Utelek...

Gick ut efter lunchen idag, Göran först, sen Casper, Jonna tätt efter och sen fixade jag på Hilma, Meja och Melvin kläder också, Hilma skulle sova i vagnen, Melvin också men han ville vara ute och leka!

När barnen väl var ute så plockade jag ur diskmaskinen, gick på dass, satte igång en tvättmaskin, lastade ur vedvagnen, klädde på mig och kom så småningom ut jag också! Gick upp på vinden och plockade fram pjäxor till Jonna och Casper som ville åka skidor!

Vi var väl ute i nästan 2 timmar, men Melvin fick en vit fläck på kinden, tecken på förfrysning och då skyndade vi oss in, Casper förfrös kinderna jätte lätt när han var liten.

Vovvarna hade varit ute och sprungit också men de var så fulla med snöknular så de fick gå in en stund före oss! När vi kom in fick de gå in på toaletten en stund så vi kunde bära fram och ut insamlingen, Göran for med den på en gång! Skönt att få det gjort innan det blir överfullt i vår lilla skrubb! Vedvagnen kom in också!

När alla var hemma och inne så började jag förbereda middagen, köttfärslimpa, potatis, sås och grönsaker! Hilma var den enda som var kvar ute, för hon sov ju i vagnen men vaknade ganska snart, precis när jag gjort smeten till limpan!

När potatisen stod på spisen och limpan i ugnen så fixade jag negerbollar, ja i alla fall smeten, bollarna gjorde vi efter middagen.

Alla åt bra, Jonna tog två gånger!!! Sen efter maten fick barnen öppna sina chokladkalendrar, 4 luckor blev det idag... glömmer ju att öppna varje dag!

Jonna gick till farmor efter middagen, hon skulle visst sova där i natt! Verkligen hennes tur nu, Casper sover där mycket oftare än henne.
Jag fixade undan i köket, barnen lekte, målade och jagade varandra, Hilma kiknade nästan av skratt emellanåt!

Sen hjälpte M&M mig att rulla bollar, Melvin gjorde fina korvar! Meja ville inte smaka, Hilma fick sig en smula då och då... sen fick de lite russin, efter det var det julkalendern...

Hilma och Melvin fick lägga sig lite senare idag, klockan blev 20.00 innan de var i säng men de somnade snabbt! Casper och Meja la sig efter The Grinch, som slutade 21.30, då var även de jätte trötta!

Jag satt och halvslumrade jag också, meja sa åt mig hela tiden att hålla mig vaken ;0). Nu är jag lite piggare men ska kanske gå och lägga mig i tid ändå!

I morgon kommer Görans pappa hit en sväng, han ringde förut idag och frågade fall det gick bra, det var Casper som svarade!! Låter så skoj när han pratar i telefonen ibland!

Nu är det bara 6 dagar kvar till julafton... har inte gjort något godis än men ska göra det efter tisdag då vi handlat det sista, har tid hos BM också då och Göran ska träffa sin jobbcoach...
Känns att magen är tung nu för jag får ont i bröstryggen jätte lätt och så känns höftpartiet rätt så skört...

Tack för jag och slut för idag!

Knäppte några kort idag också men de får jag komplettera med en annan dag!

Kommentarer
Postat av: Millan

Full fart som vanligt hos er. Härligt! Ja här är det full fart med, packandet tar sin tid men rätt mycket har blivit ner packat. Man håller på så länge man orkar på kvällarna. Ska bli kul att se bilder på era små charmtroll :)



Men snart bor vi ju närmre er och kan hälsa på oftare. Och Jacob får verkligen en chans att lära känna sina systrar och syskonbarn för det är viktigt. Kram kram

2010-12-18 @ 22:37:40
Postat av: Elin, ensam mamma till Elias ♥

Men gud, nej aldrig ! Har absolut inget med dig att göra ! Kram på dig !

2010-12-19 @ 09:30:14
URL: http://elinpetersens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus