Försommarfest på Norsgården!

Igår var det lördag och då var det anordnat en försommarfest på Norsgården som vi bestämde oss för att gå på. Det passade ju bra och så för vädret var inte det bästa, ganska varmt men mulet och regnskurar lite då och då.

Vi kom iväg strax efter 12.00, vi tog cyklarna och begav oss, Jonna och Casper cyklade själva, M&M i cykelkärran och Hilma i cykelstolen bakom mig!

Det var både auktion, kolbulleförsäljning, barnlotteri, fiskedamm, brödförsäljning och ansiktsmålning så det fanns ju lite att välja på!

För oss eller för våra barn blev det först fiskedamm och sen ansiktsmålning, men det var många som ville måla sig så alla fick ju det inte på en gång såklart, men innan kl 15.00 hade alla de fem små trollungarna blivit målade!


Jonna som en liten kanin!!!



Casper och Tony, en röd och en svart dödskalle! Tråkigt med vit och svart!


Meja som en mycket söt liten vovve! Hon var rädd för att måla sig först men tog mod till sig. Blev ju skrämd sist hon blev målad på Kyrkis, var inte beredd på förändringen!


Melvin fick bli en liten Tiger, han blev mutad med godis av farmor för att han skulle måla sig, och det gick ju vägen! Han var väldigt trött!


Jonna ångrader sig och ville inte vara en söt kanin längre, man kan säga att hon valde ett lite mindre gulligt motiv....


Hilma fick sig en liten söt fjäril och hon var jätte duktig på att sitta stilla i mammas knä!


Jag och Göran köpte kolbulle och smaskade i oss, tror bestämt att jag ska göra egna i sommar för det är ju så himla gott!

Innan vi begav oss hemåt cyklade vi till skolan så att barnen fick leka av sig lite, de klättrade, gungade och åkte linbana!

Väl hemma blev det mys framför film för barnen och de fick smaska i sig godiset från fiskedammen, Mej, Melvin och Hilma gick och la sig lite senare än vanligt och sen myste vi lite med Jonna och Casper framför Jonssonligan! De gick och la sig vid 23.30!!

Hilma vaknade strax innan de la sig, hon hade nog en prutt på sned och när den väl var ute så ville hon ändå inte komma till ro så vi gjorde en flaska välling till, tänkte att hon kanske var hungrig eftersom hon inte ätit så mycket under dagen. Det verkade i alla fall som att det var det som fattades för efter hon slurpat i sig den så sov hon så sött igen!

Jag gick och la mig ganska snart efter att hon somnat igen eftersom klockan var rätt sent!

Kommentarer
Postat av: Pappsen / Moffa

sötnosarna... Fan va jag saknar er va, blir nog mitten på nästa vecka cirka... ska förbi Helena oxå, har missat henne nu i flera år så det är väl dags! Vet dock inte om vi stannar över nått men det märks väl :)



Kolbulle är gott men fan så mättande :o))



Puss & Kram på er alla :)



Papps Moffa

2010-06-14 @ 10:22:39
Postat av: farmor

Så himla söta det vart i sina målningar och riktigt bra helg verkade ha blivit trots regn och gråväder...här har det oxå regnat så jag slipper vattna...idag försöker solen komma fram..ha en bra vecka ..kram från farmor <3



OBS!!! Knyckt bilder så klart...:-)

2010-06-15 @ 10:08:23
URL: http://tantans.blogg.se/
Postat av: Anonym

gud vilken fin blogg du har! ;o



hur mår du idag då? :)



hihi söta små barn ;D

2010-06-16 @ 10:46:38
Postat av: Kimsan

Tack så mycket för att du (anonym) gillar min blogg!

Idag mår jag bra tack, önskar bara att värmen också kunde infinna sig! Är du (anonym) någon jag känner?

2010-06-16 @ 12:53:17
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus