår vardag;
I morse klev jag upp 06.15 för då var både Casper och Melvin vaken och Morris behövde gå ut och kissa! Melvin gick genast upp och väckte Tina!!!

Jag tog en liten promenad med hunden och var hemma igen strax innan 07.00 och sen lagade jag frukost! Casper hann också äta med oss idag!! det brukar han inte hinna då bussen går 07.30 men det tror jag att det kommer att bli ändring på framöver, fast å andra sidan så klarar han sig rätt bra själv på morgnarna!

Efter frukosten tog vi det mest lugnt, klädde på barn och myste innan det var dags för Tina att åka... Göran skjutsade henne till bussen som gick 08.35, hoppas hon kan stanna längre nästa gång hon är upp!

Igår tog jag med henne på kyrkis!

Restan av dagen har vi också tagit det lugnt, Hilma sov en bra stund på förmiddagen, ända tills vi ätit lunch och när hon vaknade så var det dags för Melvin att sova.

Jonna följde med farmor till Hogdal för att lämna av Tony, hon hann vara hemma en lite stund innan farmor ringde igen och frågade om hon skulle följa med henne och Patrik till stan för att handla!! Mysigt för henne att få lite egentid med farmor för det händer inte alltför ofta, blir liksom inte så många bra tillfällen..

Nu på eftermiddagen bakade jag sockerkaka och chokladbollar med barnen medan Göran gjorde i ordning räkningarna! oftast är det jag som gör dem men idag ville han göra dem själv och det är ju jätte bra att han blir mer insatt också!! Det gillar vi och jag får öva på att släppa på kontrollen!! Men vi skickade inte iväg dem, måste vänta på att alla pengar ska komma in först!

Nu kikas det på film och allt är lugnt, Hilma sover igen och Melvin har bajsat... så det är ju inga problem att veta vad jag ska göra när jag är klar här!! Sen ska jag nog montera in lite kläder i garderoberna så att de slipper ligga i högar överallt i badrummet! Ska vika det jag tvättade igår också och sen tror jag att jag ska tvätta någon maskin också, det fylls ju som på hela tiden!

Till middag blir det pytt i panna, gräddstuvad! Sen blir det nog en massa mys framför tv:n ikväll!

Puss å hej så länge!!!

Vilken dag!!! Jag är ur balans!!!

publicerat i Vår vardag;
Ja idag blev det ingen bra dag, i alla fall så började den inte bra. Göran frågade strax efter frukost vad det var och varför jag var irriterad, då visste jag inte ens om själv att jag var irriterad! Men sen när vi skulle städa så blev det kaos och tjaffs, det lugnade sig lite tills lunchen och allt blev städat på nedervåningen i alla fall! Sen gick jag till skolan och hade kvartsantal med Casper och sen gick jag hem! Med mig hade jag Hilma och Melvin i vagnen och det är 2 km till skolan!

När vi väl var hemma igen så var även Jonna hemma så då var det bara övervåningen kvar att städa! Majsan hade ju blivit instängd i sängen under Jonnas säng så hon hade gjort sina behov där, luktade inte vackert kan jag lova... Tilde som råkade bli instängd i en skrubb förra veckan hade kissat på en ryggsäck, den åkte i soporna! Sen var det kattlådan och dammsuga och skura, samt byta sängkläder i barnens sängar!

Jag hade den bästa turen för jag var inte ens uppe och städade!! Det var Göran snäll och tog tag i tillsammans med Jonna och Casper för de ska ju såklart hjälpa till! Göran gjorde en stor rensning på Jonnas rum och kastade allt onödigt och trasigt som han kom åt! Jag var upp efteråt och bäddade sängarna, gick upp en sväng mitt under städningen men fick genast gå ner igen för det kliade så attans!

Jag tror att jag tyvärr måste meddela pappa och Milla att det inte funkar med katterna, jag tål dem verkligen inte... men vi ska försöka få dem att bli utekatter och då kanske det blir bättre så vi får försöka ett tag till! Får låta bli att gå dit upp helt enkelt!

Har nyss käkat popcorn i brist på annat och snart är det sängen. I morgon kommer Tina och mamma hit och mamma förväntar sig att jag snyggar till henne i håret och det ska jag väl kunna hinna med....

Har tjuvat lite bilder på lillebror också men jag lägger inte ut dem nu, det får bli en annan gång! Fick barnbidraget idag men det satte jag undan direkt så att det finns till räkningarna! Lite får vi ju använda men det blir nog ytterst lite om vi ska ha någonting att äta för på söndag då vi ska roa oss med Magnus Betner!!!

Puss å god natt!

Vaccinerade Hilma idag!

publicerat i Vår vardag;
Kom på att idag var vi äntligen iväg på hennes 5 månaders vaccination, lite sent eftersom hon är över 6 månader nu!

Hon vägde 7935g, var 65 cm lång och allt gick jätte bra! Meja följde med mig in och hon rev under tiden ut alla leksaker på golvet, som tur var så var det inte så jätte mycket! Vi städade ordentligt innan vi gick!

Meja vägde sig också, hon var 17kg tung och var 95 cm lång!

Nu ett nytt försök att gå till sängen!