Trötta barn och trötta föräldrar!

Ja ikväll blev det övertrötta barn och trötta föräldrar med sämre tålamod, i alla fall jag, Göran hade mycket tålamod kvar och höll sig lugn och tur var väl det! Kändes som att allt bara drog ut på tiden...

Det kom en kille och köpte "vit volvon" i eftermiddags, Meja blev skitsur och Melvin grinade som en tok.... barn fäster sig visst snabbt vid vissa saker!

Det blev sen middag, pizza från Wärdshuset, ringde och beställde 4 minuter innan de stängde!! M&M fikade glass och Hilma fick välling, Jonna ville inte ha pizza för de hade ätit i Hogdal innan de åkte hem. Så vi nattade i alla fall Melvin och Hilma innan vi åt, Jonna hade tydligen lovat en kompis att komma så de lekte med Meja på rummet.

Melvin vaknade när de andra lagt sig, han var tydligen törstig, klagade på att han hade ont i huvudet och sen drack han 3 dl vatten rakt av innan han somnade i min famn!

I morgon blir det som sagt ultraljud och vi ska lämna alla utom Meja hemma, eller med farmor menar jag såklart, Casper skulle vara hemma med hundarna.

Borde ha lagt mig för länge sen men det blir lätt att man sitter uppe och tjurar, vovvarna väckte mig strax innan 07.00 i morse och ville gå ut, så vad gör man!? Morris slutar inte låta förrän man kliver upp så om man inte vill blir väldigt irriterad och att han ska väcka alla så har man inget val!!

Melvin var vaken och följde med mig ner, han ville kika på bompa och jag kilade ut en sväng, när jag kom tillbaka satte jag igång en maskin med tvätt och sen kröp vi upp i soffan och mös!

Snart är sommaren slut, bara en vecka kvar så börjar allvaret igen! Ska bli skönt på sätt och vis så att man får in rutinerna igen, de försvinner lätt under sommaren...

Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus