1 Maj och Vååår!

ja idag är det 1 Maj och för mig så är det då våren börjar på riktigt! Det verkar som att kälen gått ur marken i natt, troligtvis pga. regnet för idag var det en grusgång på uppfarten och ingen isig gegga!!

Idag har jag och Göran gjort ett ryck med alla klädhögar, fattar inte att det blir så mycket kläder och även om det var minst 4 fulla tvättkorgar med vikta kläder så var det ingen klädbrist i garderoberna!! Meja har alldeles för mycket kläder men det är svårt att välja undan och lägga bort sånt som passar och är fint!

Tog en 30 minuters promenad med Morris innan middag, det blåste som attan men var ändå skönt för solen var framme och värmde emellanåt!

Efter middagen som bestod av schnitzel, vitlöksris och grönsaker så bakade jag och barnen kladdkaksmuffins! M&M hann inte äta några nu ikväll men vi har sparat så de får sitt i morgon!

Jonna sover över hos Nikita en natt till!! Hon har varit där i princip varje helg nu i en månad och sovit över flera nätter, för mig känns det lite konstigt, nästan så man utnyttjar tillfället fast ändå inte för det är alltid de som frågar om hon får komma! Dessutom så beter hon sig bra när hon kommer därifrån nu, det var många gånger hon kom hem och var världens bitch och just då tänkte man ALDRIG MER!!!!

Jag och Göran har spelat BUZZ QUIS med Casper nu ikväll och jag vann faktiskt 3 av 4 omgångar!! Jag brukar alltid förlora! Och det konstigaste var att jag vann störst sista omgången och då handlade det endast om SPORT! Jag är ingen sport människa...

Tina har varit och hälsat på lillebror idag! Heeeeela dagen och jag är lite avis, men å andra sidan så får jag träffa honom flera veckor i sommar!!!!! För då kommer han och hälsar på mig! Pappa och Milla också såklart!!!

Nä nu har jag i alla fall skrivit och berättat lite om dagen, men nu ska jag avsluta och göra karln sällskap i soffan, låter som han håller på att somna så det kanske blir sängen med det samma!?

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Anna

så underbart med vår =)

2010-05-03 @ 00:14:58
URL: http://annaflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus