Stadsbesök, klippning,håltagning och cyklar!!!

Ja idag drog vi till staden i brist på annat!! Fick en tid hos Kristina på jobbet och det var ju inte direkt igår jag klippte mig senast... snarare ca 10 månader sedan!!!

I alla fall så när vi kom till salongen så hade Kristina tagit lunch innan jag skulle klippas eftersom vi blev senare än tänkt och då passade vi på att ta hål i öronen på Hilma!!! Alla 5 barnen har varit runt 7 månader då de fått sina öronprydnader och jag vet att många tycker det är FEL!! Men jag tycker det funkar bra och de hinner läka i lugn och ro för de störs inte av dem och är inte där och pillar heller! Jonna passade på att ta ett till hål i ena örat också! Hon hade eventuellt tänkt ta två men efter första så tyckte hon det räckte!! HIHI!!

Sen var det min tur och det var skönt att bli lite ompysslad! Det blev en typ av kortare bobb, hade kunnat vara lite kortare än det blev men det tar vi nästa gång! Är nöjd i alla fall!

Sen blev det mat på Mc´donalds innan vi åkte och köpte glass som vi lovat baren som skötte sig bra på salongen! Alla utom Casper var med, han gick till en kompis efter skolan och ska för övrigt sova över där!

Vi var även till Djuraffären och inhandlade riktigt bra kattmat! 599kr för 15kg och det kommer att räcka länge och så vet man att de får i sig allt de behöver!

Sen blev det en sväng på Söder Sport, vi skulle kika på cykel till Meja men det visade sig att hon behöver 16" och inte 12" och eftersom Jonnas cykel är 16" så blev det Jonna som fick en ny cykel med 20" i stället! Melvin fick en cykel också en sparkcykel, ser ut som en vanlig fat utan trampor, skitbra att öva balansen med! Casper fick en sparkcykel också så nu har nästan alla fått sina födelsedagspresenter i förskott!

Melvin och Meja provade den lilla sparkcykeln när de kom hem, de får ha den inne ett tag tills de vet hur man använder den! Melvin är jättenöjd över den och VET att det är hans!!!!

Barnen somnade jätte sent ikväll men det var vi förberedda på eftersom alla sovit i bilen mer än en gång idag! Jag skulle också gå och lägga mig för mer än en timma sen men tänkte att jag var tvungen att blogga och kika på FB!!! Göran sover för övrigt i soffan!

Nu är jag isande kall om både händer och fötter och det är kallt inne så nu ska jag ta och gå ut men vovven innan jag ska släpa karln till sängen så att han får värma den åt mig! tar så lång tid om jag ska värma den själv, bra med ett extra element!!!!

Puss puss<3

Kommentarer
Postat av: Milla

599 kr för kattmat... Lite dyrt, men är förhoppningsvis bra mat för alla 3 missarn :o)



Inte dåliga födelsedags presenter till härliga ligan <3



Hoppas att du snart blir varm... Men med en kramgo gubbe ska väll inte det vara något problem :o)



Natti natti... Sussa sött... Kramis

2010-04-17 @ 01:15:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus